Uh tek sad vidim da smo došli na dvoznamenkasti iznos u odbrojavanju....ohohooo
Manje od 100 dana još:)

žena-majka-carica:)
Belle i meni pobjegne 😂
Kihnem i hop, sva sreća ako se i desi da nemam dnevni uložak, ne pređe mi dalje....
užas 😂

u mene malo obilatije toga bude, pa ako se dogodi da nemam uložak, ispalo bi kao da sam popiškila hlače
tako da pazim da nikad bez njeg ne idem van
ajd po kući ili navečer, nekad namjerno ne stavim - da bolje diše
ali van bez uloška ne smijem, no way

Ej cure. Ulozak stavim samo kad idem do grada, kod kuce ga nemam..
Nemam bas neki iscjedak, pa do grada ga stavim za svaki slucaj..
Ja ne znam za vas al ja bi samo spavala.. osjecam se ko u prva tri mjeseca trudnoce....

Uh tek sad vidim da smo došli na dvoznamenkasti iznos u odbrojavanju….ohohooo
Manje od 100 dana još:)
Ja sam na 25+5t i pise mi jos 101 dan.
Ti si na 25+3 i pise ti 99 dana jos.
Kojoj taj link ne valja?? 😂

Ma budu dva datuma za upisat...zadnja M i ODP.
Meni je odp stavio domtor mislim 18.9
mada izdrzim li ja do 1.9 u komadu, bit cu happy
Ja sam inace sklona ranijem poradjanju, jos sad kad bas ne mirujem kao u pret T....super ako do 37-38tt izguram a ne ovih 99 dana kako pise!

Ma budu dva datuma za upisat…zadnja M i ODP.
Meni je odp stavio domtor mislim 18.9
mada izdrzim li ja do 1.9 u komadu, bit cu happy
Ja sam inace sklona ranijem poradjanju, jos sad kad bas ne mirujem kao u pret T….super ako do 37-38tt izguram a ne ovih 99 dana kako pise!
Znas da vec par dana razmisljam da postavim to pitanje mamama koje su vec rodile...
Kad su rodile? U terminu ili?

Kad smo kod dnevnih uloška i ja ih nosim
Treca sreca, netko je pričao o tim ulošcima za detektirati p.v. ali navodno da ih nema u ljekarni već se dobiju neke trakice... Ako se ne varam, Kiki je pričala o tome. Znaći, postoji mogućnost rođenja prije termina kod tebe?
I me, i kod mene se javlja umor i opaka želja za spavanjem. Sestra mi je rekla da i nju hvata, a nije trudna, pa je moguće radi vremena..
Mi smo išli u šetnju s psom. Dragi je rekao: nikad toliko sporo nismo hodali. Ali smo se šetali sigurnih sat i pol.
Sad pod tuš i odmaranjeeeee

meni je u prvoj već oko 30tt bilo kritično zbog čestih&jakih bh kontrakcija plus prijevremeno otvaranje. Unatoč što sam od početka T sve laganini (nisam od onih sretnica koje đuskaju okolo kao da nisu trudne..)
Jedva smo izgurali uz najštreberskije mirovanje do 38. tjedna, s tim da sam dio u blonici ležala i primala njihov koktel 24/7 protiv otvaranja/trudova
U drugoj sam već bila pripremljena, kad znam kako mi tijelo nosi trudnoću, pa sam od samog početka mirovala full i izgurali smo skoro do kraja skroz
U trećoj se opet čuvam, ali zasad je sve okej pa ne ležim/mirujem nego normalno se ponašam, samo malo sporije/opreznije nego većina trudnica....a sad vidit ćemo hoće li to bit dovoljno, ili ću opet pred kraj spast na krevet..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji