Isprike kaj stalno kukam, al ovo stanje mi se popelo na vrh glave!
Ciao cure,
joj naj volim vikende....čak i kad ne radim:)
Jer smo onda svi kući pa nadoknađujemo što se preko tjedna od obveza ne stignemo
Jučer bili s frendovima na večeru (hvala svekijima na babisittanju) a danas lijepo na more
Doduše meni je bilo još hladno za kupanje ali sam se sunčala, a klinci plivali, divljali....ma divota
Yel, to su kontrakcije 99% da....normalno je i ne brigaj.
Mene dragi uopce ne zivcira niti sam ja zivcana i ne iskaljujem se na njemu :)
I u nas ovako, da ne ureknem
Curke jel se nekoj od vas dogodi da kad kihnete da vam malo "pobjegne" dolje? Stalno me strah da nije plodna voda al na svakom ultrazvuku su mi rekli da je ima dovoljno… mozda da radim Kegelove? Ne znam
al nisam još došla do točke da pogledam ono što je neka od vas rekla, one uloške za detektiranje plodne vode.
Budem pitala ginekologa na pregledu na tjedan dana da mi vidi jel ima dovoljno....
žena-majka-carica:)
Uh tek sad vidim da smo došli na dvoznamenkasti iznos u odbrojavanju....ohohooo
Manje od 100 dana još:)
Belle i meni pobjegne 😂
Kihnem i hop, sva sreća ako se i desi da nemam dnevni uložak, ne pređe mi dalje....
užas 😂
u mene malo obilatije toga bude, pa ako se dogodi da nemam uložak, ispalo bi kao da sam popiškila hlače
tako da pazim da nikad bez njeg ne idem van
ajd po kući ili navečer, nekad namjerno ne stavim - da bolje diše
ali van bez uloška ne smijem, no way
Ej cure. Ulozak stavim samo kad idem do grada, kod kuce ga nemam..
Nemam bas neki iscjedak, pa do grada ga stavim za svaki slucaj..
Ja ne znam za vas al ja bi samo spavala.. osjecam se ko u prva tri mjeseca trudnoce....
Uh tek sad vidim da smo došli na dvoznamenkasti iznos u odbrojavanju….ohohooo
Manje od 100 dana još:)
Ja sam na 25+5t i pise mi jos 101 dan.
Ti si na 25+3 i pise ti 99 dana jos.
Kojoj taj link ne valja?? 😂
Ma budu dva datuma za upisat...zadnja M i ODP.
Meni je odp stavio domtor mislim 18.9
mada izdrzim li ja do 1.9 u komadu, bit cu happy
Ja sam inace sklona ranijem poradjanju, jos sad kad bas ne mirujem kao u pret T....super ako do 37-38tt izguram a ne ovih 99 dana kako pise!
Ma budu dva datuma za upisat…zadnja M i ODP.
Meni je odp stavio domtor mislim 18.9
mada izdrzim li ja do 1.9 u komadu, bit cu happy
Ja sam inace sklona ranijem poradjanju, jos sad kad bas ne mirujem kao u pret T….super ako do 37-38tt izguram a ne ovih 99 dana kako pise!
Znas da vec par dana razmisljam da postavim to pitanje mamama koje su vec rodile...
Kad su rodile? U terminu ili?
Kad smo kod dnevnih uloška i ja ih nosim
Treca sreca, netko je pričao o tim ulošcima za detektirati p.v. ali navodno da ih nema u ljekarni već se dobiju neke trakice... Ako se ne varam, Kiki je pričala o tome. Znaći, postoji mogućnost rođenja prije termina kod tebe?
I me, i kod mene se javlja umor i opaka želja za spavanjem. Sestra mi je rekla da i nju hvata, a nije trudna, pa je moguće radi vremena..
Mi smo išli u šetnju s psom. Dragi je rekao: nikad toliko sporo nismo hodali. Ali smo se šetali sigurnih sat i pol.
Sad pod tuš i odmaranjeeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji