Drage mone
Mozda je glupo pitanje al mene ovo muci. Kako dlsu vasi muzevi/decki reagirali na vasu trudnocu? Naime moj m je bio taj koji je reko ajmo na dijete i kad je uspilo, on meni da on ne vjeruje tim testovima,iako su oba u roku 3 sekunde pokazale pozz rezultat. On uopce ne zeli o tome pricat nego kao kad ginekolog potvrdi ako to je to e onda ce on vjerovat. Menw to uzasno nervira zato jer kad se meni spava popodne onda on meni pa zasto ti se spava,spavala di doboljno sinoc,kad me glava zaboli kaze pa popij tabletu a imam migrenen i te tablete u trudnoci nesmijem niti pogledat. Probala sam s njim pricat i on meni samo kaze kad ja to vidim crno na bijelo onda cu citat o tome i bjerovat do tad nista. Znam da kad shvati da je to to ce bit sretniji od mene jer on stvarno zeli dijete ali nije mi jasno ovo.LUDA SAM
url=https://daisypath.com]
Cure, samo mala napomena za vadenje krvi i pretrage. Jucer sam u domu zdravlja nosila urin i vadili su ni krv za krvnu sliku i secer, to je vec danas doslo kod gin i nalaz mi je super jeeej! ALI danas sam na Rebro isla nosit urin za urinokulturu i to ce mi bit do petka, al toxoplazma i tsh tek za 8-10 dana! U utorak imam pregled i sad ne znam hoce mi stici do tad, malo je knap. Pa sam htjela upozoriti da znate na vrijeme cekanja, ja da sam znala isla bi prosli tjedan. Meni ce osim ovih nalaza na iducem pregledu uzet briseve i to je to. Nije spominjala nista vise, krvnu sliku imam od prije.
Maca1510, ne znam sto da ti kazem, ako ne vjeruje testu raduj se sama svojoj bebi dok on ne povjeruje. I nemoj piti nikakve tablete bez konzultacija s ginekologom.
Ah joj, ne znam što da ti kažem... Kod mene je bilo obrnuto. Ja sam bila ta koja o tome nije htjela pričati dok ginekolog nije potvrdio mada su 3 testa pokazala pozitivno. Ja sam bila ta koja je sva bila u paranoji i pod stresom. Nismo radili na bebi. Desilo se. Nezaposlena sam i čekam stažiranje. Ženimo se u 5. mjesecu a taj pir planiramo skoro godinu dana i sve se to izredalo iznenada. Možda je i njega strah nečega. Ja sam bila dosta u paranoji em jer nemam posao em jer su neki naši prijatelji nekoliko mjeseci prije naše trudnoće izgubili bebu u 6. mjesecu trudnoće, pa eto... Probaj ga pitati ako ga je strah nečega... Sada sa guštom pričam o tome, razmišljam o robici i o opremi i radujem se pregledima
Kako TSH čekaš toliko dugo???
Grrrr, vidim da mi nije cijelu poruku poslao... Prvi dio je za MACU a onaj dfo o TSH za Kiki :)
Ne znam, na Rebru se ocito toliko ceka. I jos ga salju postom, tko jos salje postom... i toxo i urin ce poslat mailom...
Ne znam, na Rebru se ocito toliko ceka. I jos ga salju postom, tko jos salje postom… i toxo i urin ce poslat mailom…
Ovo prvi put čujem. Vadila sam hormone puno puta jer imam problema sa štitnjačom i slijedeći dan odmah budu gotovi nalazi.
Maca isto i kod mene. Prvo je zablokao kad je vidio plus pa kao cekajmo potvrdu. I dosla potvrda on kao ok sad znamo. Cak isao i kolica gledati...a onda opet muk. A najgore kad mi kaze bit ces gora od te jedne nebitno kojq se ponasa kao da je invalidna a ne trudna. U nekim stvarima me stiti, a u nekima se itekako zaboravi da sam trudna...
Kiki zasti toksoplazma? Ja sam morala na urinokulturu (jucer stigao nalaz sa rijetkim leukocitina u urinu- ocito bila neka lagana upala), krvna slika super, secer nemam, tsh po sredini vrijednosti...papu sam radila u sijecnju...ali za toksoplazmu nikad cula
Maca isto i kod mene. Prvo je zablokao kad je vidio plus pa kao cekajmo potvrdu. I dosla potvrda on kao ok sad znamo. Cak isao i kolica gledati…a onda opet muk. A najgore kad mi kaze bit ces gora od te jedne nebitno kojq se ponasa kao da je invalidna a ne trudna. U nekim stvarima me stiti, a u nekima se itekako zaboravi da sam trudna…
Kiki zasti toksoplazma? Ja sam morala na urinokulturu (jucer stigao nalaz sa rijetkim leukocitina u urinu- ocito bila neka lagana upala), krvna slika super, secer nemam, tsh po sredini vrijednosti…papu sam radila u sijecnju…ali za toksoplazmu nikad cula
Zato mene moj dragi smatra invalidom :D Ne smijem po njegovom ništa :D Strašno mi ide na živce A ja se super osjećam
Sortiraj odgovore
Najstariji