Da. Baš sam zadovoljna... Ali ću si samo jednom tjedno prijuštiti nešto slatko Jer vidim da mi kg najviše varira kad pojedem gluposti: slatko, čips... (npr na djevojačkoj)
Malena, evo linkić: https://www.google.hr/search?q=anatomske+sandale+ljekarna&rlz=1C2MSIM_hrHR643HR643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj15uD9oq7UAhUjIpoKHZTGBxIQ_AUIBigB&biw=1920&bih=950#imgrc=_
Mama je kupila ove:
Malena, evo linkić:https://www.google.hr/search?q=anatomske+sandale+ljekarna&rlz=1C2MSIM_hrHR643HR643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj15uD9oq7UAhUjIpoKHZTGBxIQ_AUIBigB&biw=1920&bih=950#imgrc=_
Mama je kupila ove:
Ali naravno ima jako puno modela… Trebam i ja otići za sebe vidjeti..
Ima svakakvih lijepih. Ove futti mi se cine lijepe i udobne. No ni u kojem slucaju nemojte ove na federe. Ja imam ovakve Baldo: https://www.google.hr/search?q=baldo+papuce&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj597qUpa7UAhVFYpoKHVMNCBYQ_AUICSgB&biw=360&bih=561
I fakat su preteske.
Hvala cure, zabavit cemo se 😊 kad se sredim, stavim slikicu 😉
A ove mi se cine udobne samo mi cijena zvuci visoka??
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvala cure, zabavit cemo se 😊 kad se sredim, stavim slikicu 😉
A ove mi se cine udobne samo mi cijena zvuci visoka??
Ako mislis na Tom Tailor, cijena im je negdje izmedju 350 i 400 kn. Meni su, cim sam ih obula, savrseno prionule uz stopalo i nisam se uopce mislila. 😊
A sad, naravno da ces si odabrati one koje tebi najvise odgovaraju, izgledom, udobnoscu i cjenovno.
Tutti futti? Iz ljekarne....kao birkenstock djir
žena-majka-carica:)
Sorry nisam vidila cijelu zadnju stranu. Upala ko s kruske:)
Barbs super za uredan ogtt...meni je sutra gotov nalaz.
Kod nas je za curu Nera, a za dečka Ivan. Prva cura se zove Maris.To je bio dogovor I prije nego smo se vinčali.
Sad mi se ne sviđa Ivan (tako se zove I njegov tata koji mi je ne baš previse drag da ne kažem naporan, a I moj) I ja bi da bude Vice. Al muž još nije sasvim prihvatio. A mislim da bi možda bilo krivo mom tati jer se Vice zove njegov brat. Iskreno bitniji mi je moj nego njegov jer nam je pomogao I pomaže nam uvik koliko god može. Dok s druge strane vise imam osjećaj da su mi teret nego pomoć.
Cure, gdje vam je stomak, vise ili niže? Meni je sve od pupka pa niže I vise ne mogu nikakve hlače obuć. Sestra mi poslala neke svoje (veća je I deblja inače od mene) I danas sam ih obukla I morala sam ih zakopčati pomoću gumice jer mi se čini da me previse stežu. A prošli tjedan su mi nekako I spadale. Znači sad prelazim samo na haljine I opet moram u shopping. Kupila sam 3 I sestre su mi nešto posudile svojih širih, ali nije mi to sve dovoljno za na posao… Užas.
Ajme MAMUKA ja te moram pitat,jel ti tvoje pravo ime pocima sa A? Iz postova koje sam procitala mislim da znam tko si, ili je mozda prevelika slucajnost😂
Morala sam ovo pitat,zivo me zanima a nema opcije privatne por da te tamo pitam 😀😀
Hahahaha Je je.
Očito me znaš.
Barbs super za ogtt..mi idemo na kraju mjeseca.
Sanjchi lijep provod i obavezno slikica kad je make up, frizura i obleka sve na mjestu 😊
Sto se tice kopiranja imena puno ljudi cuju od drugih ideja pa pokupe, mi nismo nikom govorili do neki prije par dana. Mozda samo par ljudi znaju. Vecina ni nezna. A i smatram da se to ne tice nikoga osim nas dvoje koji smo roditelji.
Sortiraj odgovore
Najstariji