@Sretna 14 tjedan sam, necu elebaby jer ne sadrzi niti kalcij niti zeljezo sto je meni potrebno zbog pomanjaknja kalcija…. Elevit je super ali me zabrinjava to sto je zeljezo na sredini ne znam da li da pijem ili ne kaze dr.da ne treba, a za omegu mi nista nije rekao a kao trebali bi radi bebinih ociju i mozga makar je sve ok
Ivana, mislim da bez problema uz Elevit možeš kupiti i Omegu 3 u tabletama i svaki dan uzeti po jednu. Sigurno ti ne može naškoditi, a Omega je dobra za sve i za tebe i za bebu.
Bokic curke mamice! 😘
Meni su bradavice narasle i potamnile al nije mi bas igodno da ih se dira, nadam se da ce se to promijenit kad beba pocne sisat jer trenutno mi nikako ne pase ni obican dodir. Jel jos nekom tako? 😅 Isto sam cula do frendica da im krvare bradavice, uzas! Jednoj je mala dobila zubice vec s par mjeseci pa ju je znala u ugrist 😱😱
Ivana, jel te dr slao na vadenje TSH? Mislim da i kod stitnjace se javlja taj umor.
Neznam kako da drugacije to opisem...to mi je prvo palo napamet kad sam se sjetila tog osjecaja...hahahahha...
Al stvarno, jel se to kasnije rijesi, mislim, jel se bradavice prilagode za dojenje ili je potrbna nekakva priprema, stimulacija il nesto? Jrl neka od mama imala takav problem?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo i mene nakon duugo vremena.Sto se tice Elevita, najbolji je na trzistu, najvise vitamina i klinicki je provjeren.Ne sadrzi omegu, a mozete ju piti dodatno.
Kod uzimanja omege obavezno provjeriti da li je pogodna za trudnice(pitati u ljekarni). Omegu koju sam ja planirala kupiti ( tekuca) ne sjecam se marke jaaako dobra medutim ne preporucuje se trudnicama.
Pijem od Natural Wealtha.
Posebna prica je oko Elevita koji se pije od 13 tj...nije klinicki provjeren i proizvodac se samo dobro posluzio marketinskom pricom od prvog proizvoda.
Ne kazem da je los ali Elevit original je sigurno bolji i necete pogrijesiti kupite li ga i pijete i nakon 13 tj.
Informacija je iz prve ruke, od magiste farmacije.
U 18.tj. sam pa me zanima do kada se radi vaginalni uzv..tj.kada se prelazi na klasicni preko stomaka?
Bokic curke mamice! 😘
Meni su bradavice narasle i potamnile al nije mi bas igodno da ih se dira, nadam se da ce se to promijenit kad beba pocne sisat jer trenutno mi nikako ne pase ni obican dodir. Jel jos nekom tako? 😅 Isto sam cula do frendica da im krvare bradavice, uzas! Jednoj je mala dobila zubice vec s par mjeseci pa ju je znala u ugrist 😱😱
ni meni ne pase dodir bradavica..a muz navalio.. pogotovo sad kad su sise narasle.. stalno bi ih dirao.. zivcira me..
Evo i mene nakon duugo vremena.Sto se tice Elevita, najbolji je na trzistu, najvise vitamina i klinicki je provjeren.Ne sadrzi omegu, a mozete ju piti dodatno.
Kod uzimanja omege obavezno provjeriti da li je pogodna za trudnice(pitati u ljekarni). Omegu koju sam ja planirala kupiti ( tekuca) ne sjecam se marke jaaako dobra medutim ne preporucuje se trudnicama.
Posebna prica je oko Elevita koji se pije od 13 tj…nije klinicki provjeren i proizvodac se samo dobro posluzio marketinskom pricom od prvog proizvoda.
Ne kazem da je los ali Elevit original je sigurno bolji i necete pogrijesiti kupite li ga i pijete i nakon 13 tj.
U 18.tj. sam pa me zanima do kada se radi vaginalni uzv..tj.kada se prelazi na klasicni preko stomaka?
ja sam u 16t imala uvz preko stomaka..
al gin mi je rekla da cemo radit kasnije jos koji vaginalni da pogleda cerviks.
Posebna prica je oko Elevita koji se pije od 13 tj…nije klinicki provjeren i proizvodac se samo dobro posluzio marketinskom pricom od prvog proizvoda.
Meni je preko trbuha poceo gledat od 11 tt, ali na svakom pregledu me pregleda i vaginalno i abdominalno. Vaginalno da provjeri cerviks i da li sam zatvorena, a abdominalno bebu gleda 😊
Meni je preko trbuha poceo gledat od 11 tt, ali na svakom pregledu me pregleda i vaginalno i abdominalno. Vaginalno da provjeri cerviks i da li sam zatvorena, a abdominalno bebu gleda 😊
To me i zanimalo...hvala
Bokic curke mamice! 😘
ni meni ne pase dodir bradavica..a muz navalio.. pogotovo sad kad su sise narasle.. stalno bi ih dirao.. zivcira me..
Hahahhahahha I me, suosjecam.... A kak ce tek bit nakon poroda, kad budu jod vece, teze, osjetljivije...🙈🙈
Sad sam se sjetila necega...jedna poznanica bila trudna (inacr nema nesto velike sise) i sad pred porod ja i dragi naletili na nju, a ona sva nabrekla, naotekla, sise ko baloni...a moj dragi zinuo...hahahaha...sad se neki dan sjetio toga, i kaze on meni: sad ce ti cice bit ko Ivanine (tq poznanica)...a ja se nasmijala..i kazem ja njemu da ce bit jos i vece (inace su vece od njenih) a on se nasmijo ko Grinch, od uha do uha...hahahs....strasni su ti muski...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji