Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 09:38

Aleksandra2

Sta se probiotika tice, uzet cu to ako stvarno pomaze u probavi..jel djelotvorno? Jer od silne muke s probavom jos sam i hemoroide dobila.

A to ti ne bih znala rec jer kuckuc nisam imala problema sa zatvorom jer jedem tonu povrca.
    Ja probiotike koristim vise zato jer imam unistena crijeva jer sam ko klinka rasla na junk foodu bez kuhanog. Tek otkad imam svoju djecu se normalno hranim i svaki dan jedem kuhano...a stetu obicno treba popravljat bar onoliko godina koliko se steta radila.....
    ipak, sigurna sam da ti acidosalus ili kefir mogu samo pomoc....pa vrijedi probat.
    uostalom bitno je da mama ima dobru crijevnu mikrofloru ne samo zbog sebe nego i zbog bebice.

žena-majka-carica:)

barbs
    06. Lipanj 2017. 09:39

Ja sam ovih dana jela slatko... U petak smo radile kolace za djevojacku, a u subotu jer bila ta djevojacka pa sam pojela i malo torte...u 2 dana 1 kg gore... Katastrofa... Sada znam da moram slatko izbjegavati na daleko i siroko... 

Suncokretica
    06. Lipanj 2017. 09:39

Kad smo kod kave, meni nikako ne paše a prije sam ju pila po 2 dnevno. Doduše, dizala sam se u 5 ujutro za posao pa su mi trebale 2 kave, jedna ujutro, a jedna popodne. Sada ju ne mogu smislit, eventualno nekad cappucino kad sam vani u kafiću s nekim...
    Moja mama kaže da je jela zrna kave kad je bila trudna samnom i bratom i eto opet sve ok 

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 09:44

Maca meni taj prvi pari preogroman....nezgodno.
    a drugi je ok i moze posli za dojenje ti sluzit.
    barbs - jaoooo da ja malo porazgovaram s tm?  
    lipo je sta zeli svom ditetu priustit i ne stedit na njemu, ali - treba bit razuman. Polovni gym nece bit nista losiji vasem malom princu a ti za tu razliku recimo mozes kupit mrvu kvalitetniji madrac za kindac recimo....ili poplun djecji.....neke stvari traze iz higijenskih razloga da se kupe nove, ali ovo di se moze usparat zasto ne?? Ja na svojoj djeci ne stedim u smislu da imaju sve (i puno puno vise) nego im treba ali brate ne volim bit nicija ovca. U ducanu cijene puta 3 nego sto ja kupim istu tu stvar u skroz urednom stanju. 

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 09:47

barbs

Ja sam ovih dana jela slatko… U petak smo radile kolace za djevojacku, a u subotu jer bila ta djevojacka pa sam pojela i malo torte…u 2 dana 1 kg gore… Katastrofa… Sada znam da moram slatko izbjegavati na daleko i siroko…

Meni se hvata u T ali ne bas 2kg dnevno (a jedem toooonu hrane svaki dan, bila sam izjelica i prije T samo se zbog stitnjace nije hvatslo) da dobim sad.
    ocito ti luduje stitna...koliki ti je tsh sad?

• sretna
    06. Lipanj 2017. 09:48

barbs

Sretna, 2 kg mj nije nista strasno 😀

Uh, meni ti je to bas sok! A pogotovo jer kao sto sam rekla, ostatk tijela apsolutno isti pa su ko hili upitnici iznad glave 😂

• Dolores123
    06. Lipanj 2017. 09:49

Maca, ja baš danas gledala za te jastuke.Super su mi, al ja bi uzela one u obliku slova U i to već imaš po 180 kn, ima i jeftinijih naravno.
    A kad ste već kod kave, jel ima koja od vas da je pušač?

I_me
    06. Lipanj 2017. 09:57

jutro cure!!
    barbs sutra je 7.6. pocinje nam tecaaaajjjj!!! ja jedva cekam..
    jastuk htjela sam ga kupit al sam se predomislila..imam jedan ukrasni duguljasti pa njega koristim i ok mi je..
    dolores ja sam pusac... prije sam pusila do 2 kutije dnevno..pa sam presla na duhan i motam. pusim manje i trosim manje...
    nisam prestala nego sam jos smanjila..pricala sam sa gin..rekla mi je bolje smanjivat po malo nego odjednom prestat..
    veci je sok i stres za organizam stat odjednom nego lagano smanjivat..tako da dnevno pusim 5-6 cigareta.. 

Angel03
    06. Lipanj 2017. 10:00

Jutro cure! Mi još ništa ne kupujemo za bebača dok ne saznamo spol, jedva čekam idući pregled koji je za 2 tjedna (skoro pa odbrojavam dane). Muževa sestra nam je pripremila svašta nešto, ali nemamo kamo staviti pa se trenutno ne natrpavamo stvarima dok ne napravimo mjesta. Plan je prodati trenutni stan, pa kupiti veći. Samo zbog posla nikako ne stižemo sve obaviti - stan smo poslikali, ali ga trebamo staviti na njuškalo i napisati oglas, a uvijek 1000 drugih obveza... Ali budemo i to uskoro. Svakako se nadam da će ljeto biti malo mirnije, manje posla itd, pa će biti i više vremena.
    Ja isto gledam ove U jastuke koje ste poslali, jer uglavnom navečer gledam TV na kauču pa me sve boli nakon što se pomaknem...
    A što se tiče hrane, jedem ko slonić zadnjih cca tjedan dana, stalno mi se nešto zvače, a nikako nešto zdravo. Od početka T dobila sam 0,5 kg što je super. Ali to je bilo prije 10-tak dana, a ovih zadnjih 10 dana je grozno i uopće me strah stati na vagu. 

I_me
    06. Lipanj 2017. 10:01

sto se tice kave..nikad nisam bila neki kavopija.. ( sto se svi cude jer radim u ugostiteljstvu i svi misle da pijem 15 kava dnevno..)
    popijem jednu kavu ujutro,ness.. i to pola salice..samo da me potjera na wc 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.