A sto mislite o onom prijenosnom krevetic? Stavila sam sliku jutros, al evo opet, da ne morate trazit
Ne mogu vidit sliku jer mi komp nešto blokira slike, ali znam kako otprilike izgledaju.
Mi smo prva 3 mjeseca bebu držali u kolicima u košari kad je bila u dnevnom. Dobili smo onu električnu ljuljačku pa smo je poslije držali u njoj kad je bila budna, a kad bi spavala nosila sam je u sobu. Sa nekih 5 mjeseci bi je već stavljali na pod u baby gim ako nije bila u ljuljački (već je duže budna pa nije baš bila zainteresirana za ljuljane cijelo vrijeme). Sa nekih 5 mjeseci beba se počinje okretati I nije ju pametno držati negdje odakle može pasti (kauč, krevet,...).
Te koševe za igranje nije podnosila. Ne znam bi li provela unutra 15 min. Srića pa smo ga bili na kratko samo posudili da vidimo oće joj se svidit. Ali nije joj se ni najmanje dopao.
Imamo veliki stan sa velikim dnevnim boravkom I nakon 5-6 mjeseci je uglavnom bila na podu sa igračkama I puzala okolo po stanu.
Mislim da ti nije žurba za to kupiti. Možeš prvo vidjeti koliko će beba bit mirna pa onda kupiti. Nemirnije bebe nisu baš oduševljene tim koševima I rijetko da se sa takvom bebom taj koš iskoristi.
A to mi se cini korisno jer kasnije kad cemo na more, strpam to u auto i klinac ima di spavat na moru. Hvala bogu, mjesta imamo, a i nije neka velika cijena, ima ih vec od 500-tinjak kn...po meni je to 2u1 (kinderbet za prizemlje i kasnije vrtic) kad porastu, tipa oko 1-2 god da u tom moze popodbe odspavat il se igrat u tome...kad sam pogledala bolje mi nego ona zipka sta sam planirala uzet...i mislim da i jeftinije...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A zavisi od bebe do bebe sto i kako, to mi nije ono da moram imat cim dodem doma, imam tri mj vremena kupit, dok preraste kosaru...
Malecka je danas bas aktivna..stalno lupka...😍 kad ste primjetile udarce, onako da se vide i da tate mogu osjetit preko trbuha?
E a gdje nam je Tea? Ne javlja se vec par dana....😕
E a gdje nam je Tea?Ne javlja se vec par dana….😕
i ja sam se to danas zapitala??
ne javlja se...
Jel se nekome pojavila linea negra?
ja ju imam... od sisa do pipice!
tanka tanka...smedja..izgleda ko da sam prljava
imam ju vec cca 3 tjedna..
A to mi se cini korisno jer kasnije kad cemo na more, strpam to u auto i klinac ima di spavat na moru. Hvala bogu, mjesta imamo, a i nije neka velika cijena, ima ih vec od 500-tinjak kn…po meni je to 2u1 (kinderbet za prizemlje i kasnije vrtic) kad porastu, tipa oko 1-2 god da u tom moze popodbe odspavat il se igrat u tome…kad sam pogledala bolje mi nego ona zipka sta sam planirala uzet…i mislim da i jeftinije…
ja mislim da ti je to odlicna ideja... imas i za kasnije za vrtic i za putovanje...
A to mi se cini korisno jer kasnije kad cemo na more, strpam to u auto i klinac ima di spavat na moru. Hvala bogu, mjesta imamo, a i nije neka velika cijena, ima ih vec od 500-tinjak kn…po meni je to 2u1 (kinderbet za prizemlje i kasnije vrtic) kad porastu, tipa oko 1-2 god da u tom moze popodbe odspavat il se igrat u tome…kad sam pogledala bolje mi nego ona zipka sta sam planirala uzet…i mislim da i jeftinije…
Da, za put je super. A I možda se bebi svidi igrati unutra.
Mi smo kupili kasnije al u funkciji krevetića, samo smo uzeli pravi madrac. Naš nema taj dio za prematanje. Bio je nekih 400tinjak kn na akciji. Čini se da je kvalitetan jer se ispočetka stalno penjala po njemu,a još uvik je ko nov.
Sad će nam neko vrijeme poslužiti kao krevetić br 2 jer će micica imati tek 2,5god kad rodim I ne znam oće htjet spavat u svojoj sobi. Tranutno još spava s nama u sobi, ali mislim da ćemo je morat premjestit jer neće moć spavat od bebača.
Buduci mi je prvo dijete, sve planiram sacuvat za drugo..tako da nista nece propast.. 😊
Linea--ja ju imam...od pupka do pi-pi..al kao da nestane pa se opet pojavi 😕
Mamice, evo i mene, čitam vas ali nikako uhvatiti vremena da pišem.
Sto se tiče kave, ja ju nisam pila negdi do 12 tt, pa sam onda počela, šalicu, nekad dvije instantice popijem s mlijekom.
Kokosovo ulje sam uzela u Dm-u, mislim da 20 ili 30 kn u staklenci, 220 ml, imam ga još puno a mažem se svaki dan nakon tuširanja. Za sad nikakvih strija, nadam se da će pomoći.
Što se tiče opreme, mi smo uzeli za sad kolica 2u1 i jaje dobila od prijateljice na posudbu (mda još razmišljam da kupim) jer kolica koja smo htjeli su bila samo 2u1 u dućanu). Sto se tiče krevetića mislila sam uzeti u ikei i madrac, a ima tamo i zgodna prematalica za dvjestotinjak kuna koja mi se čini lagana pa bi ju prenoslia iz dječje u dnevnu sobu po potrebi.. imamo dosta mjesta u kući ali mi se one komode čine nepraktične. Kadicu ću svakako kupiti, imamo samo tuš kabinu pa za prve mjesece ipak moram imati. Kod nas u Kž ima neki lokalni dućan s dječjom opremom, ima velika kadica za 70kn i onaj plastični nastavak koji se umetne u nju da drži bebu- iskusnije mame, jel to pametno?
Inače, pregled je u petak i jedva čekam, već sam zabrinuta pomalo, a i nestrpljiva.
E da, i oko probave, štekala je u početku ali kad sam počela piti kavu opet i šumeći magnezij tu i tamo se popravila.
Sortiraj odgovore
Najstariji