Bruncili, navodno je to redovita pretraga u trudnoci. Nekada se radio i TORCH test, ali evo mene je samo na to poslala. Nije navela nikakve posebne razloge...
Meni za urin pise leukociti 0-2 a ref je 0-2 i jutros sam se cula s gin jer su direktno njoj slali i kaze da je to ok nalaz i normalno za trudnocu. Ostalo mi je sve negativno, bakterije i to. Cak su mi i u krvi leukociti poviseni malo 11
Gle opet mi nije cijelu poruku poslao, ugl leukociti u krvi 11.2 i za to kaze isto da je normalno u trudnoci.
A nezz sta je gore... iskreno. Mislim zar je problem shvatit da se promjene zbivaju, a i da nismo invalidi, al bome nismo ni kao prije...treba cuvat to malo blago i izgurat 9mj...al valjda oni imaju cudne fore u glavama
Mi smo radili na bebi te sam ja Non stop očekivala da cu procuriti jer sam imala takav osjećaj.
Prvi test radila nakon tri dana kašnjenja i oko pete minute slabo se vidjela druga crta i ja sebi rekla da si umišljam i lijepo to sve u kantu
Za dan žena mi se pojavilo tockasto smeđe i očekujem sad cu procuriti, međutim nista. I napravim drugi test i za tri sekunde ono odjednom plus (nakon tjedan dana kašnjenja menstruacije) i ujutro u 6h njemu idem nositi test i kaže on ma ne moraš mi ni nositi, sve znam, luda si vec tjedan dana, nikad se nisi ovako ponašala
Nervozan je bio prvi dan i onda se unormalio. Uglavnom šok nam je bio jer nam je uspjelo od prve, nismo očekivali.... zato smo presretni sada i samo nam je u glavi da sve bude u redu. Super se ponaša, ali nekad kao da sam invalid pa mu ne mogu nekad dokazati da ja to mogu, sve u svemu nemam zamjerke trebam mu dic spomenik s obzirom sta sve podnosi zadnjih dana. Sat vremena plakanja sat vremena smijeha. Jadan
Ispravak. Ne da nismo očekivali vec nismo vjerovali da ćemo uspjeti od prve. Nadali smo se :)
A mama čim me vidjela pitala me jesam ja trudna. Ahahaha. S vrata. Nisam ni sjela na kauč. 😂 (otišla taj dan kod svojih koji su 120km udaljeni od mene, nisam planirala nista reci dok ne prođe kritično razdoblje no preduhitrila me). Plakale smo i smijale se u isto vrijeme
Cure, kako se vi nosite sa mučninama? ja sam sad ušla u 9. tj i užasno mi je, imam stalno neki čudan okus u ustima od kojeg mi se povraća, ništa mi ne pomaže, a još radim i jedva izdržavam na poslu..povraćala sam svega par puta hvala bogu i to navečer..imate ideju kako, čime maknuti taj čudni užasni okus u ustima?
Ana jesi probala zvake, bombone, nesto? Ja zasad nemam nikakvih problema osim sto mi je bilo mucno nakon svekrvinog rucka nekidan 😂😂😂
Bruncili: Naravno da nismo invalidi ali isto tako nije sve kao i prije. Meni dragi dosta pomaže. Npr ne dozvoljava mi da dižem teže stvari, ali isto tako s druge strane mi ne gunđa kad idem na trening jer sam trudna. Ja se odlično osjećam i treniram rekreaciju sa ženama +50 a on to ne shvaća :D haha
Moj dragi je svojoj mamici rekao čim je ginekolog potvrdio i bila je, naravno, presretna (ona mi je često ponavljala: očekujem prinovu brzo, bla bla bla), a moji su pomalo bili u šoku Ja sam svojima 3. dijete i tata ne može shvatiti kako to da mu se najmlađa (26 godina XD) uskoro udaje i k tome sam još i trudna. Za njega sam ja još uvijek mlada. Naravno, presretni su, ali tata ne može prihvatiti činjenicu da se udajem jer sam još mlada
Mi od prošlog ljeta radimo na bebi tako da je moj dragi presretan, ponaša se sad dosta zaštitnički
Ja njega zezam da ko da je i on trudan,hehe.. samo bi jeo i spavao kad dođe s posla
Kaj se tiče naših roditelja, prvo smo mislili šutiti dok ne prođe 3 mjeseca, ali znam da bi bili ljuti tak da smo im rekli...jako su sretni
Drugim članovima obitelji i prijateljima nećemo još govoriti
Sortiraj odgovore
Najstariji