Kiki i mene uhvatila zelja za tunom pa jednom tjedno kupim isto Argetinu pastetu od tune. Mislim da ti od toga nista ne moze biti. Samo Ne se ne smije bas jako cesto konzumirati. Ja kupim i od lososa...
Evo sad 120/70, tko bi ga znao više
Vidjet ću kako će biti sutra pa zovem svoju ginekologicu i privatnika za savjet. A nikad nisam imala problem sa tlakom niti jedem masnu i slanu hranu...
samo htjela reci za onaj neki jastuk za bebe, netko je stavljao u grupu, ugl babica kaze da se to ne preporucuje jer beba treba biti na ravnoj i tvdroj podlozi, a ne na tim pjenastim u smislu da "upada" u jastuk. Pa evo samo da podjelim info.
naravno, zato se preporuča da je dijete u (tvrdoj) "košari (ono kako sistemi 3u1 imaju) a ne npr u jaju di je kičma zgobavljena
ali jastuk za nanašanje ("parketina") je meni must-have jer kad dođe ekipa (rodbina, tetke, frendovi) u babine, i hoće dignut dijete (neki su pristojni pa se ne guraju ak ne znaju, ali ima ih brate što ne znaju držat, ili su zaboravili jer su njihova djeca već poodrasla) da ti ne hvataju svakako bebu. Puno manje se dijete lomi u tom (a iz tog je nitko neće vaditi)
Tako da je meni namjena tog prvenstveno - za druge.
A inače dijete mora biti na ravnoj tvrdoj podlozi što veći dio dana, i tako prvih x mjeseci
žena-majka-carica:)
pašteta od tune - uhvati i mene često, kako van T tako i sada.....ali ja ne kupujem te gotove argeta nego sama napravim od RioMare tunjevine koja je navodno najsigurnija....inače samo nju koristim oduvijek.
Ali sad u T se trudim da ne jedem često, na kraju krajeva to nije termički obradjeno pa mi još više spada u rizičnu skupinu, ne samo zbog teških metala...
Natasha i Belle, ajme super, evo još jedne logopedice!! Ajme koliko nas okupilo na jednom mjestu
Možda se znamo i privatno!!??
Ja sam iz Zagreba
Ajme, baš lijepo! Ja sam u Križevcima.
Treca, nemam fejs pa ako možeš mail
Belle i Natasha otkud ste i koje ste godište?
Baš me zanima jel se možda znamo iako ne znam nijednu kolegicu logoped koja je trudna otprilike kao i vi...
Ja Zagreb, 88 godište
Belle i Natashaotkud ste i koje ste godište?
Baš me zanima jel se možda znamo iako ne znam nijednu kolegicu logoped koja je trudna otprilike kao i vi…
Ja Zagreb, 88 godište
Križevci, 90' godište
Treca sreca za taj jastuk nije nista govorila, mislim da je to ok i ja cu si isto nabaviti. Pricala je o onoj kao spuzvi koja je sada hit, ne mogu se sjetiti tko ali netko ne stavio fotkicu i pitao bas za to. Ako nadem na netu stavit cu fotku.
Na argetinoj pasteti pise da je termicki obradena, a mislim i da su tune iz konzerve za domacu pastetu ili nisu? Obozavam i tu domacu, ali nisam jos radila.
Belle tko proizvodi tu od lososa? Nisam vidjela da argeta ima.
Natasha samo umjesto d stavi dj i umjesto c stavi c bez kvacice...na mobu sam pa glupo zvuci
uglavnom ime.prezime.....na gmail.com domeni
Sortiraj odgovore
Najstariji