Potvrdena cura danas 😊😊😊 tata presretan
Jedino je dr.rekao da je posteljica nisko…mislim da sam ranije citala da je netko imao iskustva s time.
Tko je imao dijagnozu a da se s vremenom vratilo i normalnu poziciju?
Sad sam.18 +6
Cestitke na curici! 😊
Potvrdena cura danas 😊😊😊 tata presretan
Jedino je dr.rekao da je posteljica nisko…mislim da sam ranije citala da je netko imao iskustva s time.
Tko je imao dijagnozu a da se s vremenom vratilo i normalnu poziciju?
Sad sam.18 +6
Cestitke na curici! 😊
Hvala !
😊
Lorelai, cestitkeeee 😁
I me, ja jos nisam ni krenula s opremanjem za bebicu i s robicom .... A jos kad ja krenem kupovati .. hiihih
tko je spomenuo shoooooooping
ja se zbilja moram zaustavit, nemam više potrebe kupovat niš...ali kad vidim neto slattko izgubim pamet.
Evo zadnje od jučer iz orchestre ulov:
barbs - čekaj, mukte ti je žena (koju u biti ne poznaš, nego si samo kupila kolica u nje) dala hrpu robice? Svaka čast!
Lorelai znači i u tebe curica lipo, lipo....neka tajo dobije princezu
žena-majka-carica:)
pitanjce...jel neka od vas koristila biorella choco?
gledam danas u ljekarni, ja mislila da su neke pastile ili slično (npr biogaia probiotik sam koristila nedavno, kao tablete za cuclanje) kad ono - čokoladice??? Pa sam odustala, malo mi čudno. Pila sam probiotike u raznim oblicima, ali u vidu čokolade - nikad.
I šta je najgore ima navodno i vitamina, C, E; itd.....a baš je osmišljeno za trudnice (slika trbušaste tete na naslovnici) pa ne znam ni sama šta da mislim
Koje vi probiotike pijete?
pitanjce…jel neka od vas koristila biorella choco?
gledam danas u ljekarni, ja mislila da su neke pastile ili slično (npr biogaia probiotik sam koristila nedavno, kao tablete za cuclanje) kad ono - čokoladice??? Pa sam odustala, malo mi čudno. Pila sam probiotike u raznim oblicima, ali u vidu čokolade - nikad.
I šta je najgore ima navodno i vitamina, C, E; itd…..a baš je osmišljeno za trudnice (slika trbušaste tete na naslovnici) pa ne znam ni sama šta da mislim
Koje vi probiotike pijete?
Ja ih ne pijem... al sam neki dan na tv-u vidjela reklamu za te choco i htjela sam pitat isto to!
Bome si se nakupovala!!! 😊
ma ja u biti inače izbjegavam proizvode koji se brutalno guraju po reklamama, jer kontam da išta valjaju ne bi valjda trebalo ih tolikio reklamirat, ovako preu ljudima mozgove...ali s druge strane baš gledam šta iduće da uzmem od probiotika.
Popila sam upravo turu acidosalusa, sad gledam neke durge vrste probiotika...jer kažu da je najbolje miješati, ne stalno isto, da se valjda različiti sojevi tih dobrih bakterija svi potiču, ne samo jedni....
Ja pijem bioaktiv jogurt, ako se to racuna...
Super kolekcija robice! Mi imamo malu hrpicu za sada, nesto iz hm i lidla. Nismo se jos bacili u ozbiljan shopping, al danas smo gledali gdje cemo staviti kindic i slicno, jedva cekam! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji