Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 21:54

Ja se sad sjetila da se nisam davno vagala a zaokruzili tjedan
     64kg....to bi bilo 13 u plusu
    ajd na prazan stomak bi trebalo bit bar -1kg ali svejedno sam 12 sigurnih nabacila. U 25tj

žena-majka-carica:)

Dorja91
    08. Lipanj 2017. 21:58

barbs

Išla sam jutros po nalaze OGTTa… Po onome što sam ja shvatila, sve je u redu.

Odličan nalaz, mm potvrdio.

• Natasha555
    08. Lipanj 2017. 22:02

treca_sreca

Natasha samo umjesto d stavi dj i umjesto c stavi c bez kvacice…na mobu sam pa glupo zvuci
    uglavnom ime.prezime…..na gmail.com domeni

Pošaljem sutra!

Dorja91
    08. Lipanj 2017. 22:03

Suncokretica

Pozdrav!
    Nisam stigla pročitati sve, baš ste aktivne, budem nadoknadila… Ja cijelo jutro odmaram, danas mi baš nije dobro.
    Glava me boli cijeli dan, tlak mi malo skoči čim se dignem i nešto napravim, dobar je kada se sjednem ili legnem i umirim. A srce mi tako neugodno lupa
    Puls mi i nije tako previsok, bude oko 70-80, najviše 90, ali imam osjećaj da će mi srce iskočiti van koliko lupa na trenutke. Odem oprat suđe i vratim se na kauč, kao da sam išla trčati maraton. Već 3 dana mi se javlja to lupanje srca…
    Mislila sam možda ići na hitnu, ali mi nema muža i odlučila sam se umiriti i odspavati malo. Smirilo se al čim se malo pokrenem, opet osjetim… Vjerojatno si brigom oko toga još dodatno pogoršam situaciju
    Od sutra bi trebala ići sa svojima na vikendicu cijeli vikend jer imamo obiteljsko okupljanje.
    Ne znam što napraviti, nisam pametna, imate li kakav savjet??

Iskreno, ja bih obavezno otisla kod liječnika. Ne Zelim te strasiti , mozda ne bude nista , ali po simptomima i trudnici nije zanemarivo.

Dorja91
    08. Lipanj 2017. 22:07

Suncokretica

Evo sad 120/70, tko bi ga znao više
    Vidjet ću kako će biti sutra pa zovem svoju ginekologicu i privatnika za savjet. A nikad nisam imala problem sa tlakom niti jedem masnu i slanu hranu…

Mislim da imas tlak koji oscilira i to nije dobro. Preveliki skokovi u kratkom vremenu su opasni . Zao mi je ako sam te zabrinula ali nisam mogla zanemariti.

Belle84
    09. Lipanj 2017. 07:44

Treca sreca 13kg? Po slikama mi se cini da si dobila samo 3-4kg... znaci tebi sve ide u trbuh? Sretnice jedna 😂

babylove28
    09. Lipanj 2017. 07:51

Ja sam pitala za gnijezdo ali iz sljedeceg razloga
    Kolegica je nedavno rodila i patronazna joj je u posjeti rekla da joj je krevetic prevelik i da svuda oko nje poreda jastuke da kao bebe vole skucen prostor.A meni se na spomen jastuka oko bebe digla kosa na glavi jer me panicno strah gusenja.
     Pa sam mislila da bi to gnijezdo eto imitiralo skuceni prostor:)

barbs
    09. Lipanj 2017. 08:06

Jutroooo 
    Dorja, sad kad je i tvoj dragi potvrdio sam jos mirnija 
    Suncokretice, opcenito se ginekologi teski javljaju na telefon. Kao sto je Dorja rekla, nije bas za zezati se... Ja bih otisla ginekologu direkt pa makar oni rekli: sve je u redu, mama! Ja sam isla radi grceva i bolova u trbuhu u 17.tj. Uplasila sam se jako. Na kraju je ocito to bilo jer sam se preforsirala na vlastitoj djevojackoj ali ipak... Bolje da te strucnjaci pogledaju i umire.
    Treca sreca, javi sta nalazi kazu  i slazem se s Belle, GDJE ti je otislo toliko kg?! 

barbs
    09. Lipanj 2017. 08:07

*ginekolozi   . Fali ediiiiittttt

• M@lena
    09. Lipanj 2017. 08:09

Jutro, drage moje!
    Ev ja danas na redu za OGTT. Glupa sam i zaboravila da moram s uputnicom od svoje ginice do dr opce prakse, da bih mogla raditi ogtt u svom domu zdravlja koji mi je pokraj stana. 😏 pa sam uzela taxi i dosla na Sv Duh jer mi uputnica od ginicke vrijedi za bolnicu. Tko nema u glavi....
    Maloprije popila glukozu u koju sam iscijedila limun i tako mi je bila osvjezavajuca! Ja i gladna i zedna, pa mi je bas bila okrijepljujuca. 😁
    Izvadili su mi krv prije testa, pa ce ponoviti za 60 pa za 120 min. Znaci 3 vadjenja krvi. 😊
    Joooj kad ce... zamirisalo mi pecivo iz pekare...jooooj... 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.