luce,
Drago mi je da si ok!
Meni neke stvari nisu bas jasne oko tog hem. I ja sam na kontroli 27.6., al ici cu i na privatni uzv.
(Negdje pise da bolje da se hem izdrenira, negdje da ne. Najbolje da se smanji i nestane. ).
Nije mi bas svejedno.
Pozz svima!
Meni ti je dr reka da hematom uglavnom iscuri a da se dio apsorbira i nestane...izgleda da je tako u mene bilo...on ti je meni komentira da je najbitnije mirovanje, da po njemu ni te tablete nisu toliko bitne nego da se mi ne naprezemo... Ma bit ce to sve ok
luce, ali svejedno si dobila terapiju?
Ja nikakvu, zato mi nije jasno, nalaz: 'za sad nalaz uredan'.
Za sad wtf, najradije bi si kupila uzv pa da chekiram sama, zeznuto je biti doma i mirovat i cekat, a mozak radi sto na sat, trbuha nema etc
Blazeno musko...sad kuzim te mamine izjave lol
Nadamo se najboljem! Uzivajte curke!
Hvala, cure
Ja danas nemam volje za ništa. Doslovno cijeli dan odmaram. Mali je prilično aktivan. Gladna sam svaka 2-3 sata... Jedva čekam ručak
Ja sam svoj rucak skuhala sinioc...punjenu papriku...danas samo pire napravila...😋😋 a jutroa kak smo bili na kavi dosli mi tata i maceha u grad pa smo na cevapima zavrsili...bas dobro ispalo...danas laganini odmor😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
luce, ali svejedno si dobila terapiju?
Ja nikakvu, zato mi nije jasno, nalaz: 'za sad nalaz uredan'.
Za sad wtf, najradije bi si kupila uzv pa da chekiram sama, zeznuto je biti doma i mirovat i cekat, a mozak radi sto na sat, trbuha nema etc
Blazeno musko…sad kuzim te mamine izjave lol
Nadamo se najboljem! Uzivajte curke!
Da,jesam... Pila sam duphastone 3 puta dnevno 2 tablete, prvu kutiju, a sad drugu kutiju pijem 3*1... Ma znam sve i mene sve to izludjuje...sto kazes najradje bi kupila sebi uzv
Sanjchy, blago ti se. Mi svoj moramo tek skuhati Ali ostalo je nešto od jučer, pa ćemo samo nadodati.
Uuuu, fino za čevape. i naravno, za druženje s obitelji
Baš je danas neki dan za odmor...
Cure, danas mi se 'ukrutio' trbuh komplet (gornji i donji dio), a prvo su me copila ledja, e ja sam mislila da cu rodit!! Nije mi palo na pamet da je kontrakcija nego me panika copila, srce lupa ko ludo, pa slabost, popila sam secera i vode i tabletu za smirenje jer je malo falilo da na hitnu odemo!
Frendica mi je rekla da su kontrakcije u pitanju i da je to normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji