Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    06. Lipanj 2017. 12:32

treca_sreca

mene osim kuhanog povrća svaki dan, sad zadnje vrime spašavaju trišnje….minimalno pola kile dnevno. plus jagode, breskve, a vodu pijuckam stalno zbog kašlja - i nema zastoja. kuckuc!

Ja pojedem svaki dan barem kilo trisanja,imam ih doma,pijem magnezij,donat,kefir a neznam vec sta nisam probala pa nista😞 ali pijem i heferol zeljezo pa moze bit i od toga iako i prije njega su mi poceli problemi sa probavom.
    TSH- ja idem kod 2 doktora ,socj. I privatno i na najnoviji nalaz od 2.53(ref.vrijednost do 5.80) oboje su mi rekli super, ne treba nista povecavat,pijem inace eutirox 25...

url=https://daisypath.com]

• sretna
    06. Lipanj 2017. 12:33

treca_sreca

evo jedna friška fotka sa, skoro, 25tj t
    u netrudničkoj haljini koja skroz dobro pristaje nama trbušastima
    još mi je doduše maalo šlampava (nisam ja navikla na loose fit, inače uvik nosim pripijeno) ali taman za nadolazeća 3mj

Prekrasna!!

Aleksandra2
    06. Lipanj 2017. 12:35

Inace nemam problema, evo sad valjda hormoni sve poremetili..bas me to izluduje.
    Jedem jagode,banane,jabuke...mah..vidit cemo s donatom. Sad bas citam.da je i kokosovo ulje dobro za probavu i metabolizam..
    Bas se cudim kako svugdi hvale kokosovo..kao za sve je sta ti padne na pamet.
    Imam ga doma..nisan ga u prehrani koristila, al se mazem s njim i prezadovoljna sam..i za kosu mi je dobar iako mi se kosa inace brzo masti pa sam bila skepticna..al bas bude kosa cvrsca i punija..i lice prije spavanja kad namazem, ujutro izgledam odmorno. Tako da bi mogla probat i u prehrani..
    Nisan jos zube prala s njim i sodom, kazu da to izbjeli..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Aleksandra2
    06. Lipanj 2017. 12:38

Ajme treca sreca, prezgodna si trudnica :)

E da, jos jedno otkrice kokosovog ulja- za stipala, tj pete..nakon tusiranja sam ih jednom namazala uljem, ujutro stopala mekana ka bebina :) a imala prije tog neku tvrdu petu.

06. Lipanj 2017. 12:42

Treca sreca, preskrasna fotka!! 😊
    Mame..kad se kupate na moru, jel presvlacite kupaci svaki put nakon izlaska iz vode? Ja sam inace tip koji je cijeli dan, tj. cijelo vrijeme na plazi u istom kupacem a sad citam da bi se trebalo presvlacit stalno...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

06. Lipanj 2017. 12:43

Hmmm....morat cu nabavit to kokosovo ulje...di ga kupujetw

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    06. Lipanj 2017. 12:46

Treca sreca predivna!
    Sanjchi ja sam se presvlacila svaki put i kad nisam bila trudna. 

Sto se kave tice ja ju pijem i dalje ali jednu dnevno, prije sam do tri kave pila. Nisam ju skroz izbacila i iskreno, ne znam kak bi funkcionirala bez nje. Mislim da od salice dnevno nista ne moze biti.

Aleksandra2
    06. Lipanj 2017. 12:51

Ima kokosovog ulja u svakom supermarketu, bar u vecim, za kupiti. 
    Sto se kave tice, ja pijem kavu i u prvoj sam pila. 

• M@lena
    06. Lipanj 2017. 12:52

maca1510

treca_sreca

mene osim kuhanog povrća svaki dan, sad zadnje vrime spašavaju trišnje….minimalno pola kile dnevno. plus jagode, breskve, a vodu pijuckam stalno zbog kašlja - i nema zastoja. kuckuc!

Ja pojedem svaki dan barem kilo trisanja,imam ih doma,pijem magnezij,donat,kefir a neznam vec sta nisam probala pa nista😞 ali pijem i heferol zeljezo pa moze bit i od toga iako i prije njega su mi poceli problemi sa probavom.
    TSH-ja idem kod 2 doktora ,socj. I privatno i na najnoviji nalaz od 2.53(ref.vrijednost do 5.80) oboje su mi rekli super, ne treba nista povecavat,pijem inace eutirox 25…

Kefir nije "aktivni sastojak", nego psyllium ljuskice.
    Kod mene je upalilo. 100% prirodno i ako ne pomogne, nece ni nastetiti. Ove recepte sam sama kusala:
    http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/ciscenje-organizma-psyllium

• Dolores123
    06. Lipanj 2017. 12:54

maca1510

treca_sreca

TSH-ja idem kod 2 doktora ,socj. I privatno i na najnoviji nalaz od 2.53(ref.vrijednost do 5.80) oboje su mi rekli super, ne treba nista povecavat,pijem inace eutirox.

Pa zato baš velim da je svaki dr drugačiji.Ja sam prije ulaska u postupak umjetne imala istu tu vrijednost prirodno koju ti imaš sa eutiroxom i rekla da je previsiko za postupak, dala eutirox i sada ne želi da se u trudnoći poveća iznad 1.5
    Po mom mišljenju nisam ni trebala dobiti eutirox jer je moja štitnjača skroz ok, ali dr je rekla da ona je ok u normalnom životu, ali za trudnoću i postupak trebamo sniziti jer se ona u trudnoći povečava.Ja moram cijelu trudnoču sad trošiti eutirox,ali ako je u pitanju moja beba opće nije problem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.