Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angel03
    08. Lipanj 2017. 09:35

Giovi, hvala na objašnjenju. 
    M@lena, apsolutno istina što kažeš... sve to ovisi od mame do mame, i od bebe do bebe... 
    Inače nisam neki paničar i ne mislim da neke probleme dok se zbilja i ne dogode, tako da su mi tek nakon vaših postova sinule neke stvari koje bi se uopće mogle dogoditi. Oko sebe nemam trudnih frendica, a i imam malo onih s djecom tako da nisam baš u sve upučena, ali zato je ovaj forum genijalan (sva pitanja i odgovori su tu, i ono što je najbolje - sjetite se i onoga što mi vjerojatno nikad ne bi palo na pamet).
    Neki dan ste pisali o pohrani matičnih stanica. Mi ćemo svakako ići na tu opciju, ali da sačuvamo u privatne svrhe. Zna li netko može li se i na Rebru čuvati u privatne svrhe ili je Rebro samo za Zakladnu Ane Rukavine, a za privatne svrhe se šalje u druge banke za pohranu, npr. Njemačka?

• Natasha555

I_me

barbs

Jutrooo 😁
    Evo jos jedne budne….
    I to samo jer sam se isprepadala sinoc. Citala o plodnoj vodi i eto, sada sam sva isprepadana..
    Jucer sam bome ceeeeestooooo mokrila… Ne znam da li je to od OGTTa neka reakcija ali bih doslovno na svaki gut isla na wc…

mozda ti je neka reakcija od glukoze,mozda si pila puno vode poslije,ja sam od ogtt-a, taj dan 6 puta kakala…

i ja sam puno piškila nakon te glukoze, pa je vjerojatno to

barbs

I me, pila sam manje nego sto inace pijem

Belle84
    08. Lipanj 2017. 09:36

Natasha, i ja sam logoped... 😉👍🏻

I_me
    08. Lipanj 2017. 09:39

sto se tice dude..kupit cu ju..ali cu prvo probat bez nje.. ( sve ovisi o bebacu) jos se neckam oko toga..
    neki dan sam vidjela jednu mamu sa bebacem cca 4 god i jos ima tu dudu..meni osobno ruzno..a i zubici mu svi ukrivo..
    porod bi uvijek prirodni,al ak nejde... nema tu sta ja hocu ili necu...nekako mora ici van..
    mene vise pati dojenje,hocu li uspjeti,hoce li beba vuci dobro itd..
    a sto se tice porodiljnog.. mislim iskoristit max.  (godinu dana).

• Natasha555
    08. Lipanj 2017. 09:41

Belle84

Natasha, i ja sam logoped… 😉👍🏻

Ozbiljno? Baš mi je drago  odakle? (ako smijem znati)

I_me
    08. Lipanj 2017. 09:45

treca_sreca

dzenny

Eto ja jutros imam jednu lijepu vijest.. moja prijateljica je jutros oko 5h rodila jednog djecaka,rodila malog Adiana teskog 4.400kg.. 😁

Super,sigurno si i ti uzbudjena posebno jer se poistovjecujes s njome….bas mi je slatko to kad su prijateljice "istovremeno" trudne. Pa cete kroz sve faze zajedno prolaziti poslije!
    Meni nazalost nijedna frendica trenutno nije u toj fazi

dzenny lijepe vijesti!
    ja sam jucer na trudnickom tecaju vidjela jednu curu koja mi je ful poznata ( kontala sam iz grada ili nest..) kad ono zivimo 200m jedna od druge,u istoj ulici... jucer smo se srele na ulici i kokodakale o trudnoci 

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 09:50

Barbs 3 puta....prije pa nakon 1h i nakon 2h.
    jos cekam zadnje jer  sam dosla iza 8.
    A logopeda u nas!!! Dajte cure pls, mi tek u 7mj dobili termin (tj rekla da ce me nazvat ako me uspije ubacit izmedju dva godisnja svoja), jel imam gdje na netu primjere govornih vjezbica za djecu kojoj palatali tesko idu....sad sam na mobu pa ih nemam na tipkovnici ali mom mladjem c i s najgore idu. A za 3mj u skolu ide....strah me hocemo li stic to korigirat ako nas ova ne ubaci sad u srpnju..

žena-majka-carica:)

• Natasha555
    08. Lipanj 2017. 09:52

treca_sreca

Barbs 3 puta….prije pa nakon 1h i nakon 2h.
    jos cekam zadnje jer sam dosla iza 8.
    A logopeda u nas!!! Dajte cure pls, mi tek u 7mj dobili termin (tj rekla da ce me nazvat ako me uspije ubacit izmedju dva godisnja svoja), jel imam gdje na netu primjere govornih vjezbica za djecu kojoj palatali tesko idu….sad sam na mobu pa ih nemam na tipkovnici ali mom mladjem c i s najgore idu. A za 3mj u skolu ide….strah me hocemo li stic to korigirat ako nas ova ne ubaci sad u srpnju..

Pošalji mail pa ti mogu poslati neke upute i vježbice 

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 09:55

To ti sad ide tako, navikni se...
    manje ces se druzit sa starim ekipom (osim ako su u istoj fazi - da cekaju bebu ili imaju taman malu djecu) a sklapat ces poznanstva usput, najcesce u parkovima gdje mame izlaze s djecom i sl.
    Jer su vam isti interesi, nebitno tko se cime bavi, i da li biste se inace (bez djece) uopce mogli ikako povezat.....to tako traje sve do godinu-dvi, odnosno kolko je mama na porodiljnom tj "doma s djetetom"

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.