Natasha, ne znam jesi li stigla poslati mejl....ja nisam nista dobila....
žena-majka-carica:)
Meni je sljedeci pregled 27.6. jer sam isla u medjuvremenu na preged radi hematoma pa mi je pomaknuo
Jaoo,moja beba je isto bas,bas aktivna.. ewo od jutros sam bila na nogama i sad kad sam legla,bas me izlupala (ne voli kad je mama stalno u pokretu)😮
Ejj gledam sad nas popis,cak 5 cura ima 14.06 pregled 😉 bit ce puuno vijesti u srijedu.. ispisat ce se najmanje 10 stranica,dok prokomentarisemo svaciji pregled 😂
Cure moj bebac je nekako miran u zadnjih par dana. Malo se javlja, iako javi se svaki dan. Ja sam stalno u nekom pokretu, malo pod stresom i tako, svakodnevne brige i problemi. Ne bih bilo lose otici negdje na opustanje makar dva dana 😊
Bokic curke...ja evo fino odspavala skoro 3 sata😅 neki me umor svladao pa sam zacorils...Violeta, slazem se, valjalo bi otic nekamo..mi smo danas trebali na more, za Pulu, al kak su me zvali za promociju, odgodili smo...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi i ja bih na moreee...ali nekako mi se ne da voziti u ovom stanju tako daleko, tko zna kako bih i bilo, tako da ove godine preskacemo more. Prosle godine smo bili u Porecu, a za nagodinu jos razmisljamo gdje cemo.
Eh i da vam kazem, tata i ja smo bili na rucku danas i pricali i ja mu kazem za ime djeteta (od njegove sestre kcer je sinu dala to ime) i on samo rekao pa kud to ime jer ima sestricna. A kad mi mama cuje, ona ce poluditi. Iskreno meni se ime svida, Leon, i malo mi i je glupo dat ime to ali opet, ma ne znam..bas me bacio na razmisljanje dali cu pogrijesiti, dali cu se kajati, ne znam... Ne bih voljela da mi bude kasnije zao.
Sva sreca pa ce dragi vozit..hahaha...ja se samo sjednem i uzivam..a u 7. mj idemo na Hvar...to je tek daleko...popizdit cu valjda tolko se vozit. U 6 popodne krenemo od kuce, oko ponoci smo u Splitu i ak se ne varam oko 2 ima trajekt pa smo na Hvaru oko 4:30?? Tako me nesto sjecanje sluzi..sva sreca pa od trajekta do kuce ima 10-15 min voznje..to idemo kod bivseg sefa od mog dragog, bili smi vec dva puta kod njih, sad su nas opet zvali..zapravo zovu svake godine, al ove cemo opet iskoristit besplatan smjestaj 😀
A ime...hmmm...opet svakako stvar osobnog izbora roditelja...ja sam htjela ime Lucas ako bude decko ali taki se trebao zvati bebac od sogorice (u 5. mj T ga je izgubila) pa sam odustala jer bi ju to podsjecalo cijeli zivot na taj nesretni dogadaj..pa bolje ne...zato je David number one musko ime 😊 aza curu jos razmisljam dal da bude Lucija ili Lucia (ali je uglavnom to ime koje sam odabrala)
I tu dragi nije imao pravo prigovora...ni itko drugi 😅🙈
Uuuu, cureeee, ako imate priliku otići negdje, baš lijepo...
Violeta, ti radi kako ti hoćeš I meni je npr ime Aurora jako lijepo, ali se dragome nije sviđalo i još je njegova sestrična tako nazvala curicu... Ali ok... Ja sam osoba koja ću stvarno nastojati pronaći ime koje još nije u familiji
Ali svi smo mi drugačiji, pa svatko zna za sebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji