Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    06. Lipanj 2017. 12:56

Treca sreca, zbilja si prekrasna trudnica.Tko bi rekao da ti je to 3. trudnoća.
    Super. 

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 13:01

hvala cure na komplimentima...ova boja me pomlađuje. Bila je i tirkizna ali ona bolje stoji crnkama mislim.
    A model pravo trudnički
    kokosovo ulje - ja za jelo kupim u ljekarni (farmacia ljekarne točnije, nemaju baš sve) od dr.goerg https://www.drgoerg.com/
    inače ga ima u svakom dućanu zdrave prehrane, razne vrste.....ali ovo je jedno od kvalitetnijih na tržištu.
    Za mazanje peta ga ne bih trošila, preskupo je! Nego ovako za u hranu, ili na žlicu jest...

žena-majka-carica:)

• M@lena
    06. Lipanj 2017. 13:02

Da, treca_sreca, slazem se i ja! Predivno izgledas i uopce ne znam gdje bih ti smjestila tih tvojih +10 kg!
    Predivno!

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 13:04

M@lena

Kefir nije "aktivni sastojak", nego psyllium ljuskice.
    Kod mene je upalilo. 100% prirodno i ako ne pomogne, nece ni nastetiti. Ove recepte sam sama kusala:
    http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/ciscenje-organizma-psyllium

hvala na linku, moram nagovorit muža jer on ima problem s tim (a za razliku od mene ne voli ni voće ni povrće, ni jogurte baš....samo tare meso i ugljikohidrate.....za probavu - to je smrt)

žena-majka-carica:)

Dorja91
    06. Lipanj 2017. 13:08

barbs

Sanjchy, dragi kaze da je mali biti ovisnik… A pijem bijelu kavu hahahhaahhahhaa
    Ma ja kao prvi put mama se trudim gledati i traziti stvari koje su najpotrebnije za bebu… Puno toga ne bih kupila ALI dragi kvoca da mali nece imati nista… Tj. NISTA NOVO…. On ne bi nista rabljeno a ne shvaca da je to JAKO PUNO NOVACA… Vidjela sam baby jim polovno za 150 kn .. nisam mu ni htjela pokazati jer bi mi poceo dramiti hahahahahaha on je gori od mene… I sto se vjencanja tice je bio veci panicar… A za bebicu zeli obavezno sve novo… Kad mu kazem koliko npr KREVET kosta … Bez madraca.. skoro u nesvijest padne… A frendica mi je odmah rekla da ce mi svoj proslijediti samo ga moram ofarbati i prelakirati…

Barbs sve sam dobila rabljenu robicu , krevetić.... jedino sam odlučila kupiti nova kisobran kolica. Kupila sam par stvarčica, cisto za moj gust. Imam mogućnost kupiti sve novo ali znam da nesto necu ni uspjeti niti obuci bebu. Moja mama je vrlo racionalna i dosta je slusam. Ima zena iskustva. Cim mi netko nesto ponudi ja uzmem i ne sramim se toga. Ne dam ostalima da se miješaju. Cak i muz se slaže sa mnom, posebno kad je vidio da su neke stvari koje smo dobili s etiketom.

Barkleys
    06. Lipanj 2017. 13:12

Bok curke, jel koja od vas išla na Anomaly scan u Petrovu? Već se tjedan dana pokušavam naručiti... telefoni ili zauzeti ili zvone, poslala sam mail na [email=predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr]predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr[/email] (to sam našla na njihovim stranicama za naručivanje) i još čekam odgovor. A stvarno mi neda ići do Petrove samo da se naručim :(

Aleksandra2
    06. Lipanj 2017. 13:24

Meni nije skupo

30ak kn ogromni sic kokosovog ulja od enciana. Bice kilo il po kila. Moran vidit doma..smo znam da mi traje iako se dobro mackam..i iman ga jos vise od pola.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Belle84
    06. Lipanj 2017. 13:24

Treca sreca i druge cure koje vec imate djecu...ajde pliz napisite sto od robice bi se trebalo imati za novorodjence kad izadje iz bolnice? Uopce ne znam koliko bodija moram imati (otprilike)? Sta mi jos treba? Carapice, kapica... sto jos od robe? Mislim dakle na prvih mjesec dva... velicina 56,62 jel tak? Znam da to ovisi o bebi

Suncokretica
    06. Lipanj 2017. 13:26

Hedgehog

Bok curke, jel koja od vas išla na Anomaly scan u Petrovu? Već se tjedan dana pokušavam naručiti… telefoni ili zauzeti ili zvone, poslala sam mail na[email=predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr]predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr[/email](to sam našla na njihovim stranicama za naručivanje) i još čekam odgovor. A stvarno mi neda ići do Petrove samo da se naručim :(

Ja sam išla osobno pa ti ne bi znala reći za kontakt, to je dole u podrumu, iza glavnog ulaza. Dobila sam termin tek za mjesec dana...
    Probaj nazvati portu pa da te spoje s nekim tamo, možda imaš krivi broj...

• Mamuka
    06. Lipanj 2017. 13:28

Bog mamice!

Ja sam u prvoj trudnoći imala jako problema sa probavom, ali nisam htjela nikakve tablete pit jer sve to ipak nekako utječe na crijevnu sluznicu pa sam išla prirodnim putem. Jedino šta mi je stvarno bilo super je kompot od suhih šljiva. Mislim da sam pojela litre /kile kompota toliko da vise te suhe šljive ne mogu okusit, a inače sam ih prije čak I voljela ako su bile lipe mekane.
    Što se tiče kupanja u trudnoći preporuka je nakon kupanja presvući bar gaćice zbog mogućnosti upala I zaraza s obzirom da je tada taj dio ipak malo osjetljiviji I kako se bliži kraj trudnoće skraćuje se cervix pa je lako I svašta nešto skupiti.
    Inače se ne presvlačim, al u trudnoći obavezno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.