Joj takvih dozivljaja sam imala u prvoj trudnoci. Kad je treca onda je sreca ista al dozivljaji puno manji i bez nekih prevelikih uzbudjenja 😊
Moj muz u svakom trenutku pokazuje koliko je sretan. Zbog spustene posteljice ne smijem dizati tesko i on ce sve uciniti, a ja samo moram mirovati. Nekad mi dobro dodje, a nekad me to ljuti pa mu stalno govorim da trudnoca nije bolest. 😁 stalno gleda kalendar trudnoce po tjednima i pomno prati kako se beba razvija. 😊a meni samo na pameti koliko jos ima do 9.mj
Mi još nismo nikome rekli.. Zna samo mama i presretna je. Cekat cemo svakako da prođe 12.tjedan, a mozda i duže dok ne vidim što će biti s mojim poslom i ugovorom.
Što se tiče dečka, slična stvar kao i kod vas nekih, iako smo zajedno odlučili da je vrijeme za bebu došlo, prvo nije vjerovao crtici na testu, pa je čekao potvrdu. I sad kad je vidio sliku sa uzv vjeruje ali nije baš svjestan toga svaki dan kao ja. Mislim da je to normalno za njih jer ništa ne osjećaju dok nas peru hormoni 😊
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Joj ti muski 😂 danas je rekao da ce vjerovat kad vidi stomak😂 ako nista poceo je pricat o tome, 😃 ugl danas sam bila na kontrolu stitnjace, rekao doktor da je sve ok,imam tu upalu ali da nije nista opasno, TSH mi je 2.28, nije mijenjao terapiju i rekao za 2 mjeseca kontrola.
url=https://daisypath.com]
Moj muz i ja smo skupa cekali plusic i kada je vidio odmah me podignio i zavrtio od srece i onda je sjeo i pitao a di cemo stavit krevetic... haha 😁😁 Od tog dana on je najsretniji covjek na svijetu, samo se smije i postao je aktivniji i punooo vise pazi na mene. Kad smo potvrdili kod doktora,odma je svojim deckima javio (svirac je) i svi su istog trena sjeli u auto i i birtiju proslavit. Moji i njegovi su onak normalno reagirali, ne pokazuju bas emocije. A moje prijateljice se vec nazivaju tetama hehe.
Joj ti muski 😂 danas je rekao da ce vjerovat kad vidi stomak😂 ako nista poceo je pricat o tome, 😃 ugl danas sam bila na kontrolu stitnjace, rekao doktor da je sve ok,imam tu upalu ali da nije nista opasno, TSH mi je 2.28, nije mijenjao terapiju i rekao za 2 mjeseca kontrola.
Super :D nadam se da će i mene isti rezultat dočekati ovih dana :)
Mi smo radili na bebi od 10/11mj i kad sam saznala on je bio na poslu i ja sam bila na poslu. Samo sam mu poslala sliku testa i napisala da mu cestitam dan zena! (8.mart sam radila test) Prvo je mislio da ga zezam a onda je bio i sokiran i sretan u isto vrijeme. Od tada me pazi i puno je obzirniji.Cak mi je danas ljutito zaprijetio da mi nedo BOg da nosim kasete u lokalu i sl. (Radim u ug.)
Moji na poslu su odmah znali bas zbog tih situacija,mami sam rekla nakon par dana (bila je sretna ali kako je znala da radimo na tome kao da je ocekivala) i je ona prosirila ostatku familije a dragi je to odmah isao proslaviti i nema kome se nije izlajao. Cak je bio na fb stavio status pa ga morao odmah obrisati... kako smo vec dugo zajedno,moj tata vec odavno broji o unucima tako da je bio presretan a njegov tata je vec poceo sredjivati vrt,okucnicu i sl. Da se dijete ima gdje ljuljati...
Sad cemo mi zapostavljene ovo pokazati muzevima 😂😂😂 a ja koliko sam se naprigovarala...dodjem s posla a rucak na stolu 😀 znaci ipak kuzi samo ne pokazuje
Ma mi stalno pricamo o svojim hormonima, al imaju i oni svoje musice i to ispoljavaju na raznovrsne nacine. Nemojte im zamjeriti. Nas zene tijelo priprema da postanemo mame, a njih? Velik je to korak. Postati otac, imati jednog malog smotuljka koji ce im najedanput postati najvaznije stvorenje na svijetu (uz zenu 😊), treba se na to pripremiti, treba sazrijeti za tu vaznu ulogu. 😊 to dozivljavajte kao razdoblje transformacije, kada muz/decko postaje otac. Vrlo brzo ce se uhodati, samo trebaju vremena. 😉
Curke, da li je ijedna od vas vec gledala sto bi trebala kupiti? Puno je razlicitih popisa, sa mozda puno nepotrebnih stvari. A i razlikuju se po godisnjim dobima 😂 ja sam iskreno malo zbunjena sto sve treba a vec se nekako zbrajamo sto gdje kako koliko, pa ako neka ima popis koji je realan ili iskustvo? Jesenske bebe po meni traze puno vise robice, plus teze ce nam se susiti... svi savjeti dobrodosli
P.s.da ne bi mislile da odmah idem u soping, nisam. Samo da se znam zbrojiti koliko cega trebam.
Pozdrav curke,cuni mi se da sam u zaostatku bila jedno 40-ak stranica. 2 dana sam vas iscitavala pomalo..i sve sam zab na sta sam se htjela nadovezat.
Uglavnom,na kompikacijama sam desetak dana i vremena imam manje nego kad sam radila. Muz totalno lufta i to mr vec pomalo zivcira. Ja i djecu u vrtic,i sve po kuci i ducan i po djecu u vrtic i parkic i kupanje hranjenje i spavanje. On ode na bicikl i sretnemo se na veceri ako.. Sa djecom nije uopce. Sama sam si kriva za to-znam. I u proslim trudnocama sam bila mama hobotnica,nikad mi njje bilo nista sve sam mogla sama pa se podrazumjeva valjda i za ovu trudnocu.
Dakle treca trudnoca,rodit cu sa 31. Slj pregled 28.-og taman na svoj rodjendan.
Pripremam se na ogtt -ja se non stop na nesta pripremam. Mislila sam obavit danas tako da sam jucer full pazila do nav. Onda sam uzela salicu mlijeka i kekse
Muka mi bude ako se preko dana prevec nazderem necega. Zbilja je bolje vise puta po manje,zgaravicu obda ni nemam.
Trguh kad raste nista ne osjecas osim cestog pisanja i kasnije udaraca. Ja tu i tamo osjetim neki mrsavi udarac al vec par dana nista. Samo mi se trbuh stvrdne na momente.
Sortiraj odgovore
Najstariji