Jel se nekome pojavila linea negra?
ja ju imam… od sisa do pipice!
tanka tanka…smedja..izgleda ko da sam prljava
imam ju vec cca 3 tjedna..
Meni se odmah na početku pojavila od pipi do pupka, i sad prije koji dan od pupka do sisa
Hejj trudnice moje stigla meni kolica danas pa sam sva sretna hahah i u isto vrijeme razocarana ljudima, isla sam vadit vozacku i jos na 100 mjesta i nevjerojatno da vas ljudi nigdje ne zele pustit ni da sjednete a di tek nesto drugo, stajala sam 3 puta u tri razlicita reda i ljudi se jos guraju ispred mene da dođu prije na red.. a ja vec jedva stajala na nogama.. uzas
Aurora, slikicu stavi da vidimo! 😀
A to za guranjr i nepristojnost...jednostavni se ne treba zamarat...stari ljudi su kao u prednosti, i trudnice, al zanimljivo je sto ce najcesce ti starci se gurat cak i ispred trudnica, jer oni su stari pa se njih treba postivat...a pokazuju najmanjr postovanja...😏
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure, može još jednom objašnjenje kak staviti ovaj potpis da se prikazuje slikica a ne link , znam da je bilo već u postovima ali neznam di
evo "prematalice" ikea
Može pls link jer ne mogu otvoriti sliku? Hvala!
S prvim nisam kupovala jer mi se činilo nepotrebno, ali su mi leđa sad u takvom rasulu da nema šanse da izguram I ovaj put prematanje na krevetu I trosjedu.
Cure čuvajte leđa, tribat će vam još.
Hejj trudnice moje stigla meni kolica danas pa sam sva sretna hahah i u isto vrijeme razocarana ljudima, isla sam vadit vozacku i jos na 100 mjesta i nevjerojatno da vas ljudi nigdje ne zele pustit ni da sjednete a di tek nesto drugo, stajala sam 3 puta u tri razlicita reda i ljudi se jos guraju ispred mene da dođu prije na red.. a ja vec jedva stajala na nogama.. uzas
ja imam totalno drugacije iskustvo!!
mene svi pustaju prije reda
jedino u domu zdravlja,neki dedica je digao frku jer sam stala ispred njega pa su ljudi i doktorica stali na moju stranu ( samo je zasutio)
al nemam stida sto se toga tice i ne sljivim nikog..ako se osjecam ok i mogu stajat mogu cekat satima,al da cu se progurat,progurat cu se bez jebemti ( bar da iskoristim tih 9mj za sve one mjesece kad sam morala cekat ko budala)
Mene je samo jedan gospodin danas pustio preko reda... Dobro, nisam cekala puno ali ipak...
I me, sto si jela dan prije OGTTa? Kad si zadnji put jela? Sta si zadnji put jela?! 😁 ja bih otisla sutra ujutro... Marendala sam musli s jogurtom, pa 4 h kasnije sendvic s purecom sunkom i za rucak pastu sa sugom (bolognese)... Mogu pojesti neko voce kasnije?! Napraviti si limunadu ili sok od narance? Mislim da sam citala da max do 7 bi se trebalo jesti??
Sortiraj odgovore
Najstariji