Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    06. Lipanj 2017. 08:44

Belle84

Malena, ja se potpuno slazem s tobom. Samo sam odgovarala na pitanje odBabylove i onima koje nisu znale sto je to.
    Zasto ne postoji private na ovom forumu? Bas bezveze, voljela bih da mogu s nekom od vas privatno razmijenit neke savjete i info.
    Ja evo bas pijem kavicu, muz ide na posao.
    Od 1.7. useljavamo u stan tj.pocinjemo ga namjestati. Bas sam happy 😉🎉

Ma to ja vise onak subjektivno objasnjavam jer mi zao da mladi ljudi danas nasijedaju na slicne trikove. Posebno roditelji prvog djeteta. Tek se s drugim djetetom nekako iskristalizira slika sto je svrhovito, a sto ne. 😊
    Cestitam na stanu! Bas lijepo! Mi bismo isto trebali uskoro, no ne tak brzo. Prije od 1.9. 😊

barbs
    06. Lipanj 2017. 08:44

Juuuutrooo mameeee 😁 Ja lezim u krevetu. Nikako da se pokrenem. Moram na Muo i kod sestricne. Jeeeeedva cekam da vidim sta mi je sve pripremila. 😁
    Treca sreca, daaaaaa... Sama mi je rekla da ce mi se javiti i proslijediti mi robicu jer njoj ne treba i uskoro se sele pa sta ce im zauzimati mjesto. Inace je frendica od sestrine frendice.
    Belle, jooooj, pa to je za manje od mjjesec daaaanaaaa!!!! Radujem se ko da se ja selim 😁
    Sto se kave tice, meni dragi uvijek kvoca 😀

06. Lipanj 2017. 08:47

Belle, super za selidbu, cestitam....preporodit ces se, vjeruj
    Barbs, zasto kvoca za kavu?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    06. Lipanj 2017. 08:54

Lorelai, čestitke na curi!!  
    Treća sreća, baš si lijepe stvari kupila, apsolutno shvaćam to da se teško kontrolirati. Ja sam za sada bila samo u lidlu i kupila sam dosta toga i rekla sama sebi da više ne idem u dućane s dječjom robicom jer se neću moći iskontrolirati hehe. Vidim da si već sve lijepo i sortirala, svaka čast, meni sve stoji u velikoj vreći  
    Probiotici- ne pijem ih i mislim da mi ne trebaju dok probava dobro funkcionira 
    Sanjchi- imam iste majčice, kupila u lidlu. Sviđa mi se što su univerzalne boje...
    Dena- možda najbolje da pitaš ginekologa?
    Belle, sretno s namještanjem stana!! 
    Ja danas pripremam tortu za goste sutra, dolaze mi cure s faksa, napokon da se podružimo nakon što se dugo nismo vidjele. Baš se veselim! 

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 08:55

Za gnijezdo samo cu potpisat malenu od a do z.
    Plus mi pari neprakticno ako nemas stan od 100m2 di ces s tim kad shvatis da je beskorisno..
    ..........
    bodiji dugi rukav - ja sam obe zimske bebe rodila i nosili smo dugi rukav sve do travnja jer mi u dalmaciji (vecina stanova) nemamo centralno i sl.....pa bude hladno bebici koja se ne krece nego samo lezi. Kad krenu sjedit i puzat tamo iza 6mj to je druga prica...
    sad sam uzela kratki rukav par komada br 56 jer ako ce bit bablje ljeto u rujnu....a onda sve dalje 62 i vece dugi....pa onda tek opet od travnja/svibnja2018 cemo u kratki bodi....

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 08:58

Suncokretice sortirala sam po duljini
    jer sam vidila da su mi neki 56 (npr Lidl i Venere marka) duzi nego neke 68ice (h&m npr)
    I onda sam kad sam nakupila 50ak bodija uzela metar u ruke i svakog pomjerila 
    i grupirala....32cm trup....33cm trup...itd. najveci su Lidl br80 oni su 44cm trup

treca_sreca
    06. Lipanj 2017. 09:00

Belle uzivaj s namjestanjem, to su posebni gusti...
    Malena vi ste u podstanarstvu ili? Mi smo bili do pred pola godine...

Aleksandra2
    06. Lipanj 2017. 09:00

Jutro zene!
    Uff u zaostatku sam.. Cestitam svima sta se imalo cestitat! Na curici, selidbi, vozackom, udaji...
    Sta se dojenja tice, ja sam prvo rodila carskim i zbog antibiotika sam dobila negdi nakon mj dana od poroda soor. I dok sam otkrila sta je to, sve sam zeznila oko dojenja..nemojte da se to dogodi i vama..nisu uvik ragade od nepravilnog dojenja. Kad sam skuzila sta je, namazala rojazolom i odma proslo. Al eto..ni patronazna mi nije znala rec sta je. Nakon duge muke,placa, cupanja kose od boli sam na svoju ruku uzela rojazol i isprobala..da sam bar prije.. Imala sam stanku od dojenja i samo se izdajala al mala vise nije tila primirisat siku kad je probala bocu. I tako izdajanjem sam imala sve manje i manje mlika..ocito izdajalica nije mogla izvlacit koliko i beba
    .il sam i to sve krivo radila..ne znam, al zeznila sam totalno..od drugog mj sam je hranila uz ad mliko i dojenje..i s tri ipo mj vise nisan imala nista za izdojit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Aleksandra2
    06. Lipanj 2017. 09:02

Sta se probiotika tice, uzet cu to ako stvarno pomaze u probavi..jel djelotvorno? Jer od silne muke s probavom jos sam i hemoroide dobila.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

barbs
    06. Lipanj 2017. 09:08

Sanjchy, dragi kaze da je mali biti ovisnik... A pijem bijelu kavu hahahhaahhahhaa
    Ma ja kao prvi put mama se trudim gledati i traziti stvari koje su najpotrebnije za  bebu... Puno toga ne bih kupila ALI dragi kvoca da mali nece imati nista... Tj. NISTA NOVO.... On ne bi nista rabljeno a ne shvaca da je to JAKO PUNO NOVACA... Vidjela sam baby jim polovno za 150 kn .. nisam mu ni htjela pokazati jer bi mi poceo dramiti hahahahahaha on je gori od mene... I sto se vjencanja tice je bio veci panicar... A za bebicu zeli obavezno sve novo... Kad mu kazem koliko npr KREVET kosta ... Bez madraca.. skoro u nesvijest padne... A frendica mi je odmah rekla da ce mi svoj proslijediti samo ga moram ofarbati i prelakirati... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.