Ova ogradica jer super... samo kod nas neće biti mjesta... dok ne napravimo veći stan...

Pozdrav..je li koja od vas isla u laboratorij na Rebro?moram vaditi kks i Tsh..do sad sam kks vadila u petrovoj,a tsh privatno..posto cu sad svakih mjesec dana to trebati vaditi neda mi se vise placati,ionak imam uputnice za to..ugl zanima me da li je tamo kao svugdje?predas uputnicu i izvade ti krv?i da li dobijes nalaz isti dan?

Evo mene s pregleda, kaze dr da mu sve izgleda dobro ali za svaku sigurnost da se i dalje ne naprezem i ne forsiram, i bez odnosa...kaze da pisulinca i dalje ne vidi tako da misli da je curica... Vidili smo je opet kako cuca prst, dragi nije moga virovat kad je vidio, umirali smo od smijeha
Sljedeci pregled- 27.6.
Treca sreca- super izgledas i lipo ti stoji ta haljinica
Linea negra- pojavila mi se ima par dana od pi-pi do pupka i cini mi se da povremeno osjetim bebicu kako me zvekne, ali nisan 100%sigurna jel to to...bude onako negdi na po puta izmedju pi-pi i pupka a nekad i nize
Tea ziva si jeeeej...bitno da je kod tebe isto sve ok, a kad stignes prikljucit ces se

Luce, drago mi je što je sve u redu s bebicom!
Hmmm, ja sam ostaćala krajem 18. tjedna balončiće u trbuhu, kao crijeva da čujem A prave udarce krajem 19.-početak 20.tjedna...

jaoo,sto se ste vi danas raspisale.. nije me bilo cijeli dan kuci,pa kad sam sad pocela citat,bgm se i nacitala.. najbitnije je da ste vi i busice dobro.. jao,moja bebaca je juce i danas toliko nemirna,cijele dan lupka.. :D
za bebu jedino imam prenosni krevetic,meni se to cini zakon,jer gdje god da ides beba uvijek moze spavat na svome.. sada polako gledamo pravi krevetic i kolica.. a robicu i kozmetiku cu tek poslije dopusta,za to imam skoro cijeli august i septembar..

Kolica se zovu caretero compass, i nova novcata su a platila sam ih 1550 kn od zene koja je jedna kupila i jedna dobila pa joj ne trebaju, zbilja smo zadovoljni, kotaci su na napuhavanje, imaju amortizere, lako se sklapaju i dosta su velika ali ne prevelika, s obzirom na moju financijsku situaciju jako sam zadovoljna sto sam uspjela naci tako dobra kolica za tako malo novaca 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji