Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    08. Lipanj 2017. 16:56

Pozdrav!
    Nisam stigla pročitati sve, baš ste aktivne, budem nadoknadila... Ja cijelo jutro odmaram, danas mi baš nije dobro.
    Glava me boli cijeli dan, tlak mi malo skoči čim se dignem i nešto napravim, dobar je kada se sjednem ili legnem i umirim. A srce mi tako neugodno lupa 
    Puls mi i nije tako previsok, bude oko 70-80, najviše 90, ali imam osjećaj da će mi srce iskočiti van koliko lupa na trenutke. Odem oprat suđe i vratim se na kauč, kao da sam išla trčati maraton. Već 3 dana mi se javlja to lupanje srca...
    Mislila sam možda ići na hitnu, ali mi nema muža i odlučila sam se umiriti i odspavati malo. Smirilo se al čim se malo pokrenem, opet osjetim... Vjerojatno si brigom oko toga još dodatno pogoršam situaciju 
    Od sutra bi trebala ići sa svojima na vikendicu cijeli vikend jer imamo obiteljsko okupljanje.
    Ne znam što napraviti, nisam pametna, imate li kakav savjet?? 

• Dena1009
    08. Lipanj 2017. 17:04

Suncokretica ja bih ti preporucila da pricekas muza ili cak zamolis nekog drugog da te odvedu na hitnu ili dezurnu ambulantu jer sa visokim tlakom nije se za igrati. Nadam se da ce ti uskoro biti bolje i da ces provesti lijep vikend. ☺

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    08. Lipanj 2017. 17:11

Natasha i Belle, ajme super, evo još jedne logopedice!! Ajme koliko nas okupilo na jednom mjestu 
    Možda se znamo i privatno!!?? 
    Ja sam iz Zagreba

Suncokretica
    08. Lipanj 2017. 17:35

Muža mi nema do kraja vikenda doma, na službenom putu je 
    Probat ću dobiti doktoricu oko 6 kada imaju vrijeme poziva. Ako ništa drugo brat će doć po mene ili ću s taxijem, ako ona misli da treba na hitnu. Sad sam se još dodatno uznemirila zbog toga i samo si još gore radim...

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 18:20

Natasha, za one vjezbe za š/ć/č/ž sto si mi jutros rekla.....molim te nadji me na fejsu pa me dodaj.
    Ime imaš kad klikneš na moj ticker. Kad ga vidiš/dodaš me, maknut ću ga...

Suncokretice, uff ne bih ti znala kako snizit tlak, ja imam pre nizak i suprotne probleme (mantavicu, slabost, jedva živa..)
    A lupanje srca je full nezgodno, svakako se čuj s doktoricom. Ja sam u prvoj trudnoći dok sam ležala na čuvanju u bolnici morala primat intravenozno lijek za sprječavanje trudova oko 30tj T, a on je kao nuspojavu imao to neko ludo ubrzano lupanje srca....jao kad se sjetim, užasan osjećaj, grozno! Pa su mi davali neke tabletice da onda drži srce pod kontrolom, zaboravila sam ime

žena-majka-carica:)

barbs
    08. Lipanj 2017. 18:23

Suncokretice, samo mirno!! Bez panike... Idi ginekologu ili na hitnu...
    Cure, pogledam linkice kasnije 😀 al ima nesto u tim papucama, it iz ljekarne.... Npr tete u vrticu ih jako koriste...
    Mi smo na mooooruuuu... Koja uzivaaaaancijaaaaa 😍

barbs
    08. Lipanj 2017. 18:24

Moja je mama sa mnom imala visoki tlak i isla u bolnicu na pracenje... I rodila sam se prije termina...

Kiki156
    08. Lipanj 2017. 19:53

Cure jel vi jedete pastetu od tune? Mene u zadnje vrijeme taaaakva zelja lovi...obozavam onu Argetinu, a znam da tuna nije bas preporucljiva... 
    Barbs super za OGTT 😊
    Mi bili danas na tecaju, babica i anesteziolog su pricali pa sam samo htjela reci za onaj neki jastuk za bebe, netko je stavljao u grupu, ugl babica kaze da se to ne preporucuje jer beba treba biti na ravnoj i tvdroj podlozi, a ne na tim pjenastim u smislu da "upada" u jastuk. Pa evo samo da podjelim info. 

Kiki156
    08. Lipanj 2017. 19:59

A to lupanje srca sam samo jednom iskusila i to u trudnoci, negdje na pocetku -UZAS! Bas je neugodno i uplasila sam se, ali proslo je relativno brzo i nije se vise ponavljalo. Ja inace imam nizi tlak. 
    Suncokretice jesi zvala doktoricu? 
    Sanjchi cekamo fotkice 😉

Suncokretica
    08. Lipanj 2017. 20:57

Problem je u tome što mi doktorica ima točno pola sata u danu kada se sestra javlja na telefon, naravno da ju u tih pola sata nisam uspjela dobiti, užas, kad sam zvala stalno zauzeto 
    Predaleko mi je bilo da idem tamo, auto mi je muž uzeo na put. Tak da sam odustala, umirila se doma i smirilo se...
    Zvala sam mamu i svekrvu i eto njihov savjet je bio da ako tlak nije baš stalno visok, nema potrebe za panikom i nekako se vodim time. Izmjerila ga popodne i bio je 120/80 što je super. Uglavnom je ok, a očito kad se uznervozim oko lupanja srca, odmah i tlak skoči. Mislim da si ja više paničarim nego što treba pa mi se možda zato  i javlja to lupanje srca. A sama sam doma pa je to možda i neka podsvjesna nervoza ili strah, ne znam...
    Brinulo bi me jako da je baš stalno visok, ali čim se smirim i legnem ili sjednem, bude dobar. Tak da očito moram prestat razmišljati o tome i malo se smiriti. Popila sam normabel jer su mi prije kod hematoma u bolnici rekli da smijem.
    Kartala sam se s bratom i pričala pa mi je lakše, sad idem pogledati film da zaboravim na sve.
    Sutra ujutro zovem privatnika da se naručim na 4D pa ću ga priupitati i za to lupanje i tlak. Ako mi kaže da treba na hitnu, otići ću. Al ja se nadam da će se smiriti i kad se ja smirim... Psiha čini čuda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.