Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    10. Lipanj 2017. 19:42

Koje grintanje i kuknjava  .....jadni muzevi ;)
    p.s. ciji je ono rekao "boze daj snage jos par mj" umrla sam od smijeha - jer to je istina:))

žena-majka-carica:)

10. Lipanj 2017. 20:13

Hahahha....jadne mi, mi sve to trpimo! Meni je moj neki dan reko(za*ebavao me) da sta cu na promociju kad sad sjedim doma i ne radim. A ja onak ko iz topa na njega: ti si me napumpo pa zato sjedim doma😂😂😂😂😂 sva sreca pa smo bili sami, hahah..neznam kak bi netko sa strane reagirao da to cuje😅
    A kak nam je Luce okrenuta pojma  nemam nisam se sjetila pitat. Hahah....pitat cu na iducem uzv

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    10. Lipanj 2017. 20:17

Dzenny beba se najcesce okrene do 37tj trudnoce, nema pravila kad se kome okrene, meni je isto jos na zadak a sad sam 22+5, a mojoj seki se vec u 20tj okrenuo maleni glavom prema dole. Bas sam zadnji put pitala Dr kod kojeg sam radila 4D sta ako se beba ne okrene do 37tj...? Rekao mi je da postoji prije carskog reza - za zene koje zele prirodno roditi - mogucnost dogovora s doktorom da se fizicki preko trbuha odredjenim stiskovima pokusa okrenuti beba prema dole, ali to moze izazvati znaci prijevremene trudove

• Dena1009
    10. Lipanj 2017. 20:36

Eto cula sam za slucaj, kod poznanice, da se beba okrenula kad je dosla u rodiliste, tocno su je njena mama i doktorica vidjele kako se okrece, rekla je doktorica da je to nesto nevjerojatno, prvi put je to vidjela, pa eto, iako male, postoje sanse do kraja. 🙄

Da se pohvalim, reko mi je muz da uopce nisam zahtjevna, ni "cendrava" trudnica, mislio je da ce biti puno gore. 😁😁 Al sam mu rekla nek se ne veseli prerano, stignem jos 😅😅

url=https://lilypie.com]

• M@lena
    10. Lipanj 2017. 21:39

Cure, mi bili na utrci na Jarunu. DM organizirao djecju babybonus utrku i zensku rekreativnu i profesionalnu.
    Maleni je trcao kao Bolt! 😁 bilo je predivno, jelo, pice i zabava! Ma super! 😊

babylove28
    10. Lipanj 2017. 21:51

Znam da je rano ali sam sad pisala popis za rodiliste iz dosade, zakljucak:ima toga

10. Lipanj 2017. 22:08

Iz knjige od zaceca do 3. godine djeteta (tako nesto), popis koji su tamo napravili

babylove28
    10. Lipanj 2017. 22:11

Hvala Sanjchi bas zgodno

10. Lipanj 2017. 22:13

Molim...imam vec dugo tu knjigu doma, ko enciklopedija je debela😅 ima svega i svacega unutra

• M@lena
    11. Lipanj 2017. 00:35

Imam jos svoj popis koji sam dobila pred dvije godine na trudnickom tecaju, pa cu vam staviti sliku. Popis je opceniti uz sitne varijacije od rodilista do rodilista.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.