Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    05. Lipanj 2017. 12:10

Hahah Sanjchi! Samo da im je sisa! 😂
    Mene isto tako gleda i vaginalno i trbusno, ne svaki put ali da provjeri cervix. 
    Kad se sise najvise uvecaju, u zadnjem tromjesecju jel da? 
    Ja sutra ulazim u 6.mjesec jeeeej! 😊🎉
    Jedva cekam da se malisa rodi, koliko god uzivam u trudnoci toliko i strepim i samo cekam da nam dode i da sve bude u redu! Jos 4 mjeseca ❤️❤️❤️❤️

05. Lipanj 2017. 12:15

Mene moj svaki put pogleda vaginalno, a na uzv me saljr u bolnicu, kao sto sam vec rekla...
    I me, bas tako, ja mislim da muski imaju sise, oni bi se stalno igrali njima😂😂😂😂
    Mi sutra punih 20 tjedana...tocno pola puta..🙌🙌🙌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    05. Lipanj 2017. 12:22

Curke kak stojite s kilama? Ja se bas gledam na slikama otprije 5 mjeseci i bas se vidi da sam deblja sad  iako po kilama je to samo 2,5kg u plusu al svejedno mi se kuzi po rukama i bokovima...sve se nekako prosirilo

• sretna
    05. Lipanj 2017. 12:37

Belle84

Curke kak stojite s kilama? Ja se bas gledam na slikama otprije 5 mjeseci i bas se vidi da sam deblja sad iako po kilama je to samo 2,5kg u plusu al svejedno mi se kuzi po rukama i bokovima…sve se nekako prosirilo

Ja mislim da sam u plusu 1.4 ili tako.nesto...doduse to.je bilo prike tjedan dana. Ali to sve otislo u trbuh. Ostatak tijela mi je skroz isti. I dalje nosim svoje traperice i hlace 😄

05. Lipanj 2017. 12:37

Meni je jucer zena rekla da se sad vidi u licu bas, da sam se lijepo zaokruzila, i da mi bas lijepo stoji. Neznam kolko sam u plusu, budem se sutra ujutro vagnula, bas me zanima, sad sam vec jela i popila 3 litr vode tako da mi ae ne staje na vagu😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    05. Lipanj 2017. 12:39

Belle84

Curke kak stojite s kilama? Ja se bas gledam na slikama otprije 5 mjeseci i bas se vidi da sam deblja sad iako po kilama je to samo 2,5kg u plusu al svejedno mi se kuzi po rukama i bokovima…sve se nekako prosirilo

ja sam na +7 kg..guzica,sise i trbuh..malo ruke..guzicu sam uvijek imala i ljudi mi kazu kad me gledaju sa ledja da ne izgledam trudno.  
    na slikama iz tjedana u tjedan( sto stavljam tu na forum) izgledam ogromno
    prijatelji i muz mi kazu da uzivo izgledam puno manje,taman..

Belle84
    05. Lipanj 2017. 12:44

Sretna ja ne mogu nosit stare hlace jer ih ne mogu zakopcat preko trbuha, uopce mi ne odgovara to... stalno sam u haljinicama. Sta te ne steze previse za trbuh kad nosis traperice?

• M@lena
    05. Lipanj 2017. 12:46

sretna

Ivana Radočaj

@Sretna 14 tjedan sam, necu elebaby jer ne sadrzi niti kalcij niti zeljezo sto je meni potrebno zbog pomanjaknja kalcija…. Elevit je super ali me zabrinjava to sto je zeljezo na sredini ne znam da li da pijem ili ne kaze dr.da ne treba, a za omegu mi nista nije rekao a kao trebali bi radi bebinih ociju i mozga makar je sve ok

Ja u prvoj trudnoci nisam uopce pila.omegu. sad pijem taj elebaby.

Na tvom mjestu ne bi uzimala dodatno zeljezo ako dr kaze da nije potrebno

Identicno. U prvoj t takodjer nisam pila omegu.
    Potpisujem sto se tice zeljeza. Mozda bih se usudila uzeti nesto "na svoju ruku" da nisam trudna, ali u trudnoci niposto!

• sretna
    05. Lipanj 2017. 12:47

Belle84

Sretna ja ne mogu nosit stare hlace jer ih ne mogu zakopcat preko trbuha, uopce mi ne odgovara to… stalno sam u haljinicama. Sta te ne steze previse za trbuh kad nosis traperice?

Ne steze me ni malo. Najnormalnije ih zakopcam, jos mi i opadaju pa remen imam

Belle84
    05. Lipanj 2017. 12:56

I ja pijem Elebaby... ne znam otkud vam to da nije provjeren. Rekla sam ginekologici da sam ga pocela biti nakon Elevita i rekla je da je to super jer sadrzi omegu. Dakle, uzimam Elebaby i jos Biolektra magnezij direkt po potrebi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.