Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Lipanj 2017. 18:18

Ova ogradica jer super... samo kod nas neće biti mjesta... dok ne napravimo veći stan... 

Nina2512
    06. Lipanj 2017. 18:19

Pozdrav..je li koja od vas isla u laboratorij na Rebro?moram vaditi kks i Tsh..do sad sam kks vadila u petrovoj,a tsh privatno..posto cu sad svakih mjesec dana to trebati vaditi neda mi se vise placati,ionak imam uputnice za to..ugl zanima me da li je tamo kao svugdje?predas uputnicu i izvade ti krv?i da li dobijes nalaz isti dan?

luce <3
    06. Lipanj 2017. 19:15

Evo mene s pregleda, kaze dr da mu sve izgleda dobro ali za svaku sigurnost da se i dalje ne naprezem i ne forsiram, i bez odnosa...kaze da pisulinca i dalje ne vidi tako da misli da je curica... Vidili smo je opet kako cuca prst, dragi nije moga virovat kad je vidio, umirali smo od smijeha 
    Sljedeci pregled- 27.6.
    Treca sreca- super izgledas i lipo ti stoji ta haljinica
    Linea negra- pojavila mi se ima par dana od pi-pi do pupka i cini mi se da povremeno osjetim bebicu kako me zvekne, ali nisan 100%sigurna jel to to...bude onako negdi na po puta izmedju pi-pi i pupka a nekad i nize 
    Tea ziva si jeeeej...bitno da je kod tebe isto sve ok, a kad stignes prikljucit ces se 

barbs
    06. Lipanj 2017. 19:18

Luce, drago mi je što je sve u redu s bebicom! 
    Hmmm, ja sam ostaćala krajem 18. tjedna balončiće u trbuhu, kao crijeva da čujem  A prave udarce krajem 19.-početak 20.tjedna... 

dzenny
    06. Lipanj 2017. 19:20

jaoo,sto se ste vi danas raspisale.. nije me bilo cijeli dan kuci,pa kad sam sad pocela citat,bgm se i nacitala.. najbitnije je da ste vi i busice dobro.. jao,moja bebaca je juce i danas toliko nemirna,cijele dan lupka.. :D
    za bebu jedino imam prenosni krevetic,meni se to cini zakon,jer gdje god da ides beba uvijek moze spavat na svome.. sada polako gledamo pravi krevetic i kolica.. a robicu i kozmetiku cu tek poslije dopusta,za to imam skoro cijeli august i septembar..

barbs
    06. Lipanj 2017. 19:26
    Evo dio robice koju smo danas dobili. Ostalo je u vrečici... Nisam slikala od jučer :D A ni ostale stvari koje smo dobili
    Evo dio robice koju smo danas dobili. Ostalo je u vrečici... Nisam slikala od jučer :D A ni ostale stvari koje smo dobili

barbs
    06. Lipanj 2017. 19:27

Dzenny, sigurno je veselo dok lupka  Obooožavaaaam 

I_me
    06. Lipanj 2017. 19:30

barbs super kolekcija 
    nama sutra pocinje tecaj 

barbs
    06. Lipanj 2017. 19:31

I nama, I meeee  

Aurora1611
    06. Lipanj 2017. 19:32

Kolica se zovu caretero compass, i nova novcata su a platila sam ih 1550 kn od zene koja je jedna kupila i jedna dobila pa joj ne trebaju, zbilja smo zadovoljni, kotaci su na napuhavanje, imaju amortizere, lako se sklapaju i dosta su velika ali ne prevelika, s obzirom na moju financijsku situaciju jako sam zadovoljna sto sam uspjela naci tako dobra kolica za tako malo novaca 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI