Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    09. Lipanj 2017. 08:11

Jutro svima! 
    Meni u 11 pregled, jedva čekam 

Sretno nam svima danas!

• sretna
    09. Lipanj 2017. 08:19

babylove28

Ja sam pitala za gnijezdo ali iz sljedeceg razloga
    Kolegica je nedavno rodila i patronazna joj je u posjeti rekla da joj je krevetic prevelik i da svuda oko nje poreda jastuke da kao bebe vole skucen prostor.A meni se na spomen jastuka oko bebe digla kosa na glavi jer me panicno strah gusenja.
    Pa sam mislila da bi to gnijezdo eto imitiralo skuceni prostor:)

Bez ljutnje, ali kakva je to patronazna?? Pa opce poznato je da jastuci nemaju mjesta u kreveticu kod tako malih beba. A i to da je krevetic orevelik je takva glupost da ne znam sta bi rekla :/

• sretna
    09. Lipanj 2017. 08:20

Natasha555

Jutro svima!
    Meni u 11 pregled, jedva čekam

Sretno nam svima danas!

Sretno!

barbs
    09. Lipanj 2017. 08:24

Sretno, Natasha... Javi se nakon pregleda 😊
    I sretno i drugim curama 😁
    Ni meni nije jasno: krevet je prevelik za dijete...

barbs
    09. Lipanj 2017. 08:25

Sreeeetno, Malena!!! Izdrzi! Znam kako je to... Sve mirise oko tebe a ti nista ne smijes 

babylove28
    09. Lipanj 2017. 08:29

Za patronaznu: to sam i ja rekla, bas je ispala cudakinja a najjace je sto ce ista i meni doci

• Mamuka
    09. Lipanj 2017. 08:30

maca1510

Mamuka

Hahahaha
    Pozdrav prijateljici I bebici! Nadamo se da ste dobro.

P.S. Teta namje malo zabrinuta. Mislim da dok se tata ne vrati s puta da se neće smirit.

Jesmo jesmo, sad smo super😀
    Srica pa nam se tata vraca za 2 tjedna, onda ce se svi smirit , a i ja cu se vratit ,malo sam pobigla kod svojih na godisnji😂😂

Samo vi uzivajte I odmarajte. Kad se vratite bit će vas puna kuća.
     Već vidin da će Maris bit ko mišu u pamuku. Neće ona vise htjet kući ići. Ti, Petar, Petra, Martin.... Nikom nije lipo ko njoj. 

• Mamuka
    09. Lipanj 2017. 08:38

Cure sritno na pregledima!

• M@lena
    09. Lipanj 2017. 09:01

sretna

babylove28

Ja sam pitala za gnijezdo ali iz sljedeceg razloga
    Kolegica je nedavno rodila i patronazna joj je u posjeti rekla da joj je krevetic prevelik i da svuda oko nje poreda jastuke da kao bebe vole skucen prostor.A meni se na spomen jastuka oko bebe digla kosa na glavi jer me panicno strah gusenja.
    Pa sam mislila da bi to gnijezdo eto imitiralo skuceni prostor:)

Bez ljutnje, ali kakva je to patronazna?? Pa opce poznato je da jastuci nemaju mjesta u kreveticu kod tako malih beba. A i to da je krevetic orevelik je takva glupost da ne znam sta bi rekla :/

Slazem se sa sretnom. Jastucima nije mjesto u kreveticu. Ono sto se moze napraviti i ima na netu na koji nacin je poviti dijete na nacin da mu se poviju i rukice i nogice i to oponasa skuceni prostor bebe dok je bila u trbuhu. No def nikakvi jastuci.

• M@lena
    09. Lipanj 2017. 09:09

Natasha sretno!
    Cure meni doslo lose. Pola sata sve ok i onda crnilo pred ocima ajme! Zena sto je sjedila do mene odvela me do sestre u ordinaciju, a ja komaaa, blijeda ko zid. Nikad mi nije bilo tako lose. Cim sam legla na krevet dosla sam k sebi. Mjerila mi tlak nakon sto sam dosla k sebi, 90/60!! Uspjela sam je odgovoriti od infuzije jer bi mi to upropastilo ogtt. Sad lezim i cekam trece vadjenje. 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.