Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 09:56

Natasha hvala!! Kad dodjem kuci cu da ne pishem ovde medju postovima...posto nema privat poruke

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 09:59

Izbrisalo mi citat??
    Zadnji post na preth str je bio na I_me komentar....glede klafranja s trudnicama/mamama i formiranja nekih novih prijateljstava..

žena-majka-carica:)

I_me
    08. Lipanj 2017. 10:09

treca_sreca

Izbrisalo mi citat??
    Zadnji post na preth str je bio na I_me komentar….glede klafranja s trudnicama/mamama i formiranja nekih novih prijateljstava..

ja sam skuzila! 
    imas pravo..  
    primjetila sam promjenu u sebi i u prijateljicama...druzimo se i dalje,al ja pola stvari ne mogu kao one..i vidim da smo se u nekim stvarima udaljile...kad sam sa frendicama trudim se sto manje pricati o trudnoci jer ne zelim da se sve bazira oko mene i zanima me sta se dogadja kod njih,al opet s duge strane imam osjecaj da one ispituju u vezi trudnoce jer ni one ne znaju kako da se postave spram mene.. valjda ce se s vremenom i kad one postanu trudne neke stvari promjeniti..
    jucer sam srela jednu poznanicu,koja je rodila prije 2god,znamo se tako sto dodje u kaf di ja radim na kavu..i dodje prema meni i kaze..cula sam da si trudna..molim te reci da je cura!!! rekla mi je da ima hrpu odjece za bebe i da se hoce rijesit pa ce mi prosljedit.. kasnijje joj sretnem muza i on mi to isto kaze.. 

barbs
    08. Lipanj 2017. 10:14

Uhhhh premija je ako istovremeno imas frendicu koja je trudna. Moje dvije jesu trudne ali nazalost zibe u drugoj drzavi i na drugim kontinentu...  U kvartu za sada nema trudnice... Barem ne poznanice... Lijepo je druziti se i s trudnicama/mamama ali i s onima koje nisu... Eto meni je strasno islo na zivce kad bih isla sa frendicom na pice.. u sat vremena je pricala samo o sebi... Prvo kad je bila trudna, pa onda kad je rodila samo o bebacima... Logicno je da ce pricati o tome, ali s druge strane neke osobe ne zele uopce pricati o djeci jer npr izadju jednom mjesecno vani na kavu bez djece i zeli se odmoriti (frendica od frendice)... Ima nas svakakvih... Druga frendica eto isto prica o malome... Price koje sam vec milijun puta cula  HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA Ja kad idem na cugu s frendicama ni t o trudnoci ne pricam ako me ne pitaju...

barbs
    08. Lipanj 2017. 10:16

Ja uopce nisam primijetila da se odnos izmedju frendica i meme promijenio..

barbs
    08. Lipanj 2017. 10:16

I me, eto i ti ces imati svoju kolekcijuuu 😁

I_me
    08. Lipanj 2017. 10:20

barbs

I me, eto i ti ces imati svoju kolekcijuuu 😁

daaa...
    jedva cekam da mi svi donesu sta imaju, pa da vidim sto imam i nemam pa mogu onda bezbrizno dalje kupovat ( ili ne?!).

barbs
    08. Lipanj 2017. 10:29

I me, NARAVNO da mozes!! HAHAHAHAHA Obsvi koliko god sopinga zelis 😁
    Ja sam inace nezaposlena pa planiram biti godinu dana doma i nakon toga se prijavit na staz. Moj dragi bi najradje da i on uzme malo ide na porodiljni ali mislim da nam je potrebnije da on radi jer ima visoku placu. Da idem ja na staz bih dobivala 2600 kn... 

Belle84
    08. Lipanj 2017. 10:31

Jel itko zna je li visoka dioptrija indikacija za carski? Citala sam negdje da je.... ja nosim lece i imam dosta visoku dioptriju...

• ivanavanda1205
    08. Lipanj 2017. 10:34

Ja ne mogu vjerovati, vlastita šogorica ne priča samnom jer je ljuta što ćemo djetetu dati ime koje ona želi dati djetetu koje NE želi imati..... do suza me natjerala..... kaže mi muž budući daj šta ju slušaš..... veselila se bebi kao nitko više nego svi mi skupa dok nismo rekli za ime...... ja sam u šoku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.