Ja se sad sjetila da se nisam davno vagala a zaokruzili tjedan
64kg....to bi bilo 13 u plusu
ajd na prazan stomak bi trebalo bit bar -1kg ali svejedno sam 12 sigurnih nabacila. U 25tj
žena-majka-carica:)
Išla sam jutros po nalaze OGTTa… Po onome što sam ja shvatila, sve je u redu.
Odličan nalaz, mm potvrdio.
Natasha samo umjesto d stavi dj i umjesto c stavi c bez kvacice…na mobu sam pa glupo zvuci
uglavnom ime.prezime…..na gmail.com domeni
Pošaljem sutra!
Pozdrav!
Nisam stigla pročitati sve, baš ste aktivne, budem nadoknadila… Ja cijelo jutro odmaram, danas mi baš nije dobro.
Glava me boli cijeli dan, tlak mi malo skoči čim se dignem i nešto napravim, dobar je kada se sjednem ili legnem i umirim. A srce mi tako neugodno lupa
Puls mi i nije tako previsok, bude oko 70-80, najviše 90, ali imam osjećaj da će mi srce iskočiti van koliko lupa na trenutke. Odem oprat suđe i vratim se na kauč, kao da sam išla trčati maraton. Već 3 dana mi se javlja to lupanje srca…
Mislila sam možda ići na hitnu, ali mi nema muža i odlučila sam se umiriti i odspavati malo. Smirilo se al čim se malo pokrenem, opet osjetim… Vjerojatno si brigom oko toga još dodatno pogoršam situaciju
Od sutra bi trebala ići sa svojima na vikendicu cijeli vikend jer imamo obiteljsko okupljanje.
Ne znam što napraviti, nisam pametna, imate li kakav savjet??
Iskreno, ja bih obavezno otisla kod liječnika. Ne Zelim te strasiti , mozda ne bude nista , ali po simptomima i trudnici nije zanemarivo.
Evo sad 120/70, tko bi ga znao više
Vidjet ću kako će biti sutra pa zovem svoju ginekologicu i privatnika za savjet. A nikad nisam imala problem sa tlakom niti jedem masnu i slanu hranu…
Mislim da imas tlak koji oscilira i to nije dobro. Preveliki skokovi u kratkom vremenu su opasni . Zao mi je ako sam te zabrinula ali nisam mogla zanemariti.
Treca sreca 13kg? Po slikama mi se cini da si dobila samo 3-4kg... znaci tebi sve ide u trbuh? Sretnice jedna 😂
Ja sam pitala za gnijezdo ali iz sljedeceg razloga
Kolegica je nedavno rodila i patronazna joj je u posjeti rekla da joj je krevetic prevelik i da svuda oko nje poreda jastuke da kao bebe vole skucen prostor.A meni se na spomen jastuka oko bebe digla kosa na glavi jer me panicno strah gusenja.
Pa sam mislila da bi to gnijezdo eto imitiralo skuceni prostor:)
Jutroooo
Dorja, sad kad je i tvoj dragi potvrdio sam jos mirnija
Suncokretice, opcenito se ginekologi teski javljaju na telefon. Kao sto je Dorja rekla, nije bas za zezati se... Ja bih otisla ginekologu direkt pa makar oni rekli: sve je u redu, mama! Ja sam isla radi grceva i bolova u trbuhu u 17.tj. Uplasila sam se jako. Na kraju je ocito to bilo jer sam se preforsirala na vlastitoj djevojackoj ali ipak... Bolje da te strucnjaci pogledaju i umire.
Treca sreca, javi sta nalazi kazu i slazem se s Belle, GDJE ti je otislo toliko kg?!
Jutro, drage moje!
Ev ja danas na redu za OGTT. Glupa sam i zaboravila da moram s uputnicom od svoje ginice do dr opce prakse, da bih mogla raditi ogtt u svom domu zdravlja koji mi je pokraj stana. 😏 pa sam uzela taxi i dosla na Sv Duh jer mi uputnica od ginicke vrijedi za bolnicu. Tko nema u glavi....
Maloprije popila glukozu u koju sam iscijedila limun i tako mi je bila osvjezavajuca! Ja i gladna i zedna, pa mi je bas bila okrijepljujuca. 😁
Izvadili su mi krv prije testa, pa ce ponoviti za 60 pa za 120 min. Znaci 3 vadjenja krvi. 😊
Joooj kad ce... zamirisalo mi pecivo iz pekare...jooooj... 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji