Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    21. Ožujak 2017. 10:52

Bruncili, navodno je to redovita pretraga u trudnoci. Nekada se radio i TORCH test, ali evo mene je samo na to poslala. Nije navela nikakve posebne razloge...
    Meni za urin pise leukociti 0-2 a ref je 0-2 i jutros sam se cula s gin jer su direktno njoj slali i kaze da je to ok nalaz i normalno za trudnocu. Ostalo mi je sve negativno, bakterije i to. Cak su mi i u krvi leukociti poviseni malo 11

Kiki156
    21. Ožujak 2017. 10:54

Gle opet mi nije cijelu poruku poslao, ugl leukociti u krvi 11.2 i za to kaze isto da je normalno u trudnoci.

• Bruncili
    21. Ožujak 2017. 11:00

A nezz sta je gore... iskreno. Mislim zar je problem shvatit da se promjene zbivaju, a i da nismo invalidi, al bome nismo ni kao prije...treba cuvat to malo blago i izgurat 9mj...al valjda oni imaju cudne fore u glavama

• Bruncili
    21. Ožujak 2017. 11:01

P.s.kako su vasi i njegovi reagirali na trudnocu?

mc_mouse
    21. Ožujak 2017. 11:03

Mi smo radili na bebi te sam ja Non stop očekivala da cu procuriti jer sam imala takav osjećaj. 
    Prvi test radila nakon tri dana kašnjenja i oko pete minute slabo se vidjela druga crta i ja sebi rekla da si umišljam i lijepo to sve u kantu
    Za dan žena mi se pojavilo tockasto smeđe i očekujem sad cu procuriti, međutim nista. I napravim drugi test i za tri sekunde ono odjednom plus (nakon tjedan dana kašnjenja menstruacije) i ujutro u 6h njemu idem nositi test i kaže on ma ne moraš mi ni nositi, sve znam, luda si vec tjedan dana, nikad se nisi ovako ponašala 
    Nervozan je bio prvi dan i onda se unormalio. Uglavnom šok nam je bio jer nam je uspjelo od prve, nismo očekivali.... zato smo presretni sada i samo nam je u glavi da sve bude u redu. Super se ponaša, ali nekad kao da sam invalid pa mu ne mogu nekad dokazati da ja to mogu, sve u svemu nemam zamjerke trebam mu dic spomenik s obzirom sta sve podnosi zadnjih dana. Sat vremena plakanja sat vremena smijeha. Jadan 

mc_mouse
    21. Ožujak 2017. 11:07

Ispravak. Ne da nismo očekivali vec nismo vjerovali da ćemo uspjeti od prve.  Nadali smo se :) 

A mama čim me vidjela pitala me jesam ja trudna. Ahahaha. S vrata. Nisam ni sjela na kauč. 😂 (otišla taj dan kod svojih koji su 120km udaljeni od mene, nisam planirala nista reci dok ne prođe kritično razdoblje no preduhitrila me). Plakale smo i smijale se u isto vrijeme 

Nina2512
    21. Ožujak 2017. 11:10

Cure, kako se vi nosite sa mučninama? ja sam sad ušla u 9. tj i užasno mi je, imam stalno neki čudan okus u ustima od kojeg mi se povraća, ništa mi ne pomaže, a još radim i jedva izdržavam na poslu..povraćala sam svega par puta hvala bogu i to navečer..imate ideju kako, čime maknuti taj čudni užasni okus u ustima?

• Bruncili
    21. Ožujak 2017. 11:16

Ana jesi probala zvake, bombone, nesto? Ja zasad nemam nikakvih problema osim sto mi je bilo mucno nakon svekrvinog rucka nekidan 😂😂😂

barbs
    21. Ožujak 2017. 11:20

Bruncili: Naravno da nismo invalidi ali isto tako nije sve kao i prije. Meni dragi dosta pomaže. Npr ne dozvoljava mi da dižem teže stvari, ali isto tako s druge strane mi ne gunđa kad idem na trening jer sam trudna. Ja se odlično osjećam i treniram rekreaciju sa ženama +50 a on to ne shvaća :D haha
    Moj dragi je svojoj mamici rekao čim je ginekolog potvrdio i bila je, naravno, presretna (ona mi je često ponavljala: očekujem prinovu brzo, bla bla bla), a moji su pomalo bili u šoku  Ja sam svojima 3. dijete i tata ne može shvatiti kako to da mu se najmlađa (26 godina XD) uskoro udaje i k tome sam još i trudna. Za njega sam ja još uvijek mlada. Naravno, presretni su, ali tata ne može prihvatiti činjenicu da se udajem jer sam još mlada 

• Mystique
    21. Ožujak 2017. 11:23

Mi od prošlog ljeta radimo na bebi tako da je moj dragi presretan, ponaša se sad dosta zaštitnički
    Ja njega zezam da ko da je i on trudan,hehe.. samo bi jeo i spavao kad dođe s posla 
    Kaj se tiče naših roditelja, prvo smo mislili šutiti dok ne prođe 3 mjeseca, ali znam da bi bili ljuti tak da smo im rekli...jako su sretni 
    Drugim članovima obitelji i prijateljima nećemo još govoriti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.