luce, ali svejedno si dobila terapiju?
Ja nikakvu, zato mi nije jasno, nalaz: 'za sad nalaz uredan'.
Za sad wtf, najradije bi si kupila uzv pa da chekiram sama, zeznuto je biti doma i mirovat i cekat, a mozak radi sto na sat, trbuha nema etc
Blazeno musko...sad kuzim te mamine izjave lol
Nadamo se najboljem! Uzivajte curke!
Hvala, cure
Ja danas nemam volje za ništa. Doslovno cijeli dan odmaram. Mali je prilično aktivan. Gladna sam svaka 2-3 sata... Jedva čekam ručak

Ja sam svoj rucak skuhala sinioc...punjenu papriku...danas samo pire napravila...😋😋 a jutroa kak smo bili na kavi dosli mi tata i maceha u grad pa smo na cevapima zavrsili...bas dobro ispalo...danas laganini odmor😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
luce, ali svejedno si dobila terapiju?
Ja nikakvu, zato mi nije jasno, nalaz: 'za sad nalaz uredan'.
Za sad wtf, najradije bi si kupila uzv pa da chekiram sama, zeznuto je biti doma i mirovat i cekat, a mozak radi sto na sat, trbuha nema etc
Blazeno musko…sad kuzim te mamine izjave lol
Nadamo se najboljem! Uzivajte curke!
Da,jesam... Pila sam duphastone 3 puta dnevno 2 tablete, prvu kutiju, a sad drugu kutiju pijem 3*1... Ma znam sve i mene sve to izludjuje...sto kazes najradje bi kupila sebi uzv

Sanjchy, blago ti se. Mi svoj moramo tek skuhati Ali ostalo je nešto od jučer, pa ćemo samo nadodati.
Uuuu, fino za čevape. i naravno, za druženje s obitelji
Baš je danas neki dan za odmor...

Cure, danas mi se 'ukrutio' trbuh komplet (gornji i donji dio), a prvo su me copila ledja, e ja sam mislila da cu rodit!! Nije mi palo na pamet da je kontrakcija nego me panika copila, srce lupa ko ludo, pa slabost, popila sam secera i vode i tabletu za smirenje jer je malo falilo da na hitnu odemo!
Frendica mi je rekla da su kontrakcije u pitanju i da je to normalno?
Isprike kaj stalno kukam, al ovo stanje mi se popelo na vrh glave!
Ciao cure,
joj naj volim vikende....čak i kad ne radim:)
Jer smo onda svi kući pa nadoknađujemo što se preko tjedna od obveza ne stignemo
Jučer bili s frendovima na večeru (hvala svekijima na babisittanju) a danas lijepo na more
Doduše meni je bilo još hladno za kupanje ali sam se sunčala, a klinci plivali, divljali....ma divota
Yel, to su kontrakcije 99% da....normalno je i ne brigaj.
Mene dragi uopce ne zivcira niti sam ja zivcana i ne iskaljujem se na njemu :)
I u nas ovako, da ne ureknem
Curke jel se nekoj od vas dogodi da kad kihnete da vam malo "pobjegne" dolje? Stalno me strah da nije plodna voda al na svakom ultrazvuku su mi rekli da je ima dovoljno… mozda da radim Kegelove? Ne znam
al nisam još došla do točke da pogledam ono što je neka od vas rekla, one uloške za detektiranje plodne vode.
Budem pitala ginekologa na pregledu na tjedan dana da mi vidi jel ima dovoljno....

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji