P.s. mozak mi je totalno usporen 😀 isto tako nekako mislim da si ne mogu pokriti dva dana sa 5 bodica jer nema sanse da se osusi. Mi se isto grijemo klimom, koja je dosta jaka, ali ne susi robu 😂 a moj termin u studenom... pa si nekako mislim da ce meni sva ta robica trebati trostruka samo zbog susenja. A i necu cekat te kao darove, jer opet mi dijete mora nesto nositi do tih darova koji opet ko zna oce mi se svidjet, hoce odgovarat itd
ja barem 10 bodija mislim, ak ne i više....em je slabo sušilo u jesen, em ja imam još trojicu za kojima isto treba prati, nije bebina robica jedina pa da samo nju vrtim, nego dom dođe na red.
Darove i iskoristivost istih - neću kometirat, ok ovisi koliko je tko probirljiv (ja očito jesam) ali većina ljudi ne gleda ZA onog kome kupuje, nego ibra prema sebi, ili da šta jeftinije prodje a da ispadne da su nešto uzeli. Čast iznimkama. Tako da meni u sve ove godine ne znam jesu li 2% poklona, bilo za babine, bilo za dječje rođendane, bili "po guštu"....tako da se na to ne oslanjam ni pod razno, ako upadne koji komad upadne, ako ne - poklonim nekom kome treba
žena-majka-carica:)
Mi smo imali srecu sto je moja mama odlucila da ce kupiti sve potrebno do odredjenog iznosa. Tako sam se s njom dogovorila i jedan vikend, tocnije jednu subotu popodne smo fino otisli u shopping i kupili krevetic (Lesnina), madrac (Hespo) i kolica (2u1) Mutsy u Magic Baby. Osim toga, potrebna je i posteljina za bebu (najjeftinije mi je u Ikei, iskreno, jer su oni kompleti skupi da Bog sacuva), sve za kupanje (kadica, rucnici), deke (deblja i tanja), popluncic, komoda za djecju robu (mi smo isto uzeli u Ikei) jer su u djecjim trgovinama preskupe. I odjeca u kojoj cete bebicu iznijeti iz rodilista (to sam morala sama izabrati i to je takva radost 😊). Ponesto od kozmetike, sto kremica, sto pjene za kupanje itd itd.
Malo po malo i dodjete do cifre od 5 znamenki. Al je zato s drugim lakse. 😉
ja sam u prvoj trudnoći došla do 5 znamenki samo s robicom
a za drugo sam imala eto sreću da se poklopio i isti spol i isto godišnje doba tako da je sva robica odgovarala, a jedino sam kolica druga kupovala jer s prvima nisam bila toliko zadovoljna da ih čuvam za drugo...
Sad za treće više-manje sve kupujem iznova jer smo razdijelili sve prije 2god kad nismo imali mjesta gdje više čuvati sve to..
ali zato neću sigurno kupovati npr nova kolica/kindač jer to ima smisla radit jedino za prvo dijete, za treće ne baš
Mi smo imali srecu sto je moja mama odlucila da ce kupiti sve potrebno do odredjenog iznosa. Tako sam se s njom dogovorila i jedan vikend, tocnije jednu subotu popodne smo fino otisli u shopping i kupili krevetic (Lesnina), madrac (Hespo) i kolica (2u1) Mutsy u Magic Baby. Osim toga, potrebna je i posteljina za bebu (najjeftinije mi je u Ikei, iskreno, jer su oni kompleti skupi da Bog sacuva), sve za kupanje (kadica, rucnici), deke (deblja i tanja), popluncic, komoda za djecju robu (mi smo isto uzeli u Ikei) jer su u djecjim trgovinama preskupe. I odjeca u kojoj cete bebicu iznijeti iz rodilista (to sam morala sama izabrati i to je takva radost 😊). Ponesto od kozmetike, sto kremica, sto pjene za kupanje itd itd.
Malo po malo i dodjete do cifre od 5 znamenki. Al je zato s drugim lakse. 😉
Ovo je super objasnjeno za nas s prvom bebom sta treba. Svaka cast. 😊😉 Jedva cekam kupnju i bas se veselim. Inace ne volim puno hodati i traziti gdje je povoljnije ali svakako s kolicima, kreveticem i ormaricem cu se malo pozabaviti. Cak sam i nasla trgovinu u Nasicama Pinko baby i djecja trgovina,(ima i na fb) ima i 15% popusta na gotovinu za trudnice. Iako nismo iz tog grada, svakako cemo otici vidjeti.
Pricali smo o BH kontrakcijama..da,da. To je to. Zab napomenut skoro uvijek prisutno nakon seksa takodjer.
Jucer sam u raspravljanju s muzem i to u gostima dobila recenicu: pa slobodno se ti sutra vratis radit. Jer sam njurgala da su djeca samo na meni. Zamisli frajera #%**^£¥€>!!!
No..mama mi prekosutra ide na operaciju pa je svakakvih hormona u zraku. Zanemarit cu sve izreceno,tim vise jer raspravljam dok je u laganoj cugi.
Imamhrpu robice sto muske sto ceka da bude probrana tako da se nadam da ce mi na slj pregledu moc rec spol.
Dakle,1rodkinje uzivajte!! 2i3rodkinje primite se posla!!! :D at
Koliko me zivcira ovaj forum preko moba to su strahote!!!
PS. Jel jos netko budan sa mnom? :D da stavim kuh
dobro jutro! Ja srećom zadnjih tjedan dana spavam od večeri do 7-8 dok se klinci ne krenu bučit pred vrtić/školu. Onda se moram dignut radit red
Ali zato do 12./13.tjedna sam se natulumarila po noći, to je valjda sve od navale tih hormona....jer kako su se oni smirili tako su em nestale mučnine, em počela opet spavat ko čovjek. Plus dišem kuc kuc bez problema.
nina - turbulentno vam je razdoblje, zbilja....drž se, a preksutra nek je sretno
Pozdrav svima!
Evo ja sam devetom tjednu trudnoće. Danas mi je 8+1, termin nam je 1.11. Zasad se super osjećam, malo me ujutro hvataju mučnine, ali ništa strašno. Šećem kad stignem, dosta odmaram i spavam jer sam užasno umorna. I eto jedva čekamo da nam bebica naraste i dođe. Na uzv sve super, srce nam kuca i nadamo se da će sve dalje biti dobro...
Veselim se druženju s vama. Pozdrav!!
Sortiraj odgovore
Najstariji