Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    08. Lipanj 2017. 10:37

Belle84

Jel itko zna je li visoka dioptrija indikacija za carski? Citala sam negdje da je…. ja nosim lece i imam dosta visoku dioptriju…

ja sam procitala jos davno da je granica 4,5. ne sjecam se dal + ili -. ne znam kolika je tvoja. 
    ja imam -1,75 ( + astigmatizam ) na lijevom oku, i -1,5 na desnom oku.
    cijelo vrijeme govorim da cu se ponovno naruciti na pregled ( zadnji bio u 10mj prosle god kad sam dobila u dioptriju)
    al vidim da mi se malo muti.. tj, kao da se povecala..iako sam citala da se to u trudnoci dogadja pa se poslije poroda izregulira opet..

barbs
    08. Lipanj 2017. 10:38

Ivanavanda.... No comment.... Bas no comment... Jbt bas zna zasr*** atmosferu.... Boli te briga!!! Ignoriraj ju... 
    Belle, nisam sigurna za visoku dioptriju... Da li imas ocni tlak?? Kontroliras li to...? Ja dam corava na daljinu... Ne previse... Srecom nemam ocni tlak... Inace, ako ga imas zagarantiran ti je carski... Radi toga je sestrina frendica od pocetka znala da ine na Cr

barbs
    08. Lipanj 2017. 10:38

I ja imam astigmatizam 

I_me
    08. Lipanj 2017. 10:43

ivanavanda1205

Ja ne mogu vjerovati, vlastita šogorica ne priča samnom jer je ljuta što ćemo djetetu dati ime koje ona želi dati djetetu koje NE želi imati….. do suza me natjerala….. kaže mi muž budući daj šta ju slušaš….. veselila se bebi kao nitko više nego svi mi skupa dok nismo rekli za ime…… ja sam u šoku

hahhaha tako sam se i ja bila naljutila na sestru svoju prije 7 god!!!! 
    proslo me definitivno!!! 
    pusti ju... skulirat ce se s vremenom..i ne sekiraj se
    pitaj boga dal ce biti trudna i kad i koja ce joj se imena jos vrtit po glavi..
    ja sad kad gledam svog necaka, ne mogu mu zamislit niti jedno ime osim tog koje sada ima..

• ivanavanda1205
    08. Lipanj 2017. 10:51

Pa mislim stvarno nije u redu da stane pred nas i moli Boga da bude musko samo da ne damo maloj to ime. WTF???

I_me
    08. Lipanj 2017. 10:58

ivanavanda1205

Pa mislim stvarno nije u redu da stane pred nas i moli Boga da bude musko samo da ne damo maloj to ime. WTF???

ok, to je vec malo bolesno!!!
    koliko godina ti ima sogorica? 

• ivanavanda1205
    08. Lipanj 2017. 11:08

skoro pa 30... i ne zeli djecu

• ivanavanda1205
    08. Lipanj 2017. 11:09

Skoro pa  i ne želi djecu

• Dolores123
    08. Lipanj 2017. 11:12

Jesi ti sigurna da ne želi? Možda imaju problem, pa neće reći.Ja znam po sebi da nisam htjela nikome reći da nemogu zatrudnit, jer to povlači za sobom milijun pitanja i pametovanja, pa sam stalno govorila da mi tako ništa ne fali i da imam vremena. Ok, znali su pojedini ljudi, al sam stvarno birala kome ću reći, prije su znale moje prijateljice nego moji doma, oni su saznali kad sam krenula na dogovor za umjetnu.

08. Lipanj 2017. 11:13

Cure moje...da okrenem temu...sad su me zvali s faksa da iducu srijedu imam promociju! 😊 soping...frizura....sminka...🙌🙌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.