cure da vas pitqam o vasem kakanju..tj, o vasoj stolici..
idete li redovito na wc?
ja od kada sam trudna idem svaki dan..i dosta je vodenasta (vecinom)
pa se nikada ne sjetim pitat gin dal je to ok..pricala sam sa jednom poznanicom o tome i ona mi je rekla da je to ok.. i da je njoj bilo tako..da beba jednostavno uzima sto njoj pase pa kakam tako
Stolica mi je super, idem i do 3 puta na dan nekad 😂 a kako pijem mg 400 proljevasta je 😄
Pusenje- prije trudnoce bila sam pusac,nikad nesto pretjerano ,ali na kave i izlaske kutija ode bez problema, dok kad sam sama mogla sam i po 3 dana ne zapalit. Kad sam ostala trudna samo sam prestala ,kao da nikad nisam u zivotu zapalila. Nisu mi sebzgadile,ne smeta mi dim,nista nista nego samo nemogu je vidjet u svojoj ruci, valjda psiha 😀
Mozda i to sta mi se kava zgadila i imam osjecaj da je vise nikad necu pit, 😞😞 pa zato mi i ne pita zapalit .
Stolica- u pocetku svaki dan na wc,ali negdje od pocetka 3.mj muku mucim, probala svasta ali jednostavno nece. Danima sam napuhnuta pa izgleda kao da imam svaki cas za rodit, a tek 4 ipo mj trudna
url=https://daisypath.com]
maca, moguće da ti je fizičke prirode problem....da su se crijeva nezgodno pomaknula i nagurala da je negdje sužen prolaz
ako kažeš da si sve probala od kefira jogurta probiotika i sl što možemo unošenjem na usta...i dovoljno piješ..
žena-majka-carica:)
Domaci kefir + psyllium ljuskice dobitna kombinacija za one zastopane probave! Mene mucio zatvor, otkad pijem toplu vodu s malo limuna i iza toga kefir s ljuskicama, probava redovna svaki dan u minutu. 😁
Sretna, ista situacija kod mene u prosloj t, peti i sesti mjesec, najbrze dobivanje kg. Onda 7, 8 i 9 nesto manje... no ova t mi se po mnogocemu razlikuje od prve, pa mozda ne vrijede ista pravila 😊
Ovaj put nosim malu prozdrljivicu!❤
Prosli mj mu je TSH bio 2.11... rekla je da je ispod granice odobrene za trudnocu... 3.7. opet pregled... Krajem mjeseca idem opet vaditi hormone ... Nisam se jutros vagala pa ne znam kolila je kilsza bila nataste... Al ako sam u 2 tj 1 kg gore isla (po kucnoj vagi) mislim da i nije prestrasno... Ili?? 😂
eto mene na mupu 😁 osobnu i vozacku odmah rijesila.. sad cekam red na prometnu...
Treca sreca, porazgovaraj ti s njime! Ahhahahaa jer njegova mama stoji do toga sto i on kaze: netko ce ti kupit bla bla blaaaaaaaaaaa al zastooooo da netko potrosi 100€ ako se moze i manje?! Aaaaahhhhh tvrdoglaviiii muzic i svekrva 😁
Mozda se nisam gore izjasnila za TSH... Rekla je da je dobar za trudnocu jer treba biti ispod 2.5
Meni je zadnji TSH bio 1,86....Dokica prezadovoljna 😀🙌🙌
Stolica-kao kod Sretne....🙈
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Potvrdena cura danas 😊😊😊 tata presretan
Jedino je dr.rekao da je posteljica nisko…mislim da sam ranije citala da je netko imao iskustva s time.
Tko je imao dijagnozu a da se s vremenom vratilo i normalnu poziciju?
Sad sam.18 +6
Jel rekao koliko nisko? Preko usca, dodiruje usce ili blizu usca. Meni se negdje do 20.tj vec podigla.
Izbjegavaj dizanje tezine vece od 5 kg i spolne odnose neko vrijeme.
Nije mjerio jer je kao jos rano.U pon idem opet pa cu nesto vise saznati...hvala na savjetu
I_me i ja sam smanjila na 5-6 dnevno, makar ni prije nisam nikad potrošila cijelu kutiju dnevno, ali više od polovice sigurno.
Što se tiče probave, ja sam rijetko hodala svaki dan, svaki drugi, treči ovisi, pa tako i sada, jedino sam primjetila da mi je jako tamna od kad pijem elevit.
Sortiraj odgovore
Najstariji