Mi sinoc bili na svadbi, izdrzala sam do pol 2. Malo sam plesala al vecinom sjedila....Pocela me boliti trtica, ledja, cak i stidna kost. Al sve u svemu bilo je super, hrana ukusna i super zabava... al bas vidim taj manjak energije u odnosu na prije trudnoce... pitam se sta ce biti u trecem tromjesecju 😂
Belle, bitno da si se lijepo provela i da se nisi preforsirala... Slijedeci je ovaj mjesec, ako se ne varam? Na 2 pira ste pozvani?
Ooo daaaaa, svakako se vidi razlika prije i tijekom trudnoce... Mi smo isli u grad. Staropramen burger fest je bio u Puli. Slijedeci vikend su u Splitu... Do 12 bili u grad i bome me sve zivo boljelo kako sam krivo sjedila. Inace smo se parkirali 5 min od tog festa, a bome mi je trebali jedno 10ak min minimalno da se dogegam...
Mi imamo ovaj vikend pir... U 17 h je prijam gostiju.... Bas me zanima do kad cu izdrzati...
Ja npr uopce ne osjecam manjak energije, dapace, ko da je imam viska 😄 evo sad me ulovilo, oprala sam kuhinju i sve izglancala, obrisala orasinu, oprala ves, presvukla posteljinu, usisala...i jos nisam umorna 😂 tak mi.je bilo.i s L do zadnjeg dana. Nadam se da ce i s ovim malcem tako biti
Barbs da, iduca svadba je 1.7. Jos to moram izdrzat... a imamo jos dvije svadbe iza toga 22.7 i 30.9. al na te ce otici samo muž jer nam to nisu bas bliski prijatelji.
Sretna, ja ujutro sam isto puna volje i energije i svašta znam napraviti po kući i još otići do svojih ili s nekim frendicama na piće... i onda nakon ručka me umor ošamari
Belle, izdržat ćeš... Ja imam jedan 3.9. i kuma sam. Bit će veselooo
luce, sta su ti rekli za hematom?
Curke vidim da ste dobro i aktivne hehe
Pusa svima!
Reka mi je da popijem duphaston do kraja i da ne moram strogo mirovat ali da mirujem, da ne dizem nista tesko, i da se ne naprezem sad nije vidio vise hematom na uzv...vidit cemo sta ce mi rec 27.6 ko ce doceekat....
Je li se kod tebe situacija primirila?
luce,
Drago mi je da si ok!
Meni neke stvari nisu bas jasne oko tog hem. I ja sam na kontroli 27.6., al ici cu i na privatni uzv.
(Negdje pise da bolje da se hem izdrenira, negdje da ne. Najbolje da se smanji i nestane. ).
Nije mi bas svejedno.
Pozz svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji