Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    04. Lipanj 2017. 21:06

E da i netko je položio vozački, al sam zaboravila tko pa ČESTITAM!! 

barbs
    04. Lipanj 2017. 21:14

Dorja, ni mi nismo nigdje isli 😊 Nas troje cemo ociti, kako i vi.
    Mislim da je Aurora, sad kad se sjetim...CESTITAAAAAMMM!!! 
    Uh daaaa... Sad je stvarno jaaaakoo ugodno... Eto, bas sam na terasi Lakse se dise definitivno...

04. Lipanj 2017. 22:28

Bas je vani sad milina...lijepo puse, za uzivat..
    E da vas pitam, kakva vam je zelja za seksom? Ja sam luda🙈🙈🙈🙈 dnevno mi bar 5 puta dode zelja..i to bi najrade dragog zvala da dode doma (ako ga nema))....uzas...njemu je cak to  dobro.dobroha....al jel to tak normalno??? Citala sam da je u drugom tromj. povecana zelja ali ovo je strasno...ko ovisnik😱 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    04. Lipanj 2017. 22:38

Meni opala...to ovisi kako koga puknu hormoni.
    dorja cestitam. A za faks drzim fige da zbombas to....ja sam prije drugog djeteta ostala samo s diplomskim i vukla ga dok malac nije 2god uhvatio. Bolje to rijesit PRIJE djeteta ako je ikako moguce. Pa onda gustas u miru na porodiljnom a ne s repovima nekim..

žena-majka-carica:)

04. Lipanj 2017. 22:51

Hmmm...moze bit..ne djeluju na svakog isto....a faksic, meni tako drago da sam se tog rijesila prije trudnoce, neznam kako bi sad s tim se borila...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    04. Lipanj 2017. 23:37

Cure evo ne mogu nikako zaspati dosta sam pod stresom i boli me stomak kao neki grcevi. Danas sam bila s dvije prijateljice na kavi i javila se treca doci ce i ona(ok smo godinama ali nista posebno, oni pokusavaju 3god da dobiju bebu i nikako a od kad je saznala da sam ja trudna promjenila se prema meni na lose). I tak pricamo gluposti i ta treca sto je dosla napadne na mene, rekla mi je takve bezobrazne rijeci, cak je i moju bebu spomenila. Ja sam od stresa ostala bez zrak ali sam joj vratila, nisam mogla presutiti to vrijedanje. Poslije smo sve isle u izborni stozer jer smo u istoj stranci da bih se ona ponasala sasvim normalno i ljubazno prema meni a ja sam ju ignorirala. Zatim je uzela neku naljepnicu i stavi meni na stomak i kao evo za bebu, ja sam odmah refleksno uzela njenu ruku i rekla joj da se makne od mog djeteta i da mi vise nikad ne dira stomak jer siri negativnu energiju. Sad pokusavam zaspat i smirit se radi bebaca al ne mogu. Ne razumijem njeno ponasanje, od kad sam ostala trudna ona kao da mene mrzi. Jer prije trudnoce smo bile ok al od kad sam trudna vec treci put me napala i vrijedala. Bas me pogodilo i muz mi je rekao da se maknem od nje i kad mi se ona javi da ju ignoriram. Kud sam malo osjetljivija u trudnoci ovo me bas nasekiralo..mogla bih plakati. 😔

luce <3
    05. Lipanj 2017. 00:31

violeta1

Cure evo ne mogu nikako zaspati dosta sam pod stresom i boli me stomak kao neki grcevi. Danas sam bila s dvije prijateljice na kavi i javila se treca doci ce i ona(ok smo godinama ali nista posebno, oni pokusavaju 3god da dobiju bebu i nikako a od kad je saznala da sam ja trudna promjenila se prema meni na lose). I tak pricamo gluposti i ta treca sto je dosla napadne na mene, rekla mi je takve bezobrazne rijeci, cak je i moju bebu spomenila. Ja sam od stresa ostala bez zrak ali sam joj vratila, nisam mogla presutiti to vrijedanje. Poslije smo sve isle u izborni stozer jer smo u istoj stranci da bih se ona ponasala sasvim normalno i ljubazno prema meni a ja sam ju ignorirala. Zatim je uzela neku naljepnicu i stavi meni na stomak i kao evo za bebu, ja sam odmah refleksno uzela njenu ruku i rekla joj da se makne od mog djeteta i da mi vise nikad ne dira stomak jer siri negativnu energiju. Sad pokusavam zaspat i smirit se radi bebaca al ne mogu. Ne razumijem njeno ponasanje, od kad sam ostala trudna ona kao da mene mrzi. Jer prije trudnoce smo bile ok al od kad sam trudna vec treci put me napala i vrijedala. Bas me pogodilo i muz mi je rekao da se maknem od nje i kad mi se ona javi da ju ignoriram. Kud sam malo osjetljivija u trudnoci ovo me bas nasekiralo..mogla bih plakati. 😔

Virujem da te to jako iznerviralo svakoga bi... Al mozda nije nista osobno, vjerovatno joj se tesko pomirit s tuđom trudnocom jer kao sto si rekla oni se trude tri godine i ne ide im...to svejedno nije razlog da te napada i siri svoj stres i frustracije...ne pravdam je i ne mislim da to trebas trpit, samo se makni od nje...ja znam kad sam ja ima 2.god.imala spontani svacija trudnoca mi je tesko padala, ali nikad to nisam dala do znanja trudnicama nego kad bi dosla doma onda bi se raspala...

05. Lipanj 2017. 07:38

violeta1, izignoriraj frendicu koja je bezobrazna prema tebi (mada bi joj svasta rekla-u ovom stanju).
    Shvacam cure koje posto poto zele dijete, ali ne shvacam to da se pretvaraju u jalne ocajne persone; bila je samnom jedna cura na poslu koja je bezuspjesno pokusavala ostat trudna i pljuvala je po svakoj trudnoj zeni, prejadno.
    Umjesto da fokus nadju u necem drugom, bilo cemu, pa mozda i lakse dodje do trudnoce.
    (Bila sam i ja u nekim situacijama kad sam pod svaku cijenu htjela 'nesto', padala u depru etc ali sam onda trenkala, druzila se, posvetila se poslu, rad na sebi, pa su se stvari pocele slagat. Ni sad nije bajno, ali nije ni crno. Life).

Makni od sebe negativne ljude.
    😘

05. Lipanj 2017. 07:42

Cestitke na polozenom vozackom (trazim al ne mogu naci o kome je rijec)!

05. Lipanj 2017. 07:48

Dorja, cestitam od srca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.