Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    05. Lipanj 2017. 20:03

Lorelai

Potvrdena cura danas 😊😊😊 tata presretan
    Jedino je dr.rekao da je posteljica nisko…mislim da sam ranije citala da je netko imao iskustva s time.
    Tko je imao dijagnozu a da se s vremenom vratilo i normalnu poziciju?
    Sad sam.18 +6

Cestitke na curici! 😊

• Lorelai
    05. Lipanj 2017. 20:27

sretna

Lorelai

Potvrdena cura danas 😊😊😊 tata presretan
    Jedino je dr.rekao da je posteljica nisko…mislim da sam ranije citala da je netko imao iskustva s time.
    Tko je imao dijagnozu a da se s vremenom vratilo i normalnu poziciju?
    Sad sam.18 +6

Cestitke na curici! 😊

Hvala ! 
    😊

Kiki156
    05. Lipanj 2017. 20:49

Lorelai cestitke! 😊

barbs
    05. Lipanj 2017. 21:09

Lorelai, cestitkeeee 😁
    I me, ja jos nisam ni krenula s opremanjem za bebicu i s robicom .... A jos kad ja krenem kupovati .. hiihih

violeta1
    05. Lipanj 2017. 21:46

Lorelai cestitke na curici 😊😊😊😊

treca_sreca
    05. Lipanj 2017. 21:54

tko je spomenuo shoooooooping
    ja se zbilja moram zaustavit, nemam više potrebe kupovat niš...ali kad vidim neto slattko izgubim pamet.
    Evo zadnje od jučer iz orchestre ulov:

barbs - čekaj, mukte ti je žena (koju u biti ne poznaš, nego si samo kupila kolica u nje) dala hrpu robice? Svaka čast!
    Lorelai znači i u tebe curica lipo, lipo....neka tajo dobije princezu

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    05. Lipanj 2017. 21:59

pitanjce...jel neka od vas koristila biorella choco?
    gledam danas u ljekarni, ja mislila da su neke pastile ili slično (npr biogaia probiotik sam koristila nedavno, kao tablete za cuclanje) kad ono - čokoladice??? Pa sam odustala, malo mi čudno. Pila sam probiotike u raznim oblicima, ali u vidu čokolade - nikad.
    I šta je najgore ima navodno i vitamina, C, E; itd.....a baš je osmišljeno za trudnice (slika trbušaste tete na naslovnici) pa ne znam ni sama šta da mislim
    Koje vi probiotike pijete?

I_me
    05. Lipanj 2017. 22:06

treca_sreca

pitanjce…jel neka od vas koristila biorella choco?
    gledam danas u ljekarni, ja mislila da su neke pastile ili slično (npr biogaia probiotik sam koristila nedavno, kao tablete za cuclanje) kad ono - čokoladice??? Pa sam odustala, malo mi čudno. Pila sam probiotike u raznim oblicima, ali u vidu čokolade - nikad.
    I šta je najgore ima navodno i vitamina, C, E; itd…..a baš je osmišljeno za trudnice (slika trbušaste tete na naslovnici) pa ne znam ni sama šta da mislim
    Koje vi probiotike pijete?

Ja ih ne pijem... al sam neki dan na tv-u vidjela reklamu za te choco i htjela sam pitat isto to!
    Bome si se nakupovala!!! 😊 

treca_sreca
    05. Lipanj 2017. 22:10

ma ja u biti inače izbjegavam proizvode koji se brutalno guraju po reklamama, jer kontam da išta valjaju ne bi valjda trebalo ih tolikio reklamirat, ovako preu ljudima mozgove...ali s druge strane baš gledam šta iduće da uzmem od probiotika.
    Popila sam upravo turu acidosalusa, sad gledam neke durge vrste probiotika...jer kažu da je najbolje miješati, ne stalno isto, da se valjda različiti sojevi tih dobrih bakterija svi potiču, ne samo jedni....

Kiki156
    05. Lipanj 2017. 22:15

Ja pijem bioaktiv jogurt, ako se to racuna... 
    Super kolekcija robice! Mi imamo malu hrpicu za sada, nesto iz hm i lidla. Nismo se jos bacili u ozbiljan shopping, al danas smo gledali gdje cemo staviti kindic i slicno, jedva cekam! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.