Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    08. Lipanj 2017. 15:21

barbs

Malena, evo linkić:https://www.google.hr/search?q=anatomske+sandale+ljekarna&rlz=1C2MSIM_hrHR643HR643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj15uD9oq7UAhUjIpoKHZTGBxIQ_AUIBigB&biw=1920&bih=950#imgrc=_
    Mama je kupila ove:

Ali naravno ima jako puno modela… Trebam i ja otići za sebe vidjeti..

Odi na stranicu od Futti. 
    Ja imam dvoje, imaju i  natikace. Al ja sam neki dan stavila sliku kakvih ja imam. Moje se vezu oko noge jer sam ja smotana i lakse mi vozit nego u slapama. Preudobne su i kvalitete. Peri deri doslovno. A i cijena je pristupacna.

• Mamuka
    08. Lipanj 2017. 15:27

Bog cure!
    Mi kad smo rekli da će se naša prva cura zvat Maris bio je totalni šok. Misecima su nas nagovarali da prominemo jer će joj se rugat aqua maris, bla bla. Al nisan odustala jer mi se ime taaako sviđa I jednostavno sam znala da je to to. A na kraju se rodila cura morsko plavi očiju I plavkaste kosice, tamne puti. To je I Bog potvrdio da je to ime za nju.
    Tako da... Ime dajem koje želim, ne šta se drugima sviđa. I uopće mi je glupo mišat se nekome u njegov izbor. Ne sviđaju mi se ona ultra moderna imena tipa Eon, Neo, Kai, Kia.... Stvarno su mi onako bzvz ali kome se sviđa... Šta me briga.
    Ja sam trenutno u birckenstcok natikačama čim dođem s posla I ne nosim ih samo na posao. To mi je savršenstvo od obuće. Jesu mrvu skuplje, al prve sam kupila prije 4 god I još uvik su žive. One koje sam kupila prošlo lito su ko nove. Znači vride svake kune. Prijateljica ima futti I dobre su, ali ipak ne mogu trajat koliko birckenstock.
    Hura za promociju I dobar OGTT!

• sretna
    08. Lipanj 2017. 15:31

M@lena

sanjchi255

Hvala cure, zabavit cemo se 😊 kad se sredim, stavim slikicu 😉
    A ove mi se cine udobne samo mi cijena zvuci visoka??

Ako mislis na Tom Tailor, cijena im je negdje izmedju 350 i 400 kn. Meni su, cim sam ih obula, savrseno prionule uz stopalo i nisam se uopce mislila. 😊
    A sad, naravno da ces si odabrati one koje tebi najvise odgovaraju, izgledom, udobnoscu i cjenovno.

Ja sam prosle godine kupila u tom tailoru na punu petu. Predobre su mi. Bile su 400 kn

I_me
    08. Lipanj 2017. 15:33

Barbs to ti je odlican nalaz!! 
    Sanjchi super za promociju i lijepo se provedi! 
    Dragy super slikica. 
     Meni se danas mala rita ko luda. Imam osjecaj da ce mi rebra polomit. 😂😂😂😂

maca1510
    08. Lipanj 2017. 15:59

Mamuka

maca1510

Mamuka

Kod nas je za curu Nera, a za dečka Ivan. Prva cura se zove Maris.To je bio dogovor I prije nego smo se vinčali.
    Sad mi se ne sviđa Ivan (tako se zove I njegov tata koji mi je ne baš previse drag da ne kažem naporan , a I moj) I ja bi da bude Vice. Al muž još nije sasvim prihvatio. A mislim da bi možda bilo krivo mom tati jer se Vice zove njegov brat. Iskreno bitniji mi je moj nego njegov jer nam je pomogao I pomaže nam uvik koliko god može. Dok s druge strane vise imam osjećaj da su mi teret nego pomoć.
    Cure, gdje vam je stomak, vise ili niže? Meni je sve od pupka pa niže I vise ne mogu nikakve hlače obuć. Sestra mi poslala neke svoje (veća je I deblja inače od mene) I danas sam ih obukla I morala sam ih zakopčati pomoću gumice jer mi se čini da me previse stežu. A prošli tjedan su mi nekako I spadale. Znači sad prelazim samo na haljine I opet moram u shopping. Kupila sam 3 I sestre su mi nešto posudile svojih širih, ali nije mi to sve dovoljno za na posao… Užas.

Ajme MAMUKA ja te moram pitat,jel ti tvoje pravo ime pocima sa A? Iz postova koje sam procitala mislim da znam tko si, ili je mozda prevelika slucajnost😂
    Morala sam ovo pitat,zivo me zanima a nema opcije privatne por da te tamo pitam 😀😀

Hahahaha Je je.
    Očito me znaš.

A daaa, haha stvarno gledam previse CSI serija , jedva cekam rec muzu kako sam ovo otkrila , crknit ce od smiha😂😂 ja sam ti od tvoje Maris prija 😂( nevista od marisine tete cuvalice) 😀😀

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    08. Lipanj 2017. 16:04

Hahahaha 
    Pozdrav prijateljici  I bebici! Nadamo se da ste dobro. 

P.S. Teta nam je malo zabrinuta. Mislim da dok se tata ne vrati s puta da se neće smirit.

maca1510
    08. Lipanj 2017. 16:09

Mamuka

Hahahaha
    Pozdrav prijateljici I bebici! Nadamo se da ste dobro.

P.S. Teta namje malo zabrinuta. Mislim da dok se tata ne vrati s puta da se neće smirit.

Jesmo jesmo, sad smo super😀 
    Srica pa nam se tata vraca za 2 tjedna, onda ce se svi smirit , a i ja cu se vratit ,malo sam pobigla kod svojih na godisnji😂😂

url=https://daisypath.com]

Belle84
    08. Lipanj 2017. 16:12

Barbs super nalaz! 👏

luce <3
    08. Lipanj 2017. 16:35

Cure bas ste se raspisale danas, ova vrucina i hormoni su mi mozak pretvorile u zvaku pa ne mogu pohvatat sve 
    Ugl. cestitam vam na promocijama, dobrim nalazaima....a i slikica je prekrasna š
    Sto se imena tice MM i ja se nikako za sada ne mozemo odlucit...nismo niti kakav kratki popis uspili smislit

• Dena1009
    08. Lipanj 2017. 16:43

Ima nesto u tim cipelama iz ljekarne, ja vec godinama nosim dr. Luigi papuce i odlicno mi pasu, puno me manje bole noge u njima, jedino im neke boje smrde, npr. ljubicasta, dok su plave i sive super.
    Od udobnih cipela ja osobno volim Rieker, al je malo teze naci njihove modernije modele u trgovinama, pa ih ja vecinom narucujem. Kupila sam muzu njihove japanke i ne skida se iz njih, a do onda nije htio ni cut za japanke, sad trazimo druge iste takve, drugacije ne dolaze u obzir. 🙃

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.