Ne pijem nikakve probiotike.
Baby gnijezdo...uopce ne kuzim svrhu toga, da budem iskrena..
Jutro mamice...ajme treca sreca, koliko robice!! Mi za sad imamo samo ovo (i to smo dobili)
To ima duplo dno, da se podigne kao kinderbet..takav, samo vjerojatno drugaciji dizajn
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja sam cula za to babylove. Baby gnijezdo je do navrsenih 8 mjeseci zivota. Znam neke cure koje ga imaju. evo opis cemu sluzi:
Bebi gnijezdo je dizajnirano kako bi olakšalo život roditeljima njihovim bebama. Njegova svrha je da se koristi bilo gdje i možete ga ponijeti sa sobom. Savršeno za putovanje, kako bi Vaši mališani spavali na poznatom mjestu. Odlican je za mame koje vole imati bebu u blizini pa postavivši ga na krevet možete nesmetano spavati bez bojazni da cete povrijediti
bebicu u snu.
Moja sestra koristi banana jastuk u te svrhe, pa cu tak i ja... da ne trosim novac jos na to
Jutro!☺
Kiropraktika u trudnoci, da ili ne? Ja sam imala zakazano kod kiropraktičara, al sam umeđuvremenu saznala da sam trudna, pa sam nazvala prije i reko mi je da ako se radi o donjem djelu leđa on nemože u trudnoći ništa. Isto mi je rekao i ortoped koji mi je jednom namjestao donji dio. A čitam na internetu da je kiropraktika jedina bezopasna metoda uklanjanja bolova u trudnoci i da se smije prakticirati cijelu trudnocu. Ja sam odlucila vjerovat doktoru al zadnjih par dana me bol ubija, pa sam opet pocela razmisljati o tome. Jel ima koja od vas kakvih iskustava ili saznanja?
url=https://lilypie.com]
Dena i ja imam problema s bolovima u ledjima i uopce ne znam sta cu. Mozda odem na masazu za trudnice, ima jedan dobar salon u zg koji to radi... i krecem na pilates za trudnice za 2 tjedna.... zakrzljala sam totalno 😩
Ja sam cula za to babylove.Baby gnijezdo je do navrsenih 8 mjeseci zivota. Znam neke cure koje ga imaju. evo opis cemu sluzi:
Bebi gnijezdo je dizajnirano kako bi olakšalo život roditeljima njihovim bebama. Njegova svrha je da se koristi bilo gdje i možete ga ponijeti sa sobom. Savršeno za putovanje, kako bi Vaši mališani spavali na poznatom mjestu. Odlican je za mame koje vole imati bebu u blizini pa postavivši ga na krevet možete nesmetano spavati bez bojazni da cete povrijediti
bebicu u snu.
Roditelji su, posebno novopeceni, nekako zeljni da priuste svojoj bebici sve zivo da i njima i njoj bude ugodno i lijepo, te im treba vremena i iskustva da shvate da je to cisto bacanje novca i marketinski trik!
Slazem se sa sretnom, sorry ali totalna besmislica.
Djetetu je najljepse u kinderbetu, a ako ste negdje drugo moze i kauc i pod i ravna kosara kolica...
Zene moje ne bacajte novce na gluposti. Ne zelim ni znati cijenu, samo bih se izivcirala...
Ja sam cula za to babylove.Baby gnijezdo je do navrsenih 8 mjeseci zivota. Znam neke cure koje ga imaju. evo opis cemu sluzi:
bebicu u snu.
Roditelji su, posebno novopeceni, nekako zeljni da priuste svojoj bebici sve zivo da i njima i njoj bude ugodno i lijepo, te im treba vremena i iskustva da shvate da je to cisto bacanje novca i marketinski trik!
Slazem se sa sretnom, sorry ali totalna besmislica.
Djetetu je najljepse u kinderbetu, a ako ste negdje drugo moze i kauc i pod i ravna kosara kolica…
Zene moje ne bacajte novce na gluposti. Ne zelim ni znati cijenu, samo bih se izivcirala…
Pa bas to. Beba spava ili u konderbetu ili na kaucu. A kad smo negdje na kavi ili slicno uvijek u kolicima u kosari. Bas mi ne bi bilo prakticno vuc sa sobom to gnijezdo kako oni pisu
Malena, ja se potpuno slazem s tobom. Samo sam odgovarala na pitanje od Babylove i onima koje nisu znale sto je to.
Zasto ne postoji private na ovom forumu? Bas bezveze, voljela bih da mogu s nekom od vas privatno razmijenit neke savjete i info.
Ja evo bas pijem kavicu, muz ide na posao.
Od 1.7. useljavamo u stan tj.pocinjemo ga namjestati. Bas sam happy 😉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji