Auroooraaaa, zelimo slikicuuu!!!!!
Natasha, interesantna prematalica... Da li ti ju je netko preporucio?
Aurora, bas su lijepa 😁😁 Naci ces si sigurno i autosjedalicu 😁 mi cemo prvo vrijeme koristiti jaje pa cemo kupiti sjedalicu...
Hvala ti, Ime 😁
Prematalicu je imala od kumova kćer i bila zadovoljna, a i cini mi se praktičnija od onih komoda glomaznih
meni je ta ikea prematalica prebezveze. Ono, možeš tako stavit dijete na bilo koju uzvišenu podlogu i mijenjat.
Taj model mi svakako pari samo krađa prostora....niš prekorisno s njime ne dobiješ
Aurora, super za kolica...a koja je to marka/model? Nisam u toku s novijima od 2011
OGTT - ja namjeravam jest kao inače, a to je prejedanje od jutra do večeri, pa i ako me u 22-23 uhvati - ja jedem.
Glupo mi je mijenjat taj jedan dan prehranu da bi što - dobila lažno dobre rezultate?? Uostalom ako moj organizam ima problema s probavljanjem ovolike količine hrane koju svakodnevno unosim, bolje da to znam. Da smanjim ako treba....mada mislim da će bit sve okej, u prve dvi T sam isto jela ko prasica a šećer najuredniji...
žena-majka-carica:)
Cure, može još jednom objašnjenje kak staviti ovaj potpis da se prikazuje slikica a ne link , znam da je bilo već u postovima ali neznam di
kad dođeš do zadnjeg koraka trebaš odabrat pravu vrstu kooda......kad sam zadnji put radila taj ticker sebi, uradila sam screenshot točno KOJI kood treba koristiti da bi se u potpisu vidjela slikica a ne text/link
ako te zanima, samo klikni na moj ticker (odvest će te link na taj screenshot)
S prvim nisam kupovala jer mi se činilo nepotrebno, ali su mi leđa sad u takvom rasulu da nema šanse da izguram I ovaj put prematanje na krevetu I trosjedu.
Cure čuvajte leđa, tribat će vam još.
potpis na ovo!
mada ja sam prvog presvlačila na krevetu i nisam uopće kužila ZAŠTO je ženama teško i koje su to spike, čemu ta prematalica i sve to..
ali tad sam imala 21 i vrhunske leđne mišiće od treniranja
...sad, nakon x godina uredskog života (čitaj: trunjenja u stolici) moja kičma ne treba takvo šta
tako da si mislim kupit ne komodu, ali makar onaj stalak s kadicom za kupanje, koji na sebi ima i dasku za prematanje.
Ili ću u najmanju ruku kupit onu tvrdu podlogu opet, što se stavi okomito na kinderbet i na tom mijenjati....
Jaooo koliko porukaa 😂😂😂
Ja nemam vremena disati hjooj bas mi je zao sta vam se nemogu nikako prikljuciti razgovoru u zaostatku sam samo tako 😧😧😧
Nadam se da ste mi sve dobro ♡ Mislim na vas ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Prjenosni krevetic nismo imali ali fora izgleda heh ja ga nemam di staviti 😂😁
Prematalica da ja je nisam koristila ja sam od onih na krevetu ali ja sam niska osoba dosta hahah pa je meni pak sve visoko i bilo mi je daleko jednostavnije sve na krevetu obavljati a moj muz jer radije na prematalici 😀😀
Barbs tvoj avatar je bas lijep 😍 Divna fotkica
Treca sreca preekrasna ai trudnica 😍 Uza plavu kosu narandasto ti bas lijepo stoji
Robica uzimali sve od 56 jer smo mi ocekivali vece dijete (nije se bas preveliki rodio😂) i bilo mu je kao malo vece ali ni sad necu manje uzimati za tih 2tjedna nakon kojeg ce mi prerasti sve
Moram pronjuskati sta sve imam jer je J bio ljetna beba i dosta toga imam kratki rukav zapravo ..
I ja moram na OGTT sada vec.. A nikako da odem 😂
Ni TSH nisam vadila eto toliko o tome 😧😧
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji