Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    22. Ožujak 2017. 12:30

baš mi nekad fali "edit" ovdje...aaaaah

žena-majka-carica:)

• M@lena
    22. Ožujak 2017. 12:38

I da...bila sam jutros na pregledu.
    Sve je u redu, a beba raste kao iz vode 😁.
    Prema procijenjenoj velicini termin mi je 18.9., no i dalje smo ostavili 23.9. jer je to prema zadnjoj mengi.
    Najsmijesnije mi je bilo kad je dr na uzv-u uhvatila stopalo! Cijelo formirano stopalo i izmjeri ga kad tamo 12 mm! Zamislite malo stopalo, kompletno formirano u velicini 12 mm! 😂 koji je to broj? 1?
    Nukalni nabor je 1.3mm. Sve ostalo super, Bogu hvala! Spol je rekla da cemo znati za 4 tj. Vidi se ali jos je rano bilo sto govoriti. 😊

I_me
    22. Ožujak 2017. 12:46

pandora122

Bruncili

Curke, da li je ijedna od vas vec gledala sto bi trebala kupiti? Puno je razlicitih popisa, sa mozda puno nepotrebnih stvari. A i razlikuju se po godisnjim dobima 😂 ja sam iskreno malo zbunjena sto sve treba a 

Ja cu cekati 8-9mjesec kad budu ova udarna snizenja po djecijem h&m zari i slicnim ducanima. Nekako mk nije sad pametno kupovati za bebu koja dolazi tek krajem 9.mjeseca a i ta djecija robica je dobrano na visokim cijenama,pogotovo sad kad su sve nove kolekcije.

Ja cu izgleda morati vecinu stvari kupiti do 6 mj  kad mogu jos muza  i prijatelje iskoristiti.  Svi mi rade u ugostit i prije sezone hocu rijesiti neke osnovne stvari jer sumnjam da ce mi se u spici sezone i dok su paklene vrucine dat vozit sama do Rijeke ili Kopra.
    Krevetic imam, moram samo madrac kupit.
    Kolica sam pocela gledat al mislim da cemo ipak uzet polovna
    Imam jednu komodu koju ce muz ofarbat i sredit i savrsena mi je za bebine stvari. 

U biti, hocu sredit neke stvari tako da sam na miru. Da ne moram manje vise sve u zadnji tren.

maca1510
    22. Ožujak 2017. 13:41

Evo mene sa jos pitanja 😂 naime idem sutra kod ginekologa iako sam tek 5+2 ali zbog stitnjace ranije mi je rekao da dodem. E zanima me kad ste vi dobile svoju trudnicku knjizicu i kad vam je mjerio kilazu i sve sta ide s tim. Dal da to ocekujem odmah sutra ili ce pricekat da se nesto vise vidi?

url=https://daisypath.com]

• M@lena
    22. Ožujak 2017. 13:52

maca1510

Evo mene sa jos pitanja 😂 naime idem sutra kod ginekologa iako sam tek 5+2 ali zbog stitnjace ranije mi je rekao da dodem. E zanima me kad ste vi dobile svoju trudnicku knjizicu i kad vam je mjerio kilazu i sve sta ide s tim. Dal da to ocekujem odmah sutra ili ce pricekat da se nesto vise vidi?

Meni je vec sa 5+0 sve islo uredno kao trudnicki pregled, test trakica koju moras popiskiti, vaganje i mjerenje tlaka, onda uzv na kojem bi se trebala vidjeti gestacijska vrecica. Za trudnicku knjizicu nemam pojma, jer ja niti u jednoj trudnoci nisam dobila nikakvu knjizicu, moja doktorica to sve biljezi na kompu u digitalnom obliku, a svaki nalaz mi isprinta i da.

• Bruncili
    22. Ožujak 2017. 14:01

Ma curke nisam ja mislila sutra uletit u magic baby i skakat preko kolica iducih 7 mj. Nego nitko od nas pretpostavljam nema 10-15t kn na racunu odjednom...pa da se zbrojim koliko mi treba. Mislim 2 mj prije pocet kupovati naravno uz to max pratiti akcije. Samo iz tog razloga sam pitala . 

violeta1
    22. Ožujak 2017. 14:27

Meni je termin 27.9. I planiram tek tamo u 7mj sve rijesavati s kupnjom. I svakako ne zelim kupovati hrpu stvari ono da se ima jer beba brzo raste i sve se to na kraju kratko nosi. Kupovat cu realno koliko treba bebi za pocetak i onda lako poslati nekoga ako nesto zatreba, a poslje cemo kako raste tako uzimati. 😉

barbs
    22. Ožujak 2017. 14:36

maca1510

Ja sam knjižicu dobila na drugom pregledu kad sam došla sa svim obavljenim nalazima. Morala sam se izvagati i popiškiti u čašiću i mjerili su mi tlak. Na prvom pregledu (imala sam drugu ginekologicu) mi je samo uvz napravila i poslala na određene kontrole (krvna grupa, krvna slika, tsh, itd itd itd) 

treca_sreca
    22. Ožujak 2017. 14:37

Ja sam isto za akcije uvijek i povoljne prilike. I inače u svemu volim pratit popuste i akcije, ispalim kad muž hoće kupit npr košulju ili cipele jer "sutra mu trebaju" - tako se ne može uhvatit povoljan omjer cijene i kvalitete. Ja uvijek pratim tržište...evo sad sam krenula redovno pratit njuškalo dječju opremu, jer znam koji model kolica hoću i kad upadne boja i cijena koja mi paše - to je to. Bila ja 5. ili 7. mjesec trudnoće...evo as i košaru sam već kupila mada je malo rano za opremu jelte, tek u 4om mj T, ali nema veze....potrefio se model i dezen koji sam htjela pa...

treca_sreca
    22. Ožujak 2017. 14:37

trudničku nisam dobila na prvom pregledu, tek s 11tj T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.