Ej mame koje ste vec rodile.. da li ste imali bh kontrakcije i kad su pocele?
Meni se danas, od ujutro trbuh 3x stegnio i stvrdnio za poludit. Ne boli, samo je neugodan osjecaj, traje do 20ak sekundi. Pa sad razmisljam ( i citam na netu 🤔🙁) sta bi to moglo biti.
I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecaj
Meni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
a u prvoj su me izludile od najranije T
stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski...ako je jaceg inteziteta pogotovo
bh kontrakcije im je ime...
žena-majka-carica:)
Ej mame koje ste vec rodile.. da li ste imali bh kontrakcije i kad su pocele?
Meni se danas, od ujutro trbuh 3x stegnio i stvrdnio za poludit. Ne boli, samo je neugodan osjecaj, traje do 20ak sekundi. Pa sad razmisljam ( i citam na netu 🤔🙁) sta bi to moglo biti.
Nemam s tim iskustva, nisam ih imala u orvoj trudnoci ni sada
Babylove jesi ti ono na mirovanju ili? Ne mogu se sjetit....ili senoritakova?
žena-majka-carica:)
I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecaj
Meni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski…ako je jaceg inteziteta pogotovo
bh kontrakcije im je ime…
nije bas ugodno...i bas to alienski ..cak se i muz uplasio da je nesto..
I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecajMeni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski…ako je jaceg inteziteta pogotovo
nije bas ugodno…i bas to alienski..cak se i muz uplasio da je nesto..
Ja imala cijelo zadnje tromjesecje. Najgore bilo u autu ako se vozim duze id 1h. Doma bi me uhvatilo dok lezim, kad bih prosetala proslo bi.
I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecajMeni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
nije bas ugodno…i bas to alienski..cak se i muz uplasio da je nesto..
Ja imala cijelo zadnje tromjesecje. Najgore bilo u autu ako se vozim duze id 1h. Doma bi me uhvatilo dok lezim, kad bih prosetala proslo bi.
ja sam isto danas odmah prosetala i rastegnula se kad sam osjetila..pa mi malo pomoglo..
Kako se zove onaj brend sto siju dekice, posteljinu? Pisale ste o tome a nemogu sada naći u silnim stranicama.. hrvatska tvrtka neka, mislim s E pocinje... pomozite
Sortiraj odgovore
Najstariji