Treca sreca...ja sam na mirovanju.. vrućine će me dokrajcit.. a klime nema u stanu... ali nek je sve u tome... izdrzat cemo to.. ja sam primjetila da mi na trenutke krene pulsirati trbuh..bas jako..čak i naočigled se vidi kako pulsira... jel se vama to događa?
Treca sreca…ja sam na mirovanju.. vrućine će me dokrajcit.. a klime nema u stanu… ali nek je sve u tome… izdrzat cemo to.. ja sam primjetila da mi na trenutke krene pulsirati trbuh..bas jako..čak i naočigled se vidi kako pulsira… jel se vama to događa?
Meni se to dogadaa...kao da mi srce kuca u trbuhu! Nisam gledala dal se vidi al bas neobican osjecajkad krene
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Uspjela sam malo nadoknaditi zaostatke pa sam vas danas od gusta citala. Drago mi je da sve lijepo napredujete. I kod mene novosti ima. Preselila sam se u novi stan, udala i zavrsavam diplomski. Nekako sam preumorna od svega. Svadba je bila mala, nas dvadesetak ali.... Nadam se da cu uspjeti diplomirati uskoro, voljela bih se toga rijesili. Stomak raste al ja nikako da se slikam. U plusu sam tri kg . Mozda bi bila i vise al napeta mi je zavrsnica 😁.
Treca sreca…ja sam na mirovanju.. vrućine će me dokrajcit.. a klime nema u stanu… ali nek je sve u tome… izdrzat cemo to.. ja sam primjetila da mi na trenutke krene pulsirati trbuh..bas jako..čak i naočigled se vidi kako pulsira… jel se vama to događa?
Meni se to dogadaa…kao da mi srce kuca u trbuhu! Nisam gledala dal se vidi al bas neobican osjecajkad krene
mozda beba stuca?! to sam citala neki dan,neki clanak..
Uspjela sam malo nadoknaditi zaostatke pa sam vas danas od gusta citala. Drago mi je da sve lijepo napredujete. I kod mene novosti ima. Preselila sam se u novi stan, udala i zavrsavam diplomski. Nekako sam preumorna od svega. Svadba je bila mala, nas dvadesetak ali…. Nadam se da cu uspjeti diplomirati uskoro, voljela bih se toga rijesili. Stomak raste al ja nikako da se slikam. U plusu sam tri kg . Mozda bi bila i vise al napeta mi je zavrsnica 😁.
pa cestitaaaaammmmm!!!
Sanchy, skroz cudan osjećaj...ali netraje dugo... neki dan muž mazio stomak, kad je to krenilo sav se pogubio...kaze sta je sad ovo...haaha.
U cet imam pregled pa cu bas pitati doktoricu...
Uspjela sam malo nadoknaditi zaostatke pa sam vas danas od gusta citala. Drago mi je da sve lijepo napredujete. I kod mene novosti ima. Preselila sam se u novi stan, udala i zavrsavam diplomski. Nekako sam preumorna od svega. Svadba je bila mala, nas dvadesetak ali…. Nadam se da cu uspjeti diplomirati uskoro, voljela bih se toga rijesili. Stomak raste al ja nikako da se slikam. U plusu sam tri kg . Mozda bi bila i vise al napeta mi je zavrsnica 😁.
pa cestitaaaaammmmm!!!
Hvala 😍
Kako se zove onaj brend sto siju dekice, posteljinu? Pisale ste o tome a nemogu sada naći u silnim stranicama.. hrvatska tvrtka neka, mislim s E pocinje… pomozite
Ethereal
Meni se to dogadaa…kao da mi srce kuca u trbuhu! Nisam gledala dal se vidi al bas neobican osjecajkad krene
mozda beba stuca?!to sam citala neki dan,neki clanak..
Nije stucanje bebe, to se osjeto tek u kasnijim tjednima kad je beba puno veca. Ovo je nasa zila kucavica koja je u trudnoci vise izrazena.
Dorja cestitke!!
ja sam danas spremala svoj ormar! napokon! kao gledala sam u sta stanem..bolje da nisam..
majice sa kratkim rukavima su mi do pupka.
majice bez rukava koje imaju puno elastina su mi ok.
haljinice za koje sam se nadala da cu nositi sad preko ljeta su mi ko tunike,prekratke!!! ako obucem tajice ispod ko budala sam..
od cijelog ormara spala sam na 5 majica,2 haljinice, 1 hlace i 2 trudnickih tajica...
pa depresija zesca...
Sortiraj odgovore
Najstariji