Dragy, drago mi je da je bebac suoer i cestitam na deckicu 😊 jako ste zgodni!
Sanjchi, cestitke na promociji!
Meni su sandale na punu petu ful udobne i u njima sam kao da sam na ravnom. Naravno, ne sve, ovisi o kvaliteti
Dragy super za sincica, slatka vam je fotkica.
Cipele....ne preporuca se full ravna nego malo uzvisenje na peti....tu oni misle na cm-dva koji je meni bapski. Ja nosim ili stikle od 10cm ili ravno full.
Iza 22tt se ne preporuca tak cak ako ste ga dotad i furale....radi kicme mamine nis drugo. A ti ako ces nac neke uuuudobne povisene, zasto ne? Neces ih stalno nosit nego za tu prigodu ionak....
žena-majka-carica:)
Ivanavanda, baš sramota... Ne znam što drugo da ti kažem.... Malo je prešlo sve granice... Jedna moja frendica je bila pričala sa svojom kako će jednoga dana sina zvati Ian (ako ga bude imala) i ova je taman bila trudna i eto, mali se zove Ian... i njoj je malo teško palo iz razloga što Ian nije bio uopće na listi imena za sinčića toj dotičnoj frendici... No comment i to haha
Sanjchy, lijepoooo!!!! Želim ti da se fino provedeš i zabaviš i sve što poželiš :D Meni je eto promocija bila dan priije djevojačke, 2 tjedna prije vjenčanja. Haha Ja sam htjela staviti štikle za dodjelu, ali me bilo strah da ću negdje zapesti i to baš kad budem trebala ići po diplomu... od straha i nervoze i svega, pa sam odustala, ali jučer su nam na tečaju govorili da nije pametno da trudnica ima obuću na pete, da se može odraziti na leđa... Mada za tih pola sata (barem je nama tako trajalo) se neće ništa dogoditi.
Marijana, to me podsjetilo na moju sestru (sada i cijelu familiju) kako je bebača još prije nego smo doznali da je dečkić krenula zvati MARIO i svi ga zovu Mario HAHA
Senoritakova, meni je top RITA.. To ime je bilo na mojoj listi ako bude curica, ali dragome se nije sviđalo... kao nmiti 99% imena... samo NIA mu je pasalo...
Aurora, ja sam koristila 2 puta vaginalete i to u trudnoću... gurneš koliko misliš da je potrebno haha tako sam i ja.
Dragy, dobro nam došla natrag. Baš si predivna. Čestitke na dečkićuuuu. Slikica je tooooppp. Uživajte nam koliko možete i javljajte nam se kad god stignete. Drago mi je što super napredujete. 5kg nije ni puno.
Sanjcy, super za promociju! Lijepo se sredi!
Ja ti recimo sad trenutno imam na nogama ljetne sandalice na punu petu nekih 7-8 cm koje su mi savrseno udobne (muz mi ih kupio u Tom Tailoru prosle godine) i vrijede svake kune! One su mi udobnije od barelinki ili ravnih sandala (bez đona).
Nekako se ravnam po tome sto mi je udobno i ugodno za nositi. Pokusaj naci neke pune pete jer su def. udobnije od stikli. 😊
Išla sam jutros po nalaze OGTTa... Po onome što sam ja shvatila, sve je u redu.
Sanjcy, super za promociju! Lijepo se sredi!
Ja ti recimo sad trenutno imam na nogama ljetne sandalice na punu petu nekih 7-8 cm koje su mi savrseno udobne (muz mi ih kupio u Tom Tailoru prosle godine) i vrijede svake kune! One su mi udobnije od barelinki ili ravnih sandala (bez đona).
Nekako se ravnam po tome sto mi je udobno i ugodno za nositi. Pokusaj naci neke pune pete jer su def. udobnije od stikli. 😊
Barelinke = balerinke
Ja planiram kupiti u ljekarni one anatomske. Svih ih hvale…
Koje anatomske? Jel mozes sliku staviti ili bar naziv, please?
Sortiraj odgovore
Najstariji