Aurora prekrasna su kolica, izgledaju kao nova novcata! Koja je to marka?
Putni krevetic imamo i to nam je super bilo kad bi mali spavao od bake ili kad bi isli negdje u hotel da ne moramo dodatno placat kinderbet i na moru je u tome spavao na terasi. Ali za jgranje ga nikad nismo koristili
premalo je to prostora za igranje....možda ako je neka turbo mirna beba koja se ni ne miče.
Ja sam probala kupit onu veliku ogradicu ali nije išlo, i to im je bilo preskučeno - moji su obojica bili preživahni da bi podnijeli toliko ograničenje prostora.
Na kraju sam kompletan boravak tadašnji napravila da je baby friendly i na sobna vrata od boravka montirala onu ogradicu što inače ljudi stave na stubište da dijete ne padne.....od safety 1st marke, ovakvu točno:
žena-majka-carica:)
Treca sreca mi imamo isto ta vrata ali smo ih koristili da pse zagradimo 😂😂😂 hahhahaha ali dode ti to na isto haha super su ali moj je za cas skuzio sistem i pustao ih je 😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
skuže klinci u nekom trenu, kao i sve drugo, ali fizički je to malo teže izvest malim prstićima.
Svakako jedan dobar period nam je to služilo, vrlo korisna stvar!
žena-majka-carica:)
TRECA SRECA, predivan avatar!!!
Ma ni ja nešto extra ne jedem navečer inače... Ali sam mislila da ima neka pravila baš za OGTT... Ja sam pred sat i pol popila domaći sok od naranče... baš me briga Kao što si i ti rekla, bolje je znati na vrijeme neke stvari
Mi ćemo kupiti komodu + prematalicu jer nemamo mjesta za naše stvari po ormarima i komodama, a kamoli za bebice. Srećom dolazi nam nova soba (koja će biti na gornjem katu gdje ćemo stan napraviti, tj. napraviti nadogradnju) pa ćemo dolje u mini stanu imati samo ono što nam je potrebno...
Hvala ti, Tea Lijepo od tebe što si se javila... Pa makar da znamo da si tu negdje
Ja sam danas išla kod sestrične... Dobili smo TONU robice, dekicu i zaštitu za krevet, baby gym, ležaljku, jastuk za izlazak iz bolnice i još svašta neštu. To je sve kod mojih. Nemamo tu mjesta...
Od opreme za bebe fale nam komoda s prematalicom, kadica, krevetić i klokanica za sada. Kupit ćemo i ležaljku za bebe (https://www.magicbaby.hr/tiny-love-lezaljka-3u1-rocker-napper-red.html). Krevetić će mi proslijediti prijateljica. Mi ju samo moramo ofarbati i lakirati. Nadam se samo da će ostati tako jer je danas sveki spominjala: kada kupimo krevetić vidjet ćemo za ogradicu Već vidim da ima opaku namjeru baciti novac na krevetić...
Za sada mislim da je to to od opreme, a za robicu treba još dosta toga...
Ova ogradica jer super... samo kod nas neće biti mjesta... dok ne napravimo veći stan...
Pozdrav..je li koja od vas isla u laboratorij na Rebro?moram vaditi kks i Tsh..do sad sam kks vadila u petrovoj,a tsh privatno..posto cu sad svakih mjesec dana to trebati vaditi neda mi se vise placati,ionak imam uputnice za to..ugl zanima me da li je tamo kao svugdje?predas uputnicu i izvade ti krv?i da li dobijes nalaz isti dan?
Evo mene s pregleda, kaze dr da mu sve izgleda dobro ali za svaku sigurnost da se i dalje ne naprezem i ne forsiram, i bez odnosa...kaze da pisulinca i dalje ne vidi tako da misli da je curica... Vidili smo je opet kako cuca prst, dragi nije moga virovat kad je vidio, umirali smo od smijeha
Sljedeci pregled- 27.6.
Treca sreca- super izgledas i lipo ti stoji ta haljinica
Linea negra- pojavila mi se ima par dana od pi-pi do pupka i cini mi se da povremeno osjetim bebicu kako me zvekne, ali nisan 100%sigurna jel to to...bude onako negdi na po puta izmedju pi-pi i pupka a nekad i nize
Tea ziva si jeeeej...bitno da je kod tebe isto sve ok, a kad stignes prikljucit ces se
Luce, drago mi je što je sve u redu s bebicom!
Hmmm, ja sam ostaćala krajem 18. tjedna balončiće u trbuhu, kao crijeva da čujem A prave udarce krajem 19.-početak 20.tjedna...
jaoo,sto se ste vi danas raspisale.. nije me bilo cijeli dan kuci,pa kad sam sad pocela citat,bgm se i nacitala.. najbitnije je da ste vi i busice dobro.. jao,moja bebaca je juce i danas toliko nemirna,cijele dan lupka.. :D
za bebu jedino imam prenosni krevetic,meni se to cini zakon,jer gdje god da ides beba uvijek moze spavat na svome.. sada polako gledamo pravi krevetic i kolica.. a robicu i kozmetiku cu tek poslije dopusta,za to imam skoro cijeli august i septembar..
Sortiraj odgovore
Najstariji