Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Lipanj 2017. 17:54

Sanjchy, tako treba... Tako sam i ja praktički odlučila imena... Tj. ja sam njemu rekla: kaži neko ime... on nije znao, prema tome, rekla sam mu: ok, onda ćemo Diego ako bude dečko, a Nia ako bude curica... Mada za Niu se on složio... nakon jedno 20 ponuđenih imena za curicu 

10. Lipanj 2017. 18:01

Heheh...ja oduvijek govorim da jednog dana kad budem imala kcer da ce se zvat Lucija i tako je i ostalo. Nisam razmisljala ni o jednom drugom imenu niti zelim, ako i druga beba bude curka, razmisljat cu ali sad ne...za decka se dragi jos nije izjasnio, ja sam rekla David a on se nije ni slozio ni proturjecio..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    10. Lipanj 2017. 18:04

barbs,ista situacija kod mene.. trudim se da oboje ucestvujemo u odabiru,ali ne bih dopustila da dam dijetetu neko ime koja bas se mn ne svidja.. ipak sto se tice bebe,ja vodim glavnu rijec,ja sam mama.. haha.. kada sam rekla ako bude cura bice Ajra,odmah se slozio.. kazem ako bude musko,da ce bit Aylan,kao njemu tu nije bas nesto.. ja kazem ok,da cujem tvoj prijedlog kaze ne znam.. pa da poludis..hahah

10. Lipanj 2017. 18:09

Hahhhaa...pa neznam...to mi je poznato...mrzim taj odgovor!!! Kad mi kaze dragi da jr gladan  @ ja pitam sta ti se jede, najcesce je odgovor:a neznam. 😡😡😡😡😡 izludi mee
    A danaaaaas....alaaa..od jutra me nervira..hahahha....danas mi svi idu na zivce. Otiso je s lovcima na nrku festi...rekoh ja njemu: samo idi, molim te da te ne gledam😱😱😱 valjda mr danas hormoni opako peru

barbs
    10. Lipanj 2017. 18:10

Dzenny, Hahahaha, znam kako ti je... Moj bi čak znao reći: Aaaaa, sad si me nespremnog uhvatila!
    Sanjchy, tako sam ja govorila za curicu da će se zvati Aurora  Ali ako druga beba bude curica, imamo ime... jedino ako se do onda ne predomislimo 

barbs
    10. Lipanj 2017. 18:13

Sanjchy, mene je tako dragi u srijedu naživcirao  i to nakon tečaja... pa sam mu baš rekla: molim te, idi, ne pilaj me više!!  Njegov komentar: dobro da si rekla tijekom tečaja - uopće nemam promijene raspoloženja! Još više sam se naživcirala... Mjenjao  je planove, a to me inače nervira... Ok, danas smo riješili ono što smo u srijedu trebali, ali ipak, ne volim kad mi netko mjenja u zadnji čas planove 

dzenny
    10. Lipanj 2017. 18:18

Kod nas uvijek neke scene..
    jao sanchy mene su hormoni u cetvrtak dotukli,ali to je zato sto je prijateljica rodila,pa se ja sva raznjezila.. ii cijelo jutro sam galamila na dragog,apsulutno nisam mogla nista lijepo reci,iako stvarno nije nista kric.. hahah da se on stvarno bio na mn naljutio,posto je popodne radio,navece kad je dosao kuci,htio da me poljubi,ja kao ne dam,, nakon pola sata odemo spavat,i kad smo legli ja nisam mogla da mu se ne priblizim i da zaspem a da me on ne zagrli..haha samo je rekao:"Ti hormoni!! Boze daj mi snage jos koji mjesec" hahah

barbs
    10. Lipanj 2017. 18:23

Ja se tješim da sam još i dobro koliko su tek moju frendicu hormoni pucali.... Aaaaaaaaajmeeeeeeeeeee.... Nije bila nepodnošljiva za nas nego ako nije onda ubila, ali doslovno ubila dragoga, nikada neće  Sve joj je smetalo... Što god bi napravio, rekao... što god ne bi napravio, ne bi rekao... kad bi disao, kad bi hrkao, kad je bio kod kuće, kad nije bio kod kuće...
    Iiiii, najbolji komentar: MENE UOPĆE NE PUCAJU HORMONI!!!
     Nisam joj ništa htjela reći. Moram priznati da me bilo strah njene reakcije 

• Dena1009
    10. Lipanj 2017. 18:30

Pozdrav djevojke! Evo nas, nakon duuuugih 15 sati voznje, u lijepoj nasoj.❤ Put je prosao bolje nego sam ocekivala, sto se tice trudnoce, cak sam i trecinu odvozila.🙂 Uspjela sam se malo odmoriti i obrstiti jagode, maline, tresnje i izvalila se natrag pod sjenicom. 🤗🤗🤗
    Isaisa da i moj se tako namjesta, gura, nekad mi donji dio otvrdne na par minuta kad se jako gura al natrag se opusti kad malo legnem. Posebno se poceo gurat posljednjih tjedan dana. Mislim da se pokusava okrenuti.

url=https://lilypie.com]

10. Lipanj 2017. 18:38

Ah ti hormoni  😅 nema dugo jr mom dragom nas jedan radnik reko: cekaj da bude mjesec dana pred porod, bit ces manji od makova zrna! Ja sam to dva puta prosao i znam sta te ceka...a dragi samo odmahnuo rukom...😆 Ma ja neznam, meni sad muka sto jr na godisnjem dva tjedna, totalno ce mi poremetit ritam 😂😂 kad je doma onda jr gladan, pa je zedan, pa mu treba pomoc s necim, oa ovo pa ono...izludi me to..haha...ko da imam malo dijete a ne muza...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.