Pozdrav mamiceeee!!! 😁 Eto i mene napokon... Citala sam vas ali nisam imala vremena usta napisati. Sinoc je bila djevojacka od frendice... Koma sa... Neispavna.. + morali smo se preseliti kod njegovih jer su se turisti DANAS najavili za utorak... Aaaajmeeee... Sva sam slomljena... Od 11 sati do prije 20 min se selili... Jedva cekam pod tus i da posteno legnem...
Hvala na komentaru za slikicu. 😁 ne.. nismo jos dobili slike... To je s njene fb stranice .. inace joj je i baka umrla prosli tjedan pa je rekla da cemo malo duze pricekati... Ali sam joj rekla da se ne sekira...
I me, znam kako ti je sto se odjece tice... Tj... I ja sam pred 2-3 tj sredjivala ormar i bome i danas al imam vise toga za obuci... Pa nije tako sttasno.... Al koliko sam samo odjece imala... Aaaajmeeeee... Sto se tice BH kontrakcija, ja ih znam imati kad se previse naprezem... Srecom nisu ceste ali suuu neeeeeeeugodne...
Jucer sam prvi put osjetila bol u ledjima... I to na djevojackoj... Lijepo sam digla noge, ispod guze stavila jos jedan debeli jastuk i iza ledja... Sve je bilo lakse... A i prijateljica je 5 tj trudna vise od mene... Ona se 17.udaje. vec je udana ali ovoga puta je crkveni vjecanje...
Uspjela sam malo nadoknaditi zaostatke pa sam vas danas od gusta citala. Drago mi je da sve lijepo napredujete. I kod mene novosti ima. Preselila sam se u novi stan, udala i zavrsavam diplomski. Nekako sam preumorna od svega. Svadba je bila mala, nas dvadesetak ali…. Nadam se da cu uspjeti diplomirati uskoro, voljela bih se toga rijesili. Stomak raste al ja nikako da se slikam. U plusu sam tri kg . Mozda bi bila i vise al napeta mi je zavrsnica 😁.
Cestitam!!! I zelim ti da sto prije rjesis diplomski!!! Ja svoj zavrsni vucem 2god
Malena i Sretna... Bas ste lijepo iskoristile dan 😁 Neka ste... Ja bi u zooooo al ga nemaaaamooo 😥
Sanjchy, kako si lijepaaaa!!!!
Dorja, cestitkeeeeee!!!! Ma ne bitno koliko je ljudi bilo. Najbitnije je da ste se lijepo proveli!! Sretno a diplomskim!! Znam da nije laki! Mozes ti to
Luce, ja sam svoj zavrsni vukla godinu i nesto ... Tako da znam kako ti je... Hahahaha
Danas je mali Diego jako aktivan Jucer sam đu rekla: ako ti se svidja ime Diego klepni me.. i eto ti udarca
Hvala vam curke. Svadba je bila mala al po mom gustu. Partijali smo od ranog jutra. Dragi nije bas imao slobodno jer je na takvom mjestu gdje bas i ne moze dobiti vise slobodno. Odlučili smo kad bebac malo ojaca svi troje na mali medeni mjesec. Nismo htjeli veliku svadbu jer smo imali dodatnih troškova. Dragi je na specijalizaciji a ja se mucim s diplomskim. Stvarno sam se ulijenila. Mogla bi prespavati dan. Al on me gura i pomaze tako se nadam da cu uspjeti zavrsiti.
Pozdrav, evo ja skoro cijeli dan provela čitajući knjigu. Prevruće mi je za ići van, baš teško podnosim ove sparine i vrućine, dođe mi da se bacim u kadu punu ledene vode
Navečer napokon malo izašla u šetnju, sad je fino ugodno, vjetrić puše...
Sanjchi, baš ste lijepo narasli
treća sreća, bome si se ti pošteno opremila, ima da mijenjaš barem 4 bodića dnevno hehe. Al neka, trebat će i bitno da si ti guštala
sretna, neka ste se vi lijepo zabavili u zoo. A dijete ko dijete, voli istraživati i neka, bolje nego da se zaljepi za vas i nikuda ne želi ići, bar ja to tako gledam
I_me nisam imala te kontrakcije i nisam rodila, ali znam da mi je doktorica pričala o tome i rekla je da treba promjeniti položaj kada se događaju te kontrakcije, navodno to pomaže... I da, mislim da je od drugog tjedna u lidlu opet ponuda trudničke robe, nešto majica i hlača pa si odi pogledati da popuniš ormar
Senoritakova, meni se događa to pulsiranje trbuha, neki dan sam ga baš gledala dok sam bila u poluležećem položaju i vidim kak titra na otkucaje srca, valjda je to normalno jer je sve unutra popunjeno i pod pritiskom
Dorja91, čestitke na udaji i stanu, držim fige da što prije završiš faks!!
Sortiraj odgovore
Najstariji