Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    04. Lipanj 2017. 18:57

Treca sreca...ja sam na mirovanju.. vrućine će me dokrajcit.. a klime nema u stanu... ali nek je sve u tome... izdrzat cemo to.. ja sam primjetila da mi na trenutke krene pulsirati trbuh..bas jako..čak i naočigled se vidi kako pulsira... jel se vama to događa?

04. Lipanj 2017. 19:01

Senoritakova

Treca sreca…ja sam na mirovanju.. vrućine će me dokrajcit.. a klime nema u stanu… ali nek je sve u tome… izdrzat cemo to.. ja sam primjetila da mi na trenutke krene pulsirati trbuh..bas jako..čak i naočigled se vidi kako pulsira… jel se vama to događa?

Meni se to dogadaa...kao da mi srce kuca u trbuhu! Nisam gledala dal se vidi al bas neobican osjecajkad krene

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Dorja91
    04. Lipanj 2017. 19:02

Uspjela sam malo nadoknaditi zaostatke pa sam vas danas od gusta citala. Drago mi je da sve lijepo napredujete. I kod mene novosti ima. Preselila sam se u novi stan, udala i zavrsavam diplomski. Nekako sam preumorna od svega. Svadba je bila mala, nas dvadesetak ali.... Nadam se da cu uspjeti diplomirati uskoro, voljela bih se toga rijesili. Stomak raste al ja nikako da se slikam. U plusu sam tri kg . Mozda bi bila i vise al napeta mi je zavrsnica 😁.

I_me
    04. Lipanj 2017. 19:22

sanjchi255

Senoritakova

Treca sreca…ja sam na mirovanju.. vrućine će me dokrajcit.. a klime nema u stanu… ali nek je sve u tome… izdrzat cemo to.. ja sam primjetila da mi na trenutke krene pulsirati trbuh..bas jako..čak i naočigled se vidi kako pulsira… jel se vama to događa?

Meni se to dogadaa…kao da mi srce kuca u trbuhu! Nisam gledala dal se vidi al bas neobican osjecajkad krene

mozda beba stuca?!   to sam citala neki dan,neki clanak..

I_me
    04. Lipanj 2017. 19:23

Dorja91

Uspjela sam malo nadoknaditi zaostatke pa sam vas danas od gusta citala. Drago mi je da sve lijepo napredujete. I kod mene novosti ima. Preselila sam se u novi stan, udala i zavrsavam diplomski. Nekako sam preumorna od svega. Svadba je bila mala, nas dvadesetak ali…. Nadam se da cu uspjeti diplomirati uskoro, voljela bih se toga rijesili. Stomak raste al ja nikako da se slikam. U plusu sam tri kg . Mozda bi bila i vise al napeta mi je zavrsnica 😁.

pa cestitaaaaammmmm!!! 

Senoritakova
    04. Lipanj 2017. 19:23

Sanchy, skroz cudan osjećaj...ali netraje dugo... neki dan muž mazio stomak, kad je to krenilo sav se pogubio...kaze sta je sad ovo...haaha.
    U cet imam pregled pa cu bas pitati doktoricu...

Dorja91
    04. Lipanj 2017. 19:27

I_me

Dorja91

Uspjela sam malo nadoknaditi zaostatke pa sam vas danas od gusta citala. Drago mi je da sve lijepo napredujete. I kod mene novosti ima. Preselila sam se u novi stan, udala i zavrsavam diplomski. Nekako sam preumorna od svega. Svadba je bila mala, nas dvadesetak ali…. Nadam se da cu uspjeti diplomirati uskoro, voljela bih se toga rijesili. Stomak raste al ja nikako da se slikam. U plusu sam tri kg . Mozda bi bila i vise al napeta mi je zavrsnica 😁.

pa cestitaaaaammmmm!!!

Hvala 😍

• sretna
    04. Lipanj 2017. 19:30

Senoritakova

Kako se zove onaj brend sto siju dekice, posteljinu? Pisale ste o tome a nemogu sada naći u silnim stranicama.. hrvatska tvrtka neka, mislim s E pocinje… pomozite

Ethereal

• sretna
    04. Lipanj 2017. 19:33

I_me

sanjchi255

Senoritakova

Meni se to dogadaa…kao da mi srce kuca u trbuhu! Nisam gledala dal se vidi al bas neobican osjecajkad krene

mozda beba stuca?! to sam citala neki dan,neki clanak..

Nije stucanje bebe, to se osjeto tek u kasnijim tjednima kad je beba puno veca. Ovo je nasa zila kucavica koja je u trudnoci vise izrazena.

Dorja cestitke!!

I_me
    04. Lipanj 2017. 19:35

ja sam danas spremala svoj ormar! napokon! kao gledala sam u sta stanem..bolje da nisam..
    majice sa kratkim rukavima su mi do pupka.
    majice bez rukava koje imaju puno elastina su mi ok.
    haljinice za koje sam se nadala da cu nositi sad preko ljeta su mi ko tunike,prekratke!!! ako obucem tajice ispod ko budala sam..
    od cijelog ormara spala sam na 5 majica,2 haljinice, 1 hlace i 2 trudnickih tajica...
    pa depresija zesca...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.