Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    11. Lipanj 2017. 10:57

Mi sinoc bili na svadbi, izdrzala sam do pol 2. Malo sam plesala al vecinom sjedila....Pocela me boliti trtica, ledja, cak i stidna kost. Al sve u svemu bilo je super, hrana ukusna i super zabava... al bas vidim taj manjak energije u odnosu na prije trudnoce... pitam se sta ce biti u trecem tromjesecju 😂

barbs
    11. Lipanj 2017. 11:04

Belle, bitno da si se lijepo provela i da se nisi preforsirala...  Slijedeci je ovaj mjesec, ako se ne varam? Na 2 pira ste pozvani?
    Ooo daaaaa, svakako se vidi razlika prije i tijekom trudnoce... Mi smo isli u grad. Staropramen burger fest je bio u Puli. Slijedeci vikend su u Splitu... Do 12 bili u grad i bome me sve zivo boljelo kako sam krivo sjedila. Inace smo se parkirali 5 min od tog festa, a bome mi je trebali jedno 10ak min minimalno da se dogegam... 
    Mi imamo ovaj vikend pir... U 17 h je prijam gostiju.... Bas me zanima do kad cu izdrzati...

• sretna
    11. Lipanj 2017. 11:09

Ja npr uopce ne osjecam manjak energije, dapace, ko da je imam viska 😄 evo sad me ulovilo, oprala sam kuhinju i sve izglancala, obrisala orasinu, oprala ves, presvukla posteljinu, usisala...i jos nisam umorna 😂 tak mi.je bilo.i s L do zadnjeg dana. Nadam se da ce i s ovim malcem tako biti

Belle84
    11. Lipanj 2017. 11:15

Barbs da, iduca svadba je 1.7. Jos to moram izdrzat... a imamo jos dvije svadbe iza toga 22.7 i 30.9. al na te ce otici samo muž jer nam to nisu bas bliski prijatelji. 

barbs
    11. Lipanj 2017. 11:38

Sretna, ja ujutro sam isto puna volje i energije i svašta znam napraviti po kući i još otići do svojih ili s nekim frendicama na piće... i onda nakon ručka me umor ošamari 
    Belle, izdržat ćeš... Ja imam jedan 3.9. i kuma sam. Bit će veselooo 

barbs
    11. Lipanj 2017. 11:45
    slikano u četvrtak :)
    slikano u četvrtak :)

barbs
    11. Lipanj 2017. 11:45

Ajmeeee, tek sad vidim pogrešku gore...  Zanemarite... HAHAHAHAHAH

barbs
    11. Lipanj 2017. 11:49
    ETO, SAD JE BOLJE!!!! Morala sam ispraviti :D
    ETO, SAD JE BOLJE!!!! Morala sam ispraviti :D

luce <3
    11. Lipanj 2017. 11:56

Yel

luce, sta su ti rekli za hematom?

Curke vidim da ste dobro i aktivne hehe
    Pusa svima!

Reka mi je da popijem duphaston do kraja i da ne moram strogo mirovat ali da mirujem, da ne dizem nista tesko, i da se ne naprezem sad nije vidio vise hematom na uzv...vidit cemo sta ce mi rec 27.6 ko ce doceekat....
    Je li se kod tebe situacija primirila?

11. Lipanj 2017. 12:18

luce,
    Drago mi je da si ok!
    Meni neke stvari nisu bas jasne oko tog hem. I ja sam na kontroli 27.6., al ici cu i na privatni uzv.
    (Negdje pise da bolje da se hem izdrenira, negdje da ne. Najbolje da se smanji i nestane. ).
    Nije mi bas svejedno.
    Pozz svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.