Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    05. Lipanj 2017. 22:24

jao ja vam se divim kako ste strpljive.....za robicu i opremu
    to mi je, za moj pojam, u rangu onih trudnica koje čekaju do poroda da im kažu spol
    ja jednostavno ne bih mogla! ne mogu izdržat
    p.s. bioaktiv i sl jogurti iz dućana se ne računaju tu je koncentracija preniska da bi se moglo nazvat probiotikom

žena-majka-carica:)

babylove28
    05. Lipanj 2017. 22:56

Treca sreca kad vidim tvoju kolekciju osjecam se totalno nepripremljenom

Belle84
    05. Lipanj 2017. 23:02

Treca sreca jesi kupovala sve bodije dugih rukava? Meni frendica kaze (rodila curicu u 1.mj) da je imala samo par bodija dugih i sve drugo kratkih rukava iako je bila zima jer ionako ide na to jos robica...Pa sad vise ne znam.... ti imas vise iskustva

• M@lena
    05. Lipanj 2017. 23:12

Ana2711

M@lena

I_me

kad prvi puta dodje patronazna? koliko cesto dolazi?

Dan-dva po izlasku iz rodilista, jer rodiliste salje tvoje podatke u dom zdravlja u koji pripadas. Nama je dosla treci dan jer nismo jos bili prijavljeni na tu adresu, pa sam muza poslala da on to dogovori s patronaznom. Dolazi koliko god to bude potrebno, nama je dvaput tjedno dok maleni nije prihvatio dojenje i dok nije poceo fino napredovati. Sve se dogovoris s njom.

Koji tocno dom zdravlja tj. ja imam dr opce prakse u mjestu u kojem sam prijavljena,ali ne zivim tamo,a soc.gin. imam u zagrebu gdje i zivim,znaci u drugom domu zdravlja..sto to znaci da ce mi oni poslati patronaznu prema mjestu prebivalista?kako se to onda sredi?da mi ju posalju na adresu na kojoj sam sad?jer dosta mi je velika udaljenost od mjesta prebivalista do mjesta gdje sad zivim

U rodilistu das adresu na kojoj zivis i naglasis da ti je to adresa na koju treba doci patronazna i sve ok. 😊

• M@lena
    05. Lipanj 2017. 23:18

Lorelai

Potvrdena cura danas 😊😊😊 tata presretan
    Jedino je dr.rekao da je posteljica nisko…mislim da sam ranije citala da je netko imao iskustva s time.
    Tko je imao dijagnozu a da se s vremenom vratilo i normalnu poziciju?
    Sad sam.18 +6

Jel rekao koliko nisko? Preko usca, dodiruje usce ili blizu usca. Meni se negdje do 20.tj vec podigla. 
    Izbjegavaj dizanje tezine vece od 5 kg i spolne odnose neko vrijeme.

• M@lena
    05. Lipanj 2017. 23:20

treca_sreca

pitanjce…jel neka od vas koristila biorella choco?
    gledam danas u ljekarni, ja mislila da su neke pastile ili slično (npr biogaia probiotik sam koristila nedavno, kao tablete za cuclanje) kad ono - čokoladice??? Pa sam odustala, malo mi čudno. Pila sam probiotike u raznim oblicima, ali u vidu čokolade - nikad.
    I šta je najgore ima navodno i vitamina, C, E; itd…..a baš je osmišljeno za trudnice (slika trbušaste tete na naslovnici) pa ne znam ni sama šta da mislim
    Koje vi probiotike pijete?

Domaci kefir. Nema boljeg! 😊

luce <3
    06. Lipanj 2017. 00:12

Sto se tice probiotika ja sam veliki fan prolifea, u svim tegobama mi je pomoga (viroza, a i inace imam ljenu probavu pa mi i za to pomogne) Ima ga u raznim oblicima(tablete, tablete za zvakanje,...) i koliko znam dobar je i za trudnice

dzenny
    06. Lipanj 2017. 00:41

Ja danas ocekivala vjesti od jedne kolegice kojoj je danas termin,a ono druga mi salje poruku da je rodila,iako je imala termin tek za 4 dana..
    Toliko me hormoni ubijaju,toliko sam se raznjezila da ewo placem vec sat vremena.. nezz,jedva cekam da i mn moja mrvica dodje.. hormoni stvarno rade svoje.. 😘

babylove28
    06. Lipanj 2017. 05:47

Cure ima tko iskustva s ovim ili je cuo jel ok? Baby gnijezdo. Brine me jedino sto sam uvijek citala sa bi bebe trebale spavati na ravnoj podlozi pa mi ovo premekano djeluje nekak

babylove28
    06. Lipanj 2017. 05:48

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.