Drage moje ko se razumije u ove banana jastuke. Koji je po vama bolji od ova dva? Narucila bih al neznam koji...
url=https://daisypath.com]
Jutro curke! 😘☕️🌞
Smije li se uopce masirat u trudnoci? Ja nisam isla na ove profesionalno ali me muz zna doma izmasirat, cijela leda, dakle i taj donji dio. A to se ne bi smjeli ili?
Barbs bebama su najvazniji roditelji i briga, a dal ce spavat u novom ili rabljenom kreveticu svejedno, dok su site, suhe i zadovoljne. Sad jos mozemo posuđivat i prosljeđivat, a starija dijeca vec uniste odjecu pa ti nece imat mame sta da proslijede. 😏 Pokusaj muzu objasniti da ce, kako budu rasli, trebat jos hrpa stvari pa ce imat prilike da kupi novog, istrosit ce se jos dosta. 😉
A sta se tice kave, meni je doktorica rekla da smijem, ne pretjerivati al salica na dan je ok. A kad sam doma stalno svi ispijaju kave, a ja onda onako par kapi kave i napunim sa mlijekom pa vise puta na dan.. da se ne izdvajam.😉😉
url=https://lilypie.com]
Banana jastuk-to ak si kupim dragi ce spavat na podu😂😂😂😂malo nam jr uzak krevet, morat cemo veci kupit sto prije...
Barbs, ja ti pijem kapucino od 7. tjrdna trudnoce, kava mi smetala...i to popijem ujutro...s mlijekm...pa nije strasno..ponekad popodne...sad sam par puta popidne si napravila ledenu kavu, sa sladoledom i to nije jako, tako da nemas opasnosto, pogotovo ak pijes bijelu kavu ...ne sad se tankat s time, ali salica do dvije (bijele) dnevno je ok...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ma znam 😁 Ja i dalje pijem kavu 😁 hehehehe Nemam se o cemu brinuti... Eto i frendivaca je kroz cijelu trudmocu pila kavu i nista se nije desilo... I sada isto u drugoj trudnoci pije 😁 to samo moj dragi drami 😁
Hahahahahahahaa slazem se sa Sanjchi... I ja isto da kupim taj jastuk dragi bi na kaucu spavao 😂😂😂😂😂
Tko je jucer pitao za kile? Isla se ja danas vagat ujutro i kad ono, skoro 3 kg sam u plusu! U mjesec dana sam dobila 2 kg. Uopce mi nije jasno kako, ocito sve otislo u trbuh jer je bas buknuo zadnjih tjedan dana, a ruke,noge, guza..sve mi je isto, cak su mi noge mrsavije malo. Pa sam isla gledat u trudnicku od prve t i isto sam u tom istom razdoblju kao i sada dobila 2 kg u mjesec dana. Valjda beba brzo raste 😂
Ne znam da li sam potvrdila jucer ali svakako se slazem sa grupicom JESENJSKE MAME 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji