Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanavanda1205
    08. Lipanj 2017. 11:08

skoro pa 30... i ne zeli djecu

• ivanavanda1205
    08. Lipanj 2017. 11:09

Skoro pa  i ne želi djecu

• Dolores123
    08. Lipanj 2017. 11:12

Jesi ti sigurna da ne želi? Možda imaju problem, pa neće reći.Ja znam po sebi da nisam htjela nikome reći da nemogu zatrudnit, jer to povlači za sobom milijun pitanja i pametovanja, pa sam stalno govorila da mi tako ništa ne fali i da imam vremena. Ok, znali su pojedini ljudi, al sam stvarno birala kome ću reći, prije su znale moje prijateljice nego moji doma, oni su saznali kad sam krenula na dogovor za umjetnu.

08. Lipanj 2017. 11:13

Cure moje...da okrenem temu...sad su me zvali s faksa da iducu srijedu imam promociju! 😊 soping...frizura....sminka...🙌🙌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dolores123
    08. Lipanj 2017. 11:13

sanjchi255

Cure moje…da okrenem temu…sad su me zvali s faksa da iducu srijedu imam promociju! 😊 soping…frizura….sminka…🙌🙌

Bravo.

• Dena1009
    08. Lipanj 2017. 11:21

Mi smo odlucili da cemo nazvat sina po mom djedu, Viktor. Muz nije imao ideja i slozio se samnom jer mu se ime sviđa, a meni puno znaci. Al se nekako bojim zvati ga imenom, osjecam veliku odgovornost jer kad mu jednom damo ime nosit ce ga cijeli zivot. 🤔
    Isto pokusavam  naci ime za curku jer mislim da mozemo biti sigurni u spol tek kad se narodi, pa za svaki slucaj da budemo spremni. 🙂

Ivanavanda tako su se moje dvije susjede posvađale oko imena jer je susjeda1 dala kcerci ime koje je susjeda2 zeljela za svoju kcerku, a susjeda2 je u srednjim 40-im rastavljena, bez djece, a kako izgleda nece ih ni imat, al se ipak naljutila. 

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    08. Lipanj 2017. 11:27

Nasa je curica - koju smo prosle godine izgubili -trebala biti Elena. Za deckica jos nismo bili odabrali ime.
    Da je ovaj pisonja sada koji se mice u trbuhu curica zvao bi se Anastasia (nikad ne bih dala ime koje sam predvidjela za bebu koju sam izgubila), a buduci da je deckic vjerojatno ce biti Benedikt, makar mi se jako svidja i Leonid. Buduci da zivimo u Njemackoj oba imena mogu imati super moderne nadimke Ben ili Leo 😊

Marijana12345
    08. Lipanj 2017. 11:31

Ali sad dok je u trbuhu zovemo ga Jure 😂😂😂

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 11:42

Dena1009

moje dvije susjede posvađale oko imena jer je susjeda1 dala kcerci ime koje je susjeda2 zeljela za svoju kcerku, a susjeda2 je u srednjim 40-im rastavljena, bez djece, a kako izgleda nece ih ni imat, al se ipak naljutila.

Ja cu se udavit od smijeha.
    isuse maloumnih ljudi...
    pa nazovi dijete kako hoces
    sta me briga i da se neki rodjak/ica tak isto zove, ako mi je lijepo tako ce se zvat i bok.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 11:43

Sanjchi super, uzivaj!!

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI