Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    06. Lipanj 2017. 16:23

barbs

Mene je samo jedan gospodin danas pustio preko reda… Dobro, nisam cekala puno ali ipak…
    I me, sto si jela dan prije OGTTa? Kad si zadnji put jela? Sta si zadnji put jela?! 😁 ja bih otisla sutra ujutro… Marendala sam musli s jogurtom, pa 4 h kasnije sendvic s purecom sunkom i za rucak pastu sa sugom (bolognese)… Mogu pojesti neko voce kasnije?! Napraviti si limunadu ili sok od narance? Mislim da sam citala da max do 7 bi se trebalo jesti??

Meni su rekli ništa slatko i poslje 18h samo voda. Ne preporučuju voće zato što diže šećer.

barbs
    06. Lipanj 2017. 16:23

Treca sreca, bas si lijepaaaaa 😊 isto tako se ne bi reklo da ti je treca trudnica jer i moja sestra ih ima troje pa je jos uvijek ima...
    Eto meni su rekli za TSH da je bitno ispod 2.5 a ft4 mu je bio nisi... Terapija mi je od pon do pet 125 euthyrox a vikendom 150... 

• M@lena
    06. Lipanj 2017. 16:24

barbs

Mene je samo jedan gospodin danas pustio preko reda… Dobro, nisam cekala puno ali ipak…
    I me, sto si jela dan prije OGTTa? Kad si zadnji put jela? Sta si zadnji put jela?! 😁 ja bih otisla sutra ujutro… Marendala sam musli s jogurtom, pa 4 h kasnije sendvic s purecom sunkom i za rucak pastu sa sugom (bolognese)… Mogu pojesti neko voce kasnije?! Napraviti si limunadu ili sok od narance? Mislim da sam citala da max do 7 bi se trebalo jesti??

Jesti najkasnije 10 sati prije testa. Jutros sam zvala jer sam zaboravila od zadnjeg puta, pa mi je sestra rekla. Znaci ako planiras ici ujutro u 7 onda jedes najkasnije do 21h. Jedes kao i inace jer ce ti tako realno pokazati rezultate. I da meni je rekla da dodjem najkasnije do 8 ujutro bilo koji radni dan. Ja cu u petak jer sam tad uzela dan godisnjeg.

barbs
    06. Lipanj 2017. 16:26

Natasha, hvala ti 😁 Meni kava uopce ne smeta 😊 Ponekad i ja popijem dvije ili si napravim nescafe 😁

I_me
    06. Lipanj 2017. 16:28

sanjchi255

Aurora, slikicu stavi da vidimo! 😀
    A to za guranjr i nepristojnost…jednostavni se ne treba zamarat…stari ljudi su kao u prednosti, i trudnice, al zanimljivo je sto ce najcesce ti starci se gurat cak i ispred trudnica, jer oni su stari pa se njih treba postivat…a pokazuju najmanjr postovanja…😏

a to za stare ljude...ajme... sere mi se od njih ( sa oprostenjem!!!) ako jednom budem stara cangrizava baba pa upucat cu se!!! 
    nikad necu zaboravit..radila sam na jednoj benzinskoj..
    glupe smjene..2 prve, 2 druhe, 2 nocne i 2 dana slobodna..
    nocna od 22h do 06h.. subota na nedjelju. ljeto.. zgazili nas.. koma se vracam kuci..sjedim na autobusnoj u 6:15 i jedem friski masni burek sa mesom ( na autobusnoj je bila pekara koja je otvarala u 6 )
    stanica prije moje je groblje,pa uvijek bude bakica na bacanje na toj stanici koje idu na groblje u zoru..
    i dvije babe me komentiraju... vidi ovu drolju i drogerasicu, mozebiti kurva neka,kakva sramota da se u ovo doba vraca kuci i jos raznih i gorih imena..
    pukla sam!!!! nema toga sto im nisam rekla!!! sama sebe sam iznenadila rijecima koje sam izrekla!!!
    pa od kud im pravo?? usla sam u bus i sjela na zadnje slobodno mjesto. pa su dosle do mene i jos zahtjevale da se ustanem!!
    al vozac me znao i jos par ljudi koje se voze tim busom ko i ja svaki dan pa su ih i oni oprali .
    sutile su i stajale do groblja!!!

barbs
    06. Lipanj 2017. 16:28

Hvala ti, Malena... Srecom pa ste vi tu da se raspitam jer ja zgubljena nisam nista pitala... Haha mene je vise stresirall sto sam po njihovom dobila +8kg... A meni ispada 6 kg u 24 tjedana...
    Ja cu ici najkasnije u 8 h... Mada mislim da cu i ranije... "Jedva cekam"..
    Probava zna zastekatu s vremena na vrijeme ali u tj dana jedanput se desi da ne iden na wc...

barbs
    06. Lipanj 2017. 16:30

I me, stvarno su nekulturne i glupe babuskare.. svugdje se petljaju i sve ih zanima... GRRRRR... Neka si im ti rekla 😁

Aurora1611
    06. Lipanj 2017. 16:31

Evo kupila sam ih od zenskice za sitne novce a nova su, jedino nemaju autosjedalicu 😕

I_me
    06. Lipanj 2017. 16:32

M@lena

barbs

Jesti najkasnije 10 sati prije testa. Jutros sam zvala jer sam zaboravila od zadnjeg puta, pa mi je sestra rekla. Znaci ako planiras ici ujutro u 7 onda jedes najkasnije do 21h. Jedes kao i inace jer ce ti tako realno pokazati rezultate. I da meni je rekla da dodjem najkasnije do 8 ujutro bilo koji radni dan. Ja cu u petak jer sam tad uzela dan godisnjeg.

evo malena ti dobro kaze... jela sam kao i obicno! jer tada realno pokaze rezultate!! zadnjje sam jela oko 21,21:30. i dosla tamo u 7

barbs
    06. Lipanj 2017. 16:32

Auroooraaaa, zelimo slikicuuu!!!!!
    Natasha, interesantna prematalica... Da li ti ju je netko preporucio?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.