Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    08. Lipanj 2017. 11:13

sanjchi255

Cure moje…da okrenem temu…sad su me zvali s faksa da iducu srijedu imam promociju! 😊 soping…frizura….sminka…🙌🙌

Bravo.

• Dena1009
    08. Lipanj 2017. 11:21

Mi smo odlucili da cemo nazvat sina po mom djedu, Viktor. Muz nije imao ideja i slozio se samnom jer mu se ime sviđa, a meni puno znaci. Al se nekako bojim zvati ga imenom, osjecam veliku odgovornost jer kad mu jednom damo ime nosit ce ga cijeli zivot. 🤔
    Isto pokusavam  naci ime za curku jer mislim da mozemo biti sigurni u spol tek kad se narodi, pa za svaki slucaj da budemo spremni. 🙂

Ivanavanda tako su se moje dvije susjede posvađale oko imena jer je susjeda1 dala kcerci ime koje je susjeda2 zeljela za svoju kcerku, a susjeda2 je u srednjim 40-im rastavljena, bez djece, a kako izgleda nece ih ni imat, al se ipak naljutila. 

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    08. Lipanj 2017. 11:27

Nasa je curica - koju smo prosle godine izgubili -trebala biti Elena. Za deckica jos nismo bili odabrali ime.
    Da je ovaj pisonja sada koji se mice u trbuhu curica zvao bi se Anastasia (nikad ne bih dala ime koje sam predvidjela za bebu koju sam izgubila), a buduci da je deckic vjerojatno ce biti Benedikt, makar mi se jako svidja i Leonid. Buduci da zivimo u Njemackoj oba imena mogu imati super moderne nadimke Ben ili Leo 😊

Marijana12345
    08. Lipanj 2017. 11:31

Ali sad dok je u trbuhu zovemo ga Jure 😂😂😂

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 11:42

Dena1009

moje dvije susjede posvađale oko imena jer je susjeda1 dala kcerci ime koje je susjeda2 zeljela za svoju kcerku, a susjeda2 je u srednjim 40-im rastavljena, bez djece, a kako izgleda nece ih ni imat, al se ipak naljutila.

Ja cu se udavit od smijeha.
    isuse maloumnih ljudi...
    pa nazovi dijete kako hoces
    sta me briga i da se neki rodjak/ica tak isto zove, ako mi je lijepo tako ce se zvat i bok.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 11:43

Sanjchi super, uzivaj!!

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 11:45

I_me

Belle84

Jel itko zna je li visoka dioptrija indikacija za carski? Citala sam negdje da je…. ja nosim lece i imam dosta visoku dioptriju…

ja sam procitala jos davno da je granica 4,5. ne sjecam se dal + ili -. ne znam kolika je tvoja.
    ja imam -1,75 ( + astigmatizam ) na lijevom oku, i -1,5 na desnom oku.
    cijelo vrijeme govorim da cu se ponovno naruciti na pregled ( zadnji bio u 10mj prosle god kad sam dobila u dioptriju)
    al vidim da mi se malo muti.. tj, kao da se povecala..iako sam citala da se to u trudnoci dogadja pa se poslije poroda izregulira opet..

Uf ja imam skoro 5icu....minus.
    ali nismo to jos komentirali na redovnim pregledima dal cu morat na cr samo radi tog. Prije prvog klinca mi je dpt bila 1.5 a prije drugog nekih 2ipol-3

Senoritakova
    08. Lipanj 2017. 11:47

Nas je sin, koji smo prosle godine izgubili trebao biti Jakov. Da je sada muško bio bi Andro...
    Ali stize nam mala curica pa imamo par imena koja na se svidaju- Zita, Lota, Lena, Rita. Koje je vama od tih naj?
    Inace, meni je prelijepo Judita, i bas sam to htjela a muzu se ne sviđa.
    Sanchy, super za promociju, i tvoja beba ce s tobom biti.. ja jedva cekam da obranim diplomski i da docekam taj dan..

• Dolores123
    08. Lipanj 2017. 11:50

meni Lena 

Aurora1611
    08. Lipanj 2017. 11:54

hej hej curke, jel koja koristila vaginalete u trudnoci? nebitno kakve, ja ih sad moram koristiti zbog nekakve bakterije ali ne znam koliko duboko ju staviti hahah bojim se nekak da nešto ne ozljedim hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.