Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    05. Lipanj 2017. 07:50

Hvala vam cure. Ni mi nismo odmah mogli ostati trudni trebalo nam je godinu dana a njezin muz je mog muza ismijavao ajde da ti napravim zeni djete kad ti ne mozes. Mi smo oboje presli preko toga i na kraju ovo od jucer mi je bila kap koja je prelila casu. Ona je starija od mene i zelim joj sve najbolje i nikad nisam se igrala s takvim stvarima, trudnoca i zdravlje. Meni je zao sto ona ne moze podnjeti moju srecu i zbog toga cu se udaljiti od nje. Ne zelim se svadati niti nista samo cu se makniti. Shvatit ce ona da je pogrijesila. 

05. Lipanj 2017. 07:58

Cure, da li imate kakve smjernice/savjet u vezi prijave djeteta kad se rodi...
    Mozda je prerano za mozgat o tome, 'ali'...
    Ja sam prijavljena u zg kod roditelja, decko je prijavljen u Zelini (status grada, ali je pod zg zupanijom).
    Planiramo zajednicki zivot kod njega, za sada bez vjencanja.
    Na koga se prijavljuje dijete kad se rodi (adresa)? 
    Guglala sam i ima kojekakvih opcija ali ne znam sto je najpametnije napravit? 
    Ne kuzim niti jednokratnu pomoc za dijete, ostvaruje se na osnovu 5 g prijave u zg?
    Po tome ako dijete prijavim na svoju adresu, imamo pravo na pomoc, ali onda dijete ne mogu upisati u npr vrtic u Zelinu? 
    Ak imate savjet javite!
    Hvala i pozz 
    😘

Belle84
    05. Lipanj 2017. 08:05

Jutro curke, tek vas sad citam jer sam cijeli vikend bila zauzeta, imale djevojacku od sestricne :-) 

Violeta to je samo njen ocajnicki vapaj za djetetom. Ona ocito ne zna drukcije i obrambeni mehanizam joj je da napada one koji su uspjeli zatrudniti. Ona to toliko zeli da je zelja ocito postala fiksacija. Mi smo pokusavali nekih 6 mjeseci i isto sam bila razocarana svaki put kad bi dobila mengu ali mi nije padalo napamet napadati cure oko sebe koje su otprve uspjele (a bilo ih je jako puno koje su slucajno ostajale trudne ili od jednog jedinog seksa)...

05. Lipanj 2017. 08:06

violeta, imam jednu frendicu s kojom se sve rjedje vidim i koju sam morala staviti na stand by (ruzno receno), jer je bila nemoguca zato sto nije u vezi (nitko joj nije dovoljno dobar). 
    Izlazila sam s njom, animirala je, upoznavala sa ljudima, vodila na more (moj dragi, ona, ja, dve godisnja mi je unistila).
    Kad me 'popila' rekla sam joj da tako vise ne ide i nismo se vidjele dve godine.
    Ponovno smo stupile u kontakt, opet isto. 
    Kad sam joj rekla za trudnocu? Niti cestitka.
    Stovise, pocela mi je napisivat kako je nesretna i ljuta na frendice jer nju nitko od istih nije upoznao sa deckom koji je ok, da s njom nitko ne zeli izaci na vecere i izlete yada yada
    Te spike traju vec ukupno 10 g.
    Dala sam joj broj od svoje terapeutice.

05. Lipanj 2017. 08:13

Ova moja nije shvatila gdje je pogrijesila.
    Skrta je, gleda tko je kad platio cugu, ne trosi lovu nigdje, ne zeli vozit, kupit auto, a hoce da ju se vozika po zumberku i na izlete, ne zeli shvatit da sam na komplikacijama, kad sam imala sudar u 8.tt isto nije nis komentirala osim 'ma bit ce sve ok, u komadu si', jednostavno drvi svoje i samo ona ima problem.
    Pa kad imas problem odi ga rijesi. Za ruku sam ju vodila i na strucni razgovor.
    Meni je dosta takvih osoba.
    Pomazem i pomoci cu uvijek. Al kaj je previse je previse.

• Dolores123
    05. Lipanj 2017. 08:24

Sva sreca pa nemam takvih prijateljica, barem za sad nisam primjetila.Mene je jucer glava uzasno boljela, a nisam se susudila popit tabletu.kakve tablete vi uzimete sad u trudnoči?

05. Lipanj 2017. 08:27

I mene je glava boljela jucer.
    Za bolove sam pila lupocet kad me vratna kr boljela od istegnuca.

violeta1
    05. Lipanj 2017. 08:33

Yel stvarno nas ima svakakvih. Zivot nam donese razlicite osobe. Dobro da si se udaljila od nje. I ja sam takva pomoci cu svakoj prijateljici i puno toga cu presutjeti, ali sve ima svoje granice. Najpametnije bih nam bilo sto hladniji odnos s vecinom osoba oko nas, ono dobri smo si ali i nismo. Jer tako sam skuzila da me nista ne moze povrijediti. Ovako budem naivna i vjerujem da su ljudi dobri. 

05. Lipanj 2017. 08:36

Sad kad sam se raspisala, razmisljam i prisjecam se koliko sam energetski trosila na ljude oko sebe. I financijski. Jedan detalj recimo da sam pazila da svojoj blizoj ekipi i rodbini cestitam rockase, blagdane i za svakog od njih sam birala i kupovala poklone za prigode. 
    Ne iz razloga da mi vrate nego da ih razveselim. 
    Ali ne mogu ne primjetit da cesto od istih nisam dobila ni poruku.
    Grubo zvuci, al ne treba se davat previse.
    Da ne spominjem da me se rijetko tko sjetio tijekom razvoda, pa sam i bez posla ostala.(imam ocito previse vremena za razmisljanje 🤣)

05. Lipanj 2017. 08:45

Violeta, slicno i kod mene.
    Iako se nemres zakopat i otudjit, al kad gledam kak vecina iz moje okoline glumata, i ja sam na distanci.
    Pa cak i sa svojom obitelji.
    Njima je moj razvod tesko sjeo, stari mi nije dao da se vratim doma u pocetku, mama ga pokorno slusa etc.
    Sad sam primorana biti suzdrzana od svega, jer podrsku sam nasla kad sam platila za istu, posao sam ponovno nasla svojim trudom, naucila da sam zapravo sama sebi i prijatelj i neprijatelj.
    Jbg, puses i na hladno. Pa i u ovom 'bezbriznom stanju' kujem plan B.
    Veli moja mama, prakticna vjernica, 'sve u Bozje ruke'...nije to bas tak lol
    Drzi se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.