Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    06. Lipanj 2017. 11:07

barbs

Prosli mj mu je TSH bio 2.11… rekla je da je ispod granice odobrene za trudnocu… 3.7. opet pregled… Krajem mjeseca idem opet vaditi hormone … Nisam se jutros vagala pa ne znam kolila je kilsza bila nataste… Al ako sam u 2 tj 1 kg gore isla (po kucnoj vagi) mislim da i nije prestrasno… Ili?? 😂
    eto mene na mupu 😁 osobnu i vozacku odmah rijesila.. sad cekam red na prometnu…
    Treca sreca, porazgovaraj ti s njime! Ahhahahaa jer njegova mama stoji do toga sto i on kaze: netko ce ti kupit bla bla blaaaaaaaaaaa al zastooooo da netko potrosi 100€ ako se moze i manje?! Aaaaahhhhh tvrdoglaviiii muzic i svekrva 😁

Stvarno je drugacije od doktora do doktora.Moja je meni rekla da ako mi TSH bude veći od 1.5 da će mi pojačat terapiju (pijem eutirox, zbog umjetne)

luce <3
    06. Lipanj 2017. 11:10

Ja sam prije isto bila pusac, ali sam prestala par miseci prije nego sam zatrudnila i uopce me ne privlavlace cigarete vise....
    Imam kontrolu danas u 4 radi hematoma, cila sam nervozna valjda ce bit sve ok!!

luce <3
    06. Lipanj 2017. 11:11

Dolores123

I_me i ja sam smanjila na 5-6 dnevno, makar ni prije nisam nikad potrošila cijelu kutiju dnevno, ali više od polovice sigurno.
    Što se tiče probave, ja sam rijetko hodala svaki dan, svaki drugi, treči ovisi, pa tako i sada, jedino sam primjetila da mi je jako tamna od kad pijem elevit.

Ja pijeme elebaby i isto mi je od tada tamnija, a uvik sam imala losu probavu pa tako i sada svako 2-3 dana

I_me
    06. Lipanj 2017. 11:14

luce <3

Dolores123

I_me i ja sam smanjila na 5-6 dnevno, makar ni prije nisam nikad potrošila cijelu kutiju dnevno, ali više od polovice sigurno.
    Što se tiče probave, ja sam rijetko hodala svaki dan, svaki drugi, treči ovisi, pa tako i sada, jedino sam primjetila da mi je jako tamna od kad pijem elevit.

Ja pijeme elebaby i isto mi je od tada tamnija, a uvik sam imala losu probavu pa tako i sada svako 2-3 dana

jqa kadsam pila heferol za zeljezo bila je zelena 

violeta1
    06. Lipanj 2017. 11:16

Ja sam bila pusac ali samo kad izademo s drustvom, malo popijemo pa zapalim. Nakon doceka mi se cigareta zgadila i probala sam zapalit ali sam se skoro ispovracala tako da mi je to bio prvi znak trudnoce. Vise ne pusim a mislim i da necu, jer sam znala po godinu dana ne zapalit pa onda opet i tako. 
    A stolica, jako ne redovita koma 😕

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 11:24

Dolores123

barbs

Prosli mj mu je TSH bio 2.11… rekla je da je ispod granice odobrene za trudnocu… 3.7. opet pregled… Krajem mjeseca idem opet vaditi hormone

Stvarno je drugacije od doktora do doktora.Moja je meni rekla da ako mi TSH bude veći od 1.5 da će mi pojačat terapiju (pijem eutirox, zbog umjetne)

ja sam isto čula da je za trudnoću DO 1.5 okej.....

žena-majka-carica:)

06. Lipanj 2017. 11:40

Hvala Bogu pa nikad nisam pusila..moji vise manje svi pusaci, kod dragoga samo tata pusi..ni ja ni on nismo pusaci tako da ce nasa bebica uzivat u zdravon zraku 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Aleksandra2
    06. Lipanj 2017. 11:58

Vec sam napisala da me muci probava..svaki dan ja obavim, al oprostite na izrazu, sataren se za par brabonjaka..ka koza kakam...
    Prije bi me jutarnja turska kava i duvan potrali na wc.
    Sad se trudim ne pusit..mozda jednu zapalim u 15 dana..i probava ode k vragu.
    Sad sam citala s nekog foruma neki fitolax prah da pomaze, pa kapsule ferzym plus i neke kocke iz dm-a. Da i magnezij 500 i donat.
    Probat cu za pocetak s donatom, pa ako ne onda cu ic uzimat ove skuplje stvari.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 12:23

mene osim kuhanog povrća svaki dan, sad zadnje vrime spašavaju trišnje....minimalno pola kile dnevno. plus jagode, breskve, a vodu pijuckam stalno zbog kašlja - i nema zastoja. kuckuc!

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 12:31

evo jedna friška fotka sa, skoro, 25tj t
    u netrudničkoj haljini koja skroz dobro pristaje nama trbušastima
    još mi je doduše maalo šlampava (nisam ja navikla na loose fit, inače uvik nosim pripijeno) ali taman za nadolazeća 3mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.