Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Lipanj 2017. 11:09

Ja npr uopce ne osjecam manjak energije, dapace, ko da je imam viska 😄 evo sad me ulovilo, oprala sam kuhinju i sve izglancala, obrisala orasinu, oprala ves, presvukla posteljinu, usisala...i jos nisam umorna 😂 tak mi.je bilo.i s L do zadnjeg dana. Nadam se da ce i s ovim malcem tako biti

Belle84
    11. Lipanj 2017. 11:15

Barbs da, iduca svadba je 1.7. Jos to moram izdrzat... a imamo jos dvije svadbe iza toga 22.7 i 30.9. al na te ce otici samo muž jer nam to nisu bas bliski prijatelji. 

barbs
    11. Lipanj 2017. 11:38

Sretna, ja ujutro sam isto puna volje i energije i svašta znam napraviti po kući i još otići do svojih ili s nekim frendicama na piće... i onda nakon ručka me umor ošamari 
    Belle, izdržat ćeš... Ja imam jedan 3.9. i kuma sam. Bit će veselooo 

barbs
    11. Lipanj 2017. 11:45
    slikano u četvrtak :)
    slikano u četvrtak :)

barbs
    11. Lipanj 2017. 11:45

Ajmeeee, tek sad vidim pogrešku gore...  Zanemarite... HAHAHAHAHAH

barbs
    11. Lipanj 2017. 11:49
    ETO, SAD JE BOLJE!!!! Morala sam ispraviti :D
    ETO, SAD JE BOLJE!!!! Morala sam ispraviti :D

luce <3
    11. Lipanj 2017. 11:56

Yel

luce, sta su ti rekli za hematom?

Curke vidim da ste dobro i aktivne hehe
    Pusa svima!

Reka mi je da popijem duphaston do kraja i da ne moram strogo mirovat ali da mirujem, da ne dizem nista tesko, i da se ne naprezem sad nije vidio vise hematom na uzv...vidit cemo sta ce mi rec 27.6 ko ce doceekat....
    Je li se kod tebe situacija primirila?

11. Lipanj 2017. 12:18

luce,
    Drago mi je da si ok!
    Meni neke stvari nisu bas jasne oko tog hem. I ja sam na kontroli 27.6., al ici cu i na privatni uzv.
    (Negdje pise da bolje da se hem izdrenira, negdje da ne. Najbolje da se smanji i nestane. ).
    Nije mi bas svejedno.
    Pozz svima!

Belle84
    11. Lipanj 2017. 12:19

Barbs predivna! 😘

luce <3
    11. Lipanj 2017. 12:35

Yel

luce,
    Drago mi je da si ok!
    Meni neke stvari nisu bas jasne oko tog hem. I ja sam na kontroli 27.6., al ici cu i na privatni uzv.
    (Negdje pise da bolje da se hem izdrenira, negdje da ne. Najbolje da se smanji i nestane. ).
    Nije mi bas svejedno.
    Pozz svima!

Meni ti je dr reka da hematom uglavnom iscuri a da se dio apsorbira i nestane...izgleda da je tako u mene bilo...on ti je meni komentira da je najbitnije mirovanje, da po njemu ni te tablete nisu toliko bitne nego da se mi ne naprezemo... Ma bit ce to sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI