Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Lipanj 2017. 10:49

Suncokretica, to ti je normalno..organi se micu, premjestaju, maternica raste, to ti je sve normalno...probaj malo hodat ili si sjest, zavisi kako te uhvati...al nema ti lijeka za to, to je jednostavno tako...
    Losi ljudi-sve receno, nema smisla ponavljat se...good by i to je to😀
    Dojenje-hmm...zasto ste se toliko raspisale i tim ranama i ragadama? jel  to tolko strasno??? Mislim, ja sam znala bit sa sestrom kad je dojila malu i nije imala tih problema, ona je koristila neke sesirice il nesto?!

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    05. Lipanj 2017. 10:56

Meni je s prvim bebacem krv isla...skoro se otkinila bradavica. Ako beba krivo "hvata" u pocetku a mama prvorotka i patronazna ne reagira...ili sestre u rodilistu (koje su u st rodilistu u doba kad sam prvog rodila, bile potpuno nezainteresirane a kamoli da ce konkretno pomoc oko dojenja)
    Uglavnom to moze bit puno veca boljka nego npr rana od epi....a sad da nekome moze sve bit problemfree naranvo da moze

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    05. Lipanj 2017. 10:59

Ja sam sesirice npr kupila nakon 3 dana a vec je steta bila napravljena i bradavice strashno izranjene. Najbitnije ti je da ti ima tko uzivo pokazat, tebi i bebi, kako da "zagrize"
    Inace djetetu je lakse bez sesirica i prirodnije ofkors ali po meni ako vidis da bradavice krecu prema ranama odmah to radije stavit nego kad je kasno.

žena-majka-carica:)

• sretna
    05. Lipanj 2017. 11:09

Kad se sjetim kakve sam ragade imala,place mi se

05. Lipanj 2017. 11:09

Jel to u rodilistu sestre pokazuju? Mislim, jel gledaju kad beba jede pa da ti kazu da ne tak nego drugacije itd? Bozee...sad me nije tolko bed poroda nego sto kasnije svi gledaju sve😂😂😂😂😂😂 sve na izvolte...😅 

• ivanavanda
    05. Lipanj 2017. 11:10

@Sretna 14 tjedan sam, necu elebaby jer ne sadrzi niti kalcij niti zeljezo sto je meni potrebno zbog pomanjaknja kalcija.... Elevit je super ali me zabrinjava to sto je zeljezo na sredini ne znam da li da pijem ili ne kaze dr.da ne treba, a za omegu mi nista nije rekao a kao trebali bi radi bebinih ociju i mozga makar je sve ok

05. Lipanj 2017. 11:15

Jel to ima veze s bradavicama kakvog su oblika ili? Meni su onak ravne, mislim, nisu vani, ne strse... Osim u nekim situacijama😝 jel se to izbaci, neznam kak da kazem, kad krene beba sisat? 
    E a sta mi se sad zna dogodit...uzaaaas! Samo najednom se onako ukrute bradavice, aerole se onako smreskaju, isto kao da se ukrute i to BOLIIIII! Nije mi se to prije dogadalo...jbt, ko da mi cice imaju trudove..neznam kak bi to drugacije opisala😳

• sretna
    05. Lipanj 2017. 11:23

Ivana Radočaj

@Sretna 14 tjedan sam, necu elebaby jer ne sadrzi niti kalcij niti zeljezo sto je meni potrebno zbog pomanjaknja kalcija…. Elevit je super ali me zabrinjava to sto je zeljezo na sredini ne znam da li da pijem ili ne kaze dr.da ne treba, a za omegu mi nista nije rekao a kao trebali bi radi bebinih ociju i mozga makar je sve ok

Ja u prvoj trudnoci nisam uopce pila.omegu. sad pijem taj elebaby.

Na tvom mjestu ne bi uzimala dodatno zeljezo ako dr kaze da nije potrebno

• sretna
    05. Lipanj 2017. 11:25

sanjchi255

Jel to ima veze s bradavicama kakvog su oblika ili? Meni su onak ravne, mislim, nisu vani, ne strse… Osim u nekim situacijama😝 jel se to izbaci, neznam kak da kazem, kad krene beba sisat?
    E a sta mi se sad zna dogodit…uzaaaas! Samo najednom se onako ukrute bradavice, aerole se onako smreskaju, isto kao da se ukrute i to BOLIIIII! Nije mi se to prije dogadalo…jbt, ko da mi cice imaju trudove..neznam kak bi to drugacije opisala😳

Sorry, ali 😂😂😂 cice imaju trudove 😄

I_me
    05. Lipanj 2017. 11:29

sanjchi255

Jel to ima veze s bradavicama kakvog su oblika ili? Meni su onak ravne, mislim, nisu vani, ne strse… Osim u nekim situacijama😝 jel se to izbaci, neznam kak da kazem, kad krene beba sisat?
    E a sta mi se sad zna dogodit…uzaaaas! Samo najednom se onako ukrute bradavice, aerole se onako smreskaju, isto kao da se ukrute i to BOLIIIII! Nije mi se to prije dogadalo…jbt, ko da mi cice imaju trudove..neznam kak bi to drugacije opisala😳

moje bradavice nemaju trudove 
    odkad znam za sebe desna bradavica mi je uvucena..
    al od kada sam trudna, bradavice mi strse van i potamnile su ful.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.