Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    04. Lipanj 2017. 17:04

Ej mame koje ste vec rodile.. da li ste imali bh kontrakcije i kad su pocele? 
    Meni se danas, od ujutro trbuh 3x stegnio i stvrdnio za poludit. Ne boli, samo je neugodan osjecaj, traje do 20ak sekundi. Pa sad razmisljam ( i citam na netu 🤔🙁) sta bi to moglo biti. 

babylove28
    04. Lipanj 2017. 17:23

I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecaj

treca_sreca
    04. Lipanj 2017. 17:29

Meni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
    a u prvoj su me izludile od najranije T
    stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski...ako je jaceg inteziteta pogotovo
    bh kontrakcije im je ime...

žena-majka-carica:)

• sretna
    04. Lipanj 2017. 17:31

I_me

Ej mame koje ste vec rodile.. da li ste imali bh kontrakcije i kad su pocele?
    Meni se danas, od ujutro trbuh 3x stegnio i stvrdnio za poludit. Ne boli, samo je neugodan osjecaj, traje do 20ak sekundi. Pa sad razmisljam ( i citam na netu 🤔🙁) sta bi to moglo biti.

Nemam s tim iskustva, nisam ih imala u orvoj trudnoci ni sada

treca_sreca
    04. Lipanj 2017. 17:31

Babylove jesi ti ono na mirovanju ili? Ne mogu se sjetit....ili senoritakova?

žena-majka-carica:)

I_me
    04. Lipanj 2017. 17:40

babylove28

I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecaj

treca_sreca

stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski…ako je jaceg inteziteta pogotovo
    bh kontrakcije im je ime…

nije bas ugodno...i bas to alienski ..cak se i muz uplasio da je nesto..

• M@lena
    04. Lipanj 2017. 17:43

I_me

babylove28

treca_sreca

stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski…ako je jaceg inteziteta pogotovo

nije bas ugodno…i bas to alienski ..cak se i muz uplasio da je nesto..

Ja imala cijelo zadnje tromjesecje. Najgore bilo u autu ako se vozim duze id 1h. Doma bi me uhvatilo dok lezim, kad bih prosetala proslo bi.

I_me
    04. Lipanj 2017. 17:56

M@lena

I_me

babylove28

treca_sreca

nije bas ugodno…i bas to alienski ..cak se i muz uplasio da je nesto..

Ja imala cijelo zadnje tromjesecje. Najgore bilo u autu ako se vozim duze id 1h. Doma bi me uhvatilo dok lezim, kad bih prosetala proslo bi.

ja sam isto danas odmah prosetala i rastegnula se kad sam osjetila..pa mi malo pomoglo..

babylove28
    04. Lipanj 2017. 18:22

Treca sreca nisam zamijenila si me s nekim

Senoritakova
    04. Lipanj 2017. 18:36

Kako se zove onaj brend sto siju dekice, posteljinu? Pisale ste o tome a nemogu sada naći u silnim stranicama.. hrvatska tvrtka neka, mislim s E pocinje... pomozite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.