hahah samo da i mi ne postanemo takve na kraju trudnoce,i prvih dana poslije poroda..
ejj mn zanima,u kojem vec tjednu se beba moze okrenutu,znaci glavom prema dole??
ja se nekak najvise bojim da mi se bbeba mozda nece okrenuti kako treba,pa da idem na cr..
dena,sad uzivaj maximalno ii dobro cuvaj svoju bebicu..
A onda kad ga nema doma, kad radi, onda mi ide na zivce sto ga nikad nema doma. A i kad je doma, uvijek je u nekom poslu..ja sto puta znam rec ajmi nekud, prosetat gradom il nest, a on vani serafa il malcira ili nesto pa se umori i onda mu se ni ne ide...hjoooj...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dzenny, koliko znam, postoji mogucnos da se pred sam porod beba okrene?!
Sanchy,jos se niko nije rodio,ko bi nama zenama ugodio..hahah
Hahahhaha....bas tako! Ni mi same si ne mozemo i ne znamo uvijek ugodit a kamoli netko drugi
Jel to moguce? Gledam provjereno i placem ko kisna godina...onaj orilog o profesoru
Dzenny, Sanjchy ti je dobro rekla... Postoji mogućnost da se beba okrene pred porod. Nemoj se nervirati oko toga. Ima vremena. Ja sam se uplašila jer sam na nalazu anomaly scana vidjela da je beba okrenuta na zadak, ali na kraju su me ovdje mame smirile, a i kod kuće isto... Ima vremena... Moja je frendica išla na CR jer se beba do kraja nije okrenula...
Bome kako si Dzenny napisala, još se nitko nije rodio tko bi nama ugodio
Dzenny, Sanjchy ti je dobro rekla… Postoji mogućnost da se beba okrene pred porod. Nemoj se nervirati oko toga. Ima vremena. Ja sam se uplašila jer sam na nalazu anomaly scana vidjela da je beba okrenuta na zadak, ali na kraju su me ovdje mame smirile, a i kod kuće isto… Ima vremena… Moja je frendica išla na CR jer se beba do kraja nije okrenula…
Bome kako si Dzenny napisala, još se nitko nije rodio tko bi nama ugodio
Lajkam sliku!!!! 😍
joj,mn samo nekako tog najvise strah,jer velika razlika je kad rodis prirodno i kad rodis na cr.. nadam se da ce mi bar u tome biti bebac poslusan,pa se lijepo okrenuti..
cure,ovu sliku moram obavezno svom dragom da pokazem.. hahah
hahah samo da i mi ne postanemo takve na kraju trudnoce,i prvih dana poslije poroda..
ejj mn zanima,u kojem vec tjednu se beba moze okrenutu,znaci glavom prema dole??
ja se nekak najvise bojim da mi se bbeba mozda nece okrenuti kako treba,pa da idem na cr..
dena,sad uzivaj maximalno ii dobro cuvaj svoju bebicu..
Dzenny moj se okrenuo prije nekih 2 tjedna. Mada sam i ja čula da to može biti pred sam porod, tako da ne brini. Još sam negdje čitala da kod prvorotki kada se okrene jednom na glavicu manja je mogućnost da opet promijene položaj, jer su mišići majke dosta jaki, te ih zadrže u pravom položaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji