Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    08. Lipanj 2017. 12:16

Aurora, ja imam šav cerclage i stavljam vaginalete svaku drugu vecer da ne dobijem bakterije. Treba ih što dublje staviti da bi mogle odraditi svoj posao😬.. ja sam se par puta uplasila jer dok bi ih stavljala napipala sam konac od šava..grozan osjećaj... a ti ga nemas pa bez problema stavi sto dublje. Obavezno prije spavanja i nakon tusiranja..

• Dena1009
    08. Lipanj 2017. 12:30

treca_sreca

Dena1009

moje dvije susjede posvađale oko imena jer je susjeda1 dala kcerci ime koje je susjeda2 zeljela za svoju kcerku, a susjeda2 je u srednjim 40-im rastavljena, bez djece, a kako izgleda nece ih ni imat, al se ipak naljutila.

Ja cu se udavit od smijeha.
    isuse maloumnih ljudi…
    pa nazovi dijete kako hoces
    sta me briga i da se neki rodjak/ica tak isto zove, ako mi je lijepo tako ce se zvat i bok.

Prednost malih sredina, ne kvaris oci televizorom jer svakog dana "kazaliste" u ulici.🤣🤣🤣
    Senoritkova ja sam također za Lenu, Judita mi je lijepo ime i kad sam procitala Marulicevu Juditu htjela sam da mi se kcerka jednom tako zove, al smo u srednjoj imali jednu u razredu i bila je baš kučka pa mi je omrazila to ime. 😅
    Aurora ja sam ih koristila 2 puta i sve sam radila kao i inace kad nisam bila trudna.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    08. Lipanj 2017. 12:38

Senoritakova

Nas je sin, koji smo prosle godine izgubili trebao biti Jakov. Da je sada muško bio bi Andro…
    Ali stize nam mala curica pa imamo par imena koja na se svidaju- Zita, Lota, Lena, Rita. Koje je vama od tih naj?
    Inace, meni je prelijepo Judita, i bas sam to htjela a muzu se ne sviđa.
    Sanchy, super za promociju, i tvoja beba ce s tobom biti.. ja jedva cekam da obranim diplomski i da docekam taj dan..

Meni bas sva 4 imena ta jako lijepa 😊

• sretna
    08. Lipanj 2017. 12:39

Jbt, pisem ko debil!!! Fali edit!

Dragy
    08. Lipanj 2017. 12:45

Pozdrav ekipa! 
    Evo da se i mi javimo da smo živi i zdravi, rastemo, debljamo se, volimo se i uživamo u ovim jedinstvenim čarima trudnoće.
    Bili smo danas na pregledu napokon i sve je po planu i u redu. Beba napreduje jako dobro. Također javlja se tijekom cijeloga dana. Sada su nam pokreti postali jači i konkretniji. Ja sam isto super, ukupno sam 5kg dobila. Saznali smo danas i da će nam doći dečkić tako da je opravdano što se počeo javljati već u 16.tjednu jer će izgleda biti nogometaš na tatu svoga u ranim danima 😁
    Ne javljamo se u zadnje vrijeme jer nemamo baš vremena, a i vidim da se piše tu naširoko o svemu. Mi smo malo lijeni za pisanje nekako hahaha Ali čitamo vas redovito. 
    Za kraj, evo i slike od utorka kada smo napunili 4 mjeseca i kročili u 5. Veliki pozdrav od mene i mog sina 😘❤

08. Lipanj 2017. 12:52

Hvala cure 😘 e pitanjce...sandale na punu petu..jel to da ili ne u trudnoci? Msm tako nije neka velika stikla jer one imaju petu cijelom duzinom stopala a balerinke me vec sad stiscu i tijesne su mi..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Dorja91
    08. Lipanj 2017. 13:12

sanjchi255

Hvala cure 😘 e pitanjce…sandale na punu petu..jel to da ili ne u trudnoci? Msm tako nije neka velika stikla jer one imaju petu cijelom duzinom stopala a balerinke me vec sad stiscu i tijesne su mi..

Nosila sam ih na vjencanju, mislim na punu petu a i pazila sam. Cestitam da dodjeli. Nadam se da cu i ja svoje privesti kraju. I ja vas citam redovito, u pauzama pisanja diplomskog 😁. Ne stignem komentirati al se veselim svim dobrim vijestima i neka dobre vijesti ostanu tako i do kraja.

• Dolores123
    08. Lipanj 2017. 13:14

Dragy, super si trudnica.Drago mi je da je sve u redu.
    sanjchi, pa ako možeš ići u njima, zašto ne.Mada sam čitala da se ne preporučuje visoka peta u trudnoči, al valjda zbog mame i kičme, a ne djeteta.Pa ne vjerujem da češ u njima biti svaki dan i cijeli dan.
    ja isto imam te s punom petom, ali ne mogu ni u njima biti dugo, jednostavno nisam navilkla, kad trebam stajati na mjestu onda mi je katastrofa.

Dorja91
    08. Lipanj 2017. 13:16

I mi imamo par imena u pripremi: Fabijan, Mislav, Andrija .... a muz u zadnje vrijeme mudruje o imenima hrvatskih kraljeva: Kresimir, Zdeslav, Tomislav.... Ne volim imena koja Ce se kratiti . Moja Ce biti zadnja 😂.

08. Lipanj 2017. 13:33

Necu def. svaki dan i po cijele dane. Vidjet cu jos, kad dodem u ducan pa vidim sto se nudi..bitno da nisu skroz ravne

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.