Natasha sretno danas!
Malena znaci moze se ogtt radi na Sv. Duhu? Ja bi gore isla.
Babylove po onome sto su jucer pricali, zakljucak je da cim manje petljamo oko bebe tim bolje. Sto se ovog gnijezda tice poanta je u mekoci zbog ceka pati bebina kraljeznica, pa zato nije preporuceno. Rekla je da se po potrebi malo moze podbocit bebu, ali to se onda radi s rolanom dekicom. A patronaznu mislim da mozes i sam birat, samo se prijavis kod koga zelis. Napomenula je da budu guzve, pa je to bolje napravit cim prije.
Malena, bas mi je krivo sto ti je postalo slabo 😥 Kad imas trece vadjenje?
Kiki, sad sam se sjetila vezani za pastetu od tune... Ja tunu ne volim ali prosli me tj hvatala volja za obicnom pastetom i nekoliko dana za redom sam ju jela
Malena drz se! I ja bi obila infuziju samo da ne moram ponovno to piti, kad ti je vec lose doslo...
E a sto se skucenosti tice, kruze stvarno svakakve price. Imamo dosta ljudi oko sebe koji su uvjereni da bebi pase AS vise od kosare jer imitira mamin trbuh i bebe to vole, pa ih vozaju u tome cijelo vrijeme i isto tvrde da su im tako rekli. Pa ocito onda ima svakakvih patronaznih!
Natasha sretno danas!
Malena znaci moze se ogtt radi na Sv. Duhu? Ja bi gore isla.
Babylove po onome sto su jucer pricali, zakljucak je da cim manje petljamo oko bebe tim bolje. Sto se ovog gnijezda tice poanta je u mekoci zbog ceka pati bebina kraljeznica, pa zato nije preporuceno. Rekla je da se po potrebi malo moze podbocit bebu, ali to se onda radi s rolanom dekicom. A patronaznu mislim da mozes i sam birat, samo se prijavis kod koga zelis. Napomenula je da budu guzve, pa je to bolje napravit cim prije.
Da kiki, ako dobijes crvenu uputnicu to je za bolnicu i mozes na sv Duh. 😊
I super je sto kad dodjes u lab sve sestre vicu: trudnica ima prednooost! 😁
Malena, bas mi je krivo sto ti je postalo slabo 😥 Kad imas trece vadjenje?
U 9:50h. Jos malo manje od pola sata. 😊
Hahaha Barbs! 😂 Tako i ja, mislim da kao nemam trudnickih zelja, a onda skuzim da ipak nije bas tako. 🤤
Mi smo jucer za veceru smazali tu od tune, ali rekla sam muzu da ih vise ne kupije jer ih onda stalno zelim jesti. Isto vrijedi i za razne slatkise, ako nema doma ok je, ako ih vidim ZNAM da cu ih kad tad utrpat u sebe....
Jutro cure!
Ujutro sam uspjela dobiti doktoricu pa mi je rekla da to lupanje srca može biti povezano sa štitnjačom ili željezom, a i ne mora. Prije trudnoće mi je sve bilo ok, a sad ćemo vidjeti. Išla sam ujutro vaditi krvnu sliku, glukozu, željezo i TSH pa će do podne nalazi. S tim idem doktorici pa ćemo vidjeti što ona kaže na sve te simptome.
Hvala što se brinete i savjetujete
Tlak redovito mjerim i sad je dobar, jučer popodne i danas ujutro ok. Kad se smirim dobro je, muž mi veli da paničarim, ali to što kažete, bolje otići provjeriti pa nek mi oni kažu da je sve ok, onda ću se i ja smiriti
Malena, sretno na vađenju OGTT-a, mene to tek čeka. Inače mi nije dobro kad vadim krv ujutro, jedva dočekam jer je takva gužva i nema zraka, ja se skoro rušim natašte. Tak da sad legni i čekaj da to završi, sigurno ti nije lako! Držim fige da ti što prije prođe
Natasha, sretno na pregledu! Očito se onda ne znamo. Ti si generacija ili dvije mlađa od mene. Al eto drago mi je da smo se barem tu upoznale . Jel radiš još ili si na bolovanju?
Kiki, sad sam se sjetila vezani za pastetu od tune… Ja tunu ne volim ali prosli me tj hvatala volja za obicnom pastetom i nekoliko dana za redom sam ju jela
Ja sam neki dan poslije posla usla u konzum da bih kupila, ne bilo koju pastetu nego Argeta kokosja. 😁
Toliko o zeljama. A nisam je jela sigurno 7 godina.
Jutro cure!
Ujutro sam uspjela dobiti doktoricu pa mi je rekla da to lupanje srca može biti povezano sa štitnjačom ili željezom, a i ne mora. Prije trudnoće mi je sve bilo ok, a sad ćemo vidjeti. Išla sam ujutro vaditi krvnu sliku, glukozu, željezo i TSH pa će do podne nalazi. S tim idem doktorici pa ćemo vidjeti što ona kaže na sve te simptome.
Hvala što se brinete i savjetujete
Tlak redovito mjerim i sad je dobar, jučer popodne i danas ujutro ok. Kad se smirim dobro je, muž mi veli da paničarim, ali to što kažete, bolje otići provjeriti pa nek mi oni kažu da je sve ok, onda ću se i ja smiritiMalena, sretno na vađenju OGTT-a, mene to tek čeka. Inače mi nije dobro kad vadim krv ujutro, jedva dočekam jer je takva gužva i nema zraka, ja se skoro rušim natašte. Tak da sad legni i čekaj da to završi, sigurno ti nije lako! Držim fige da ti što prije prođe
Natasha, sretno na pregledu! Očito se onda ne znamo. Ti si generacija ili dvije mlađa od mene. Al eto drago mi je da smo se barem tu upoznale
. Jel radiš još ili si na bolovanju?
Dobro si ucinila. Bit ce to dobro, ne brini, a ti ces biti mirna i znati da je bebac ok. 😊
Sto se tice ogtt-a, kad ga budes radila, napomeni sestri da ti dodje lose i budi ispred laboratorija da im mozes pokucati ako ne budes dobro. Legnes na krevet i sve ok. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji