Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    05. Lipanj 2017. 08:48

Yel

Sad kad sam se raspisala, razmisljam i prisjecam se koliko sam energetski trosila na ljude oko sebe. I financijski. Jedan detalj recimo da sam pazila da svojoj blizoj ekipi i rodbini cestitam rockase, blagdane i za svakog od njih sam birala i kupovala poklone za prigode.
    Ne iz razloga da mi vrate nego da ih razveselim.
    Ali ne mogu ne primjetit da cesto od istih nisam dobila ni poruku.
    Grubo zvuci, al ne treba se davat previse.
    Da ne spominjem da me se rijetko tko sjetio tijekom razvoda, pa sam i bez posla ostala.(imam ocito previse vremena za razmisljanje 🤣)

I mene si sad bacila na razmisljanje hehe... ali eto u zivotu sam dobila cetiri prijateljice koje zlata vrijede, iz srednje skole 2, sa fakulteta 1 i jednu sam upoznala prije 5godina. Tri cure su mi malo dalje pa se ne vidamo cesto, a jedna mi je tu uz mene kao i ja uz nju u dobru i u zlu. I imamo tak otvoren i iskren odnos, da je to stvarno danas rijetkost. Necemo se zamarati negativnim ljudima oko sebe. Moramo misliti na nase bebice 😊

• M@lena
    05. Lipanj 2017. 09:31

Mame koje imaju dvoje i vise djece. Znam jedino za treca_sreca 😊, kako je bilo s dojenjem u drugoj trudnoci? Znam da ce mi sada biti puuuno lakse nego prvi put, no zanima me jesu li bradavice ovaj put spremnije za prihvat nakon cjelogodisnjeg dojenja u prethodnoj t ili cemo opet morati vjezbati? Meni su se dosta promijenile i oblikovale pa se nekako nadam da nece biti ragada ovaj put...

barbs
    05. Lipanj 2017. 09:34

Juuutroooo ... Malo prije sam se probudila... Imam opaku upalu misica... Haha od selenja.. aaajmeeeee... 
    Violeta, cure su ti sve rekle! Makni se od takve "frendice"... Ok... Tesko joj je... Shvacam... Al zasto biti bezobrazna prema tebi?! Nasi prijatelji su izgubili bebu kad je bila trudna 5 i pol mj... Otkrila je da sam trudna i niti jednom mi nista lose nije rekla ili napravila. Dapace, raspitivala se o trudnice... Dala mi je robu koju je ona nosila i bez veze joj stoji doma... Sada, ne znam sta misli i kako se ponasa u svojih cetiri zida, al prema meni je dobra... Druga frendica je ostala trudna neplanirano i to s blizancima. Njena je frendica dugo htjela i radila na bebi. Isto je blizance htjela. Zavrsila je u bolnici jer imala vanmatericnu trudnicu. Od frendice mama joj je rekla da se makne od nje na neko vrijeme jer se vidjelo da ju gleda nekako cudno, al nikad joj nista nije ruzno rekla... Trebalo je i njoj vremena da shvati neke stvari i da pokusa preboljeti... Sad su si i dalje super... 

violeta1
    05. Lipanj 2017. 09:47

barbs

Juuutroooo … Malo prije sam se probudila… Imam opaku upalu misica… Haha od selenja.. aaajmeeeee…
    Violeta, cure su ti sve rekle! Makni se od takve "frendice"… Ok… Tesko joj je… Shvacam… Al zasto biti bezobrazna prema tebi?! Nasi prijatelji su izgubili bebu kad je bila trudna 5 i pol mj… Otkrila je da sam trudna i niti jednom mi nista lose nije rekla ili napravila. Dapace, raspitivala se o trudnice… Dala mi je robu koju je ona nosila i bez veze joj stoji doma… Sada, ne znam sta misli i kako se ponasa u svojih cetiri zida, al prema meni je dobra… Druga frendica je ostala trudna neplanirano i to s blizancima. Njena je frendica dugo htjela i radila na bebi. Isto je blizance htjela. Zavrsila je u bolnici jer imala vanmatericnu trudnicu. Od frendice mama joj je rekla da se makne od nje na neko vrijeme jer se vidjelo da ju gleda nekako cudno, al nikad joj nista nije ruzno rekla… Trebalo je i njoj vremena da shvati neke stvari i da pokusa preboljeti… Sad su si i dalje super…

Tako i ja shvacam tesko joj je, ali nit sam ja njoj kriva nit itko drugi. Svi mi imamo svoje probleme i svakodnevne borbe pa opet ne mozemo na drugog se iskaljivati. Svaka cast frendici koja je izgubila bebu i raduje se zbog tvoje bebe. To je dobrota i postenje. Svi smo mi razliciti ali da netko trpi zbog nase boli to nije u redu. 

• ivanavanda
    05. Lipanj 2017. 09:51

Ciao curke, imam pitanje. Željezo mi je 15 ali ja sam i dalje umorna, kaže doktor ok nalaz, da svejedno uzmem željezo nekakvi da pijem jer hranom baš si ne pomažem, morala bi pojesti 15kg cikle da se bolje osjećam i omega 3 ? Jer pijem Eleveit pronatal koji nema omega 3. Hvala

• sretna
    05. Lipanj 2017. 09:52

Dolores, smijes lupocet bez straha, odnosno bilo koji paracetamol.

Violeta, cure su vec sve rekle, sto dalje od takvih ljudi.

• sretna
    05. Lipanj 2017. 09:54

Ivana Radočaj

Ciao curke, imam pitanje. Željezo mi je 15 ali ja sam i dalje umorna, kaže doktor ok nalaz, da svejedno uzmem željezo nekakvi da pijem jer hranom baš si ne pomažem, morala bi pojesti 15kg cikle da se bolje osjećam i omega 3 ? Jer pijem Eleveit pronatal koji nema omega 3. Hvala

Koji si tjedan trudnoce? U orvom tromjesjecu je umor normalna pojava. Ja sam bila u stanju na nogama zaspat kolko me umor lovio. 

Btw, od 13 tt mozes piti elebaby koji u sebi ima omegu 3

I_me
    05. Lipanj 2017. 10:19

jutro cure!
    otrovni ljudi oko nas… ima ih i uvijek ce ih biti..na zalost..treba se maknit od njih..bile mi trudne ili ne..ne treba nam taj stres u zivotu inace,a ne sada kada smo tek trudne.
    sto sam starija vidim da se micem od svega negativnog..da me ne zanimaju igrice,da se vise posvecujem sebi...
    oni pravi prijatelji ce biti tu uz mene bez obzira na sve..isto kao i ja uz njih..
    ja uvijek kazem..bolje 1 nego njih 100.

treca_sreca
    05. Lipanj 2017. 10:28

Belle84

Violeta to je samo njen ocajnicki vapaj za djetetom. Ona ocito ne zna drukcije i obrambeni mehanizam joj je da napada one koji su uspjeli zatrudniti. 

Meni se isto cini....
    violeta a ja bih se kao i ti - samo makla...sta drugo.
    Dojenje drugog djeteta - puno je lakse, em mama zna kako se postavit, imas cake iz prvog iskustva, em si mirnija, em su fizicki bradavice spremnije i puno prilagodjenije nego bradavice/cice od prvorotke.. sve to kad se spoji - neuporedivo lakse je drugi put..

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    05. Lipanj 2017. 10:33

Pozdrav,
    mene od jutra sve pika oko maternice, mislim da su ligamenti. Prije otprilike mjesec dana me to isto bolilo i tad sam primijetila da mi je trbuh iskočio. Jel moguće da sad boli od rasta i pomicanja maternice? 
    Imate li kakav savjet? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.